הפורום חוגג שנתיים-ביחרו את התמונה המעודפת

TAL BAR ZOHAR

New member
הפורום חוגג שנתיים-ביחרו את התמונה המעודפת

פורום המעריצים הרשמי של הרכב הקלאב דודי שרון & ג'ואל ברשת תפוז חוגג שנתיים ואתם מצטרפים לחגיגה !!! גא גא אווו לה לה לה !!!רמה מה מה !! פה פה פהההה!! ב 1.1.2010 הפורום יחגוג שנתיים פעילות מאסיבית בו נמצאים עשרות גולשים מדיי יום ומתעדכנים בחומר העדכני והרלוונטי ביותר ! פורום שצמח וגדל יום יום יותר ויותר עם כמות גולשים שהופכת את הפורום לפורום תוסס מעניין שממלא בעיקר מוסיקה טובה !!וכל זה בזכותכם!! מאות רגעים אפשר כבר להריץ לחוויות שעברנו בפורום הריגושים הקטנים ,הרגעים הגדולים השיאים ,ההפתעות, השיחרורים והכל מהכל לטוב ולרע !!אבל אפשר לומר שטוב וטוב מאוד ! ביחרו את התמונה המעודפת שלכם (לבד,עם חברים,עם ג'ואל,עם דודי שרון) תעלו אותה לשירשור להודעה ו/או בפרטי (על מנת להפתיע חברים אחרים בתמונות מצחיקות,מרגשות או כל חוויה טובה אחרת) את התמונות נלביש על סרט של מיקס מטורף ובלעדי לפורום ישירות מדודי שרון & ג'ואל קטעים ויציאות מחדר ההקלטות !! ========================================================================= עידכוני ההרכב !! דודי שרון & ג'ואל רגע לפני 2010 לאחר עבודה אינטסבית מהאלבום שאי אפשר להירגע ממנו ואין כבר 1 שלא יודע מזה אין ספק שמדובר באלבום אנדרגראונד מטורף עם קריצה למנסטריים וקיבלנו המון יצירות מפתיעות מרגשות וחלקם מטורפות!! האלבום אומר המון על התקדמות ההרכב אין ספק שזה באמת היה BOMBASTOS ההרכב נכנס לתקופת עבודה אינטנסיבית נוספת המון על הפרק ומתוכננים היטב,פרויקטים מפתיעים במיוחד,והמוןןןן חדש חדש חדש שמדביק ! לו"ז הופעות 2010 יפורסמם במהלך הימים הקרובים ! יציאה מפתיעה ומבטיחה של ההרכב לקטע חדש שהולך לעשות לנו את חורף 2010 לחם מהרגיל !! מצאתם כבר בחור ??? IM SEARCHING A GUY ?! COMMING SOONNNNNNN ב=ק=ר=ו=ב=! המשך שבוע ניפלא TAL BAR ZOHAR

גרוזיה

New member
ליידי גאגא או לא ליידי גאגא ????????????????

והתמונה עוד משנת 2006 שבכלל גברת גאגא עוד לא הייתה קיימת וג'ואל שלנו מזמן הביאה את הטרוף הזה לארץ אומנם אין מה להשוות מבחינת הפקות ששם הם משקיעים בבמות ותפאורה שבארץ שלנו רק יחלמו אבל החשוב הוא הפואנטה שבתור אומן ג'ואל כאן הרבה מלפני ! בהצלחה בעשור הבא להרכב שאני הכי אוהבת!!!! מואה!

ציונעע

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo6.gifוואי טטטטטואוווב אתה טל !!

זו התמונה שאני הכי אוהב עם ג'ולה
.. יאלה לא יכול לחכותתתת מואה

אור enjoy

New member
אני לא מאמינה שהפורום כבר שנתיים../images/Emo2.gif

אני אגוון וישים תמונה עם דודי:)

TAL BAR ZOHAR

New member
אחלה תמונות זורמות לי לפרטי!! אין עליכם עודדד

תפתיעו ותפשפשו באלבומי תמונות ששמרתם ותתחילו להפתיע מכל הזמנים ניתן לשלוח אליי לפרטי (מומלץ) או בשירשור (עוד יותר מומלץ) לכל הניקים החדשים שהצטרפו ברוכים הבאים אתם מוזמנים להגיב ולשרשר בפורום לכל הוותיקים תמשיכו לפוצץ בתמונות הולכת להיות לכם הפתעה ענקית! את התמונות יש לשלוח או לשרשר עד יום ראשון ב12:00 . סופ"ש נעים לכולם !! פורום המעריצים הרשמי ברשת תפוז חוגג שנתיים !!! דודי שרון & ג'ואל !!

DJ ELAD 17 A

New member
שווה כניסה - גרסא רדיו לTHIS IS ME

DJ DUDI SHARON feat. JOUEL - THIS IS ME –RADOO MIX BY DJ ELAD ANGEL http://www.youtube.com/watch?v=K2kUMX0hp5g ראיתי שהעלו את זה ליוטיוב כעקרון הכנתי את זה סתם לכיף אבל כיום זה מתפקד כגרסא רדיו מיקס לשיר ששאני הכי אוהב THIS IS ME סופשבוע טוב לכם !!

עינת TO GO

New member
כבר העלת את זה אלף פעם מה הקטע???????????????

זה לא קטע רשמי והשיר אף פעם לא יצא רשמית פשוט מישהו חתך ועשה לזה עריכה ואפילו ממש לא מקצועית וזה גם ממש ישן אז מה הקטע לעלות את זה כל פעם??

DJ ELAD 17 A

New member
עינת תרגיעי את עצמך - זה השיר הכי טוב של גואל

ולא שמת לב למספר הצפיות שיש לזה ביוטיוב אז תשמרי את הביקורות שלך לעצמך

למעלה