הפורום חי! הפורום שפעם היה נטוש,וחשבו לסגור אותו, חי! shminia.net אתה צופה בזה הרבה זמן?
ק ק ס ט ל New member 25/2/06 #1 הפורום חי! ../images/Emo24.gif הפורום שפעם היה נטוש,וחשבו לסגור אותו, חי! shminia.net אתה צופה בזה הרבה זמן?
הפורום חי! ../images/Emo24.gif הפורום שפעם היה נטוש,וחשבו לסגור אותו, חי! shminia.net אתה צופה בזה הרבה זמן?
M mary lou New member 26/2/06 #3 כמו בכל טלנובלה... הרי מישהו חייב לקום לתחייה אבל נדמה לי שאנחנו שמחים מוקדם מדי...
S SHIRANF New member 26/2/06 #4 חי?! לא נראה לי.. המצב פה לא משהו.. צריך יותר לפרסם אותו.. נעשה משהו.
י יובלוש123 New member 27/2/06 #6 נצל"ש (סתם שאלה) רק המנהל יכול לפתוח את שרשור הפרק היומי? לא פתחת כבר כמה ימים...
M mary lou New member 27/2/06 #7 חלילה. שמישהו יפתח באמת לא ראיתי את הפרק של היום, נראה מחר את השידור החוזר...
מ מיכל C New member 27/2/06 #8 אתה יכול לפתוח. לא פתחתי כי אף אחד לא הגיב חח אני מקווה שעכשיו כן יגיבו..לפחות ה5 שיש פה (5 נכון? ספרתי נכון..)
אתה יכול לפתוח. לא פתחתי כי אף אחד לא הגיב חח אני מקווה שעכשיו כן יגיבו..לפחות ה5 שיש פה (5 נכון? ספרתי נכון..)