הפורום התחדש בסקר חדש:)

Netto

New member
הפורום התחדש בסקר חדש:)

שאלת הסקר: האם נראה שוב את קמרון? קישור לסקר: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Poll.aspx?forumid=1431&pollId=25916 תצביעו ותשפיעו!

חחחחחחחחחחחחחחחח איזה רעה../images/Emo77.gif

נראה לי ש- מי זאת בכלל? עושה את העבודה... היא לא הדמות הכי מעניינת, נחמדה, משעשעת שהייתה בסדרה.. היא גם לא כזאת חסרה.... אבל פוסטמה???

S H I F T Y

New member
נראה לי שלא,

פשוט כי כבר עשו הרבה בלאגן סביבה וסביב צ'ייס. חיזר אחריה, לא רצתה אותו, כן רצתה אותו, התחתנו, התגרשו, חזרה לפרק אורח לשכב איתו, טוב כמה אפשר? אני לא כ"כ אוהבת כשבסדרות מתעסקים יותר מדי סביב זה. לא אוהבת את כל תסביך רוס ורייצ'ל, ג'יי די ואליוט. קמרון הייתה מאוד חמודה בעיניי, שמחתי בשביל שניהם כשהם התחתנו, ואח"כ הכל נורא ביאס אותי. אז אם היא כבר יוצאת מהתוכנית אחרי כל זה, שתלך וזהו. אגב, יודעים אם היא עזבה בגלל שהשחקנית רצתה ללכת מסיבה כלשהי, או פשוט כי המפיקים לא רצו אותה יותר?

מה?? רוס ורייצ'ל אחלה../images/Emo45.gif../images/Emo77.gif

אבל אני גם בספק שהיא תחזור שוב, כי עניין הרומנים בהאוס הוא ממש שולי... עובדה שלהאוס אין מערכת יחסים כבר איזה 10 שנים מאז שהוא עזב את סטייסי... חוץ מאיזה חפוז פה ושם, וקשר קבוע עם אתרי XXX
ומצטרפת לשאלה האם היא הדמות הועזבה בגלל שג'ניפר מוריסון החליטה לעזוב את הסדרה (ואת זה אני יכולה להבין, התפקיד שלה נהיה קטן וקטן....)

S H I F T Y

New member
נה, רוס ורייצ'ל כבר יצאו מהאף.

אפילו בדיוידי, יש פרק שהשם שלו "the one when Ross and Rachel.... you know". כאילו גם למפיקים כבר נמאס
גם אם התפקיד של קמרון קטן וקטן, זה היה נכון גם לגבי צ'ייס, אבל בסוף הוא חזר. בכלל, לא אהבתי את השינוי מהעונה הרביעית, שהצוות התחלף. והעיקר את פורמן השאירו! אחרי הפרקים האחרונים בעונה השניה מאוד לא אהבתי את פורמן. מה שכן, אולי עונות 4,5 לא היו משהו בעיניי, אבל מהשישית נהניתי מאוד. בפרט מהפרק עם האביר, שאח"כ האוס ו13 הולכים מחופשים בהתאם לדלות עליו פרטים, מהפרק שבו מגלים שוילסון שיחק בסרט פורנו (
), ומהפרק שהוא, האוס, וצ'ייס הלכו לספיד דייט. בקיצור, עונה מעולה.

חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo77.gif

אם למפיקים היה נמאס נראה לי שהם היו חותכים מהמערכת יחסים שלהם בעונה 2, ולא מותחים את זה עד סוף הסדרה... אבל נו מילא, לי הם לא ממש מפריעים.. ד"א, ראית את הפרק בחברים שיו לורי מופיע בו? פורמן ממש ממש ממש ממש מרגיז אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!! מההתחלה לא אהבתי אותו, הוא כזה בן אדם משעמם ורציני כל הזמן
הייתי מעדיפה שצ'ייס או אפילו קמרון יישארו בצוות של האוס במקומו, ואני מסכימה איתך, לא כ"כ אהבתי את התחלופה של הצוות, אבל מה שכן כל פרקי העונה הרביעית בהם האוס בחר את המתמודדים שלו בסטייל של תוכנית ריאליטי- הרווק, הישרדות וכדומה... זה היה פשוט קורע מצחוק
אין ספק, בעונה 6 היו קטעים משעשעים, כמו שציינת (בעיניי הפרק הכי גדול היה הפרק בו השכנה של וילסון והאוס חשבה שהם הומואים ווילסון הציע להאוס נישואים מול כל המסעדה
)... פשוט לא היו פרקים שלמים מעולים כמו הפרק האחרון למשל...

S H I F T Y

New member
אה, ודאי שראיתי. יו לורי מופיע שם במטוס!

כפרעליו.
מהעונה הרביעית אני זוכרת בעיקר את הסיום, עם אמבר כמובן, שהיה טוב. ועצוב. אני לא רואה תוכניות ריאליטי, אז מעולם לא צפיתי אפילו בפרק אחד של הרווק (מה זה?
) או הישרדות, אבל משהו שאני זוכרת מהעונה עוד לפני שהמתמודדים הגיעו, שהאוס נידב בפרק הראשון את השרת של הבית חולים. ואז כשהוא אומר לו את כל התסמינים, הבחור מציע: "אולי לופוס?"
"מה, לסבתא שלי היה את זה!" אה כן, איך שכחתי מהפרק הזה בעונה 6. כל הבדיחות הקטנות האלה סביב האהבה של האוס ווילסון, פשוט גדול. והאוס עוד מחזק את זה וגורם לשכנה להאמין עוד יותר

איך אפשר לשכוח את הפרק הזה???../images/Emo77.gif

שמעתי עליו מחברה שלי עוד לפני שהתחלתי לראות תסדרה בכלל... אז מהפרק הראשון של העונה הראשונה שראיתי, אני רק מחכה לעונה ה6 שכולם מדברים על גדולתה... האמת, קצת התאכזבתי... אבללללללללללללללל הפרק האחרון פיצה על הכללל.. שתגיע כבר עונה 7!!!!! אוייייי השרת המשעשע... לופוס

למעלה