הפורום חייב להתעורר! ולכן:

Guid

New member
הפורום חייב להתעורר! ולכן:

שאלון קטן! השאלה היא: איזה פרק הכי אהבתם בבליץ`? וכן, אפשר גם מהפילרים... יאללה! להעיר את הפורום! ^^

Guid

New member
עונה:

35!!! למה? בגלל ה`אייזן טאייצ`וווו` האגדי ומסמר השיער... אני רואה את הפרק הזה כל שבוע! *-*

animaboy

New member
מגיבב

את הפרק שאיציגו מציל את רוקיה ומפגין תצוגה מרשימה של כוח שהוא ניצח את כל הסגני קפטנים בלי החרב וגם שהוא עצר את ציפור האש לבד או שהוא נתן קרב טוב לביאקויה. אין זה פרק הכי הכי הכי הכי יפה . המסקנה מהפרק הזה איציגו=מלך

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif 59

כי זה פשוט _ה_ פרק בשבילי. החל מאיצ'ירין נו האנה שזה תמיד בונוס מבורך. דרך האנגסט היפהפה של אוריהימה בקשר לרוקיה ואיצ'יגו, הקרב של ביאקויה ואיצ'יגו, וכמובן, היצ'י שדופק חתיכת הופעה 3> איצ'י שמקבל שוב שליטה, ביאקויה שקולט שהוא שמוק (והפלאשבקים במנגה שסופית מוכיחים שאיצ'יגו הוא קאיין) וכמובן מעל לכל שני הדברים שכל כך הכי הכי הכי בשבילי בסדרה. 1. הצרחה של איצ'יגו, שפשוט מראה כל כך הרבה בלי שהוא בפועל אומר שום דבר בעל משמעות ו 2. ההתוודות של אוריהימה לאיצ'יגו שלא רק שזו סצינת איי קנדי כל כך לאוהבי הזוג כמוני, היא סצינה כל כך יפה לכשעצמה, והיא למעשה הרגע שבו אחרי שהתחלתי לחבב את אוריהימה כדמות אחרי שנאה עזה של כחצי סדרה, גרמה לי רישמית להגיד עליה "NAAAAAAAAAW" ולאהוב גם אותה כדמות סופית ורישמית, וגם את הזוג... וכמובן גם עוזר שאיצ'יגו לא רק מבין איך היא מרגישה בקשר אליו, אלא גם מכיר ברגשות האלה, מקבל אותם, ומודה לה עליהם. כן *מהנהנת לעצמה* אכן הפרק האהוב עלי

Tiger Eye16

New member
|ספויילר| 39

אחד הקרבות היפים ביותר שידעה הסידרה |פרצוף מאוהב| קנפאצ'י vs איצ'גו.. ריאאסטו מטורף של שניהם.. איצ'יגו כמעט מת.. חוזר לחיים בא להילחם בקנפאצ'י.. קן-צאן מוריד רטייה.. חרב.. בניין נופל... מדהים ^^ (וחוץ מזה שבעיניי כל פרק שקנפאצ'י משתתף בו הוא מדהים ^^)

Goggle Girl

New member
o_O את במקרה מבליץ' אורג איי אל?

ומה זה דווקא מה שעניין אותך בפרק 39?! תועבה! >< (לא שאני אומרת שזה רע פשוט הקונספט העיקרי והמשובח היה מישהו אחר וקצת יותר לבן >>)

Tiger Eye16

New member
חחחחחחחחחחח XD

וכן.. איך ידעת??? (טוב שהכינוי שלי כמעט זהה לגמריי לזה ששם.. מקוריות אמרנו?? XD) בוא נראה.. את לא אוהדת איצ'יהוריהימה.. אז משתמשת אחת ירדה... (נממ מנסה לחשוב מי נשאר) וכןן!!! ברור שזה הדבר היחידי שמעניין אותי בפרק הזה ^^ כל פעם שאני רואה ת'פרק מחדש.. אני מעבירה ישר לחלק הזה... חחח גומן אבל הולואיצ'י הוא לא חברי הטוב ביותר.. ^____^ (למרות שהקטע במנגה איתו היה שולט..)

Goggle Girl

New member
... אני דווקא מאוד היא XD

זה שאיצ'ירנג'י משעשע אותי לא אומר שאהבתי לאיצ'יהימה ירדה XDDDD

Tiger Eye16

New member
חחחחחחח הייתה לי תחושה שזאת את!!

תגידי.. לא משנה איפה את,את יודעת הכל??... *מדהימה* חחח XD

למעלה