הפורום ואנחנו

glitter8

New member
הפורום ואנחנו../images/Emo23.gif

חברים יקרים, בתקופה האחרונה שלחתי מספר פעמים מיילים אישיים לחברי הפורום בדבר בקשה שלי לכתוב בפורום ולהשתתף בדיונים כדי שתפוז לא יסגרו לנו את הפורום, לידיעתכם-כדי שפורום כלשהו בתפוז יהיה רלוונטי יש מספר מינימום של הודעות בחודש והפורום שלנו לא מונה אפילו מחצית מכך. עקב כך שיש לי קשרים טובים עם הנהלת הפורומים ועקב כך שלמזלינו מנהל אשכול מוזיקה אוהב את דיויד ברוזה, אז פעמים רבות הוא "הסתפק" בלנער אותי ולעזור לי בחידונים, ופרסים, אבל זה לא מספיק, אם הפורום חשוב לכם, ואני יודעת שכן, אז חברים, תתגייסו כולכם להצלת הפורום אחרת הוא פשוט ייסגר. לאחרונה קיימתי דיון עם מנהל אשכול מוזיקה וזאת ההזדמנות שלנו! אז קדימה-מי שרוצה להציע פינות, חידונים, סקרים, דיונים בנושאי שירים של דיויד וכולי, לא צריך לשאול אותי-פשוט קדימה, להרים את הכפפה וליזום. הפורום הוא ביתינו השני, פה הכרנו, פה אנחנו מתארגנים לקראת נסיעות למצדה, מפגשים ושאר אירועים משמחים. לא ניתן שיסגרו לנו את הבית

SHANILIROY

New member
בואו נעלה את כל השירים של דיויד עם המילה |בית

שלא היה לי
... יאללה קדימה תשלפו עוד שירים ..

ביקור מולדת

שיר שגם מזכיר לי את הבית בכל פעם שאני רחוקה ממנו, ועושה לי צמרמורת של געגועים.... בצבא בשמירות, שרתי אותו כל הזמן....

glitter8

New member
THE ART OF LOOSING../images/Emo82.gif

יש שם משפט שאומר a house a city a continent ותכף אני גם אתייחס לשיר הזה בשרשור של עמרי על השירים באנגלית...

למעלה