הפורום חי?

guysahaf

New member
הפורום חי?

עד כמה שזה נשמע מיותר, אין הרבה מה לדבר בפורום שכזה, אבל אנחנו רוצים לדבר... אז בערך כל מה שאפשר זה לשאול דברים! אז ככה... *מה השיר שאתם הכי אוהבים מ-TWO *מה השיר שאתם הכי אוהבים מ-Camino Palmero *מה השיר שאתם הכי אוהבים שהוא לא בדיסק *איזו עוד להקות אתם אוהבים? השאלות מופרדות לדיסקים, בגלל שהאלבומים ממש שונים, ולא צריך להשוות ביניהם. אני הכי אוהב מ-II את.. וואו זה קשה לבחור אחד! If only, Somebody out there, ואת Surrender כי יש לו סגנון כיפי כזה... אבל כחושבים על זה זאת לא שאלה הוגנת! קשה לבחור! P: *מהקאמינו אני אוהב את אדריאן, ואת סטיגמטייזד בעיקר.. *מהשירים שלא בדיסק.. אני הכי אוהב את When it all falls down נראה לי. *חוץ מזה אני אוהב את רמי זירו, דיידו, מארון 5, בלק אייד פיז, וגם דיי את אוונסנס (קצת נמאס לי). חחח.. תמיד הפוסטים שלי ארוכים.

juliajk

New member
../images/Emo54.gif

my favorite song from Two is If only from Cmino is Adrienne my favorite song noy from disc is The one and i like groups like Maroon 5 Rooster Bon Jovi nd things like that

TCgirl

New member
../images/Emo187.gif

*מה השיר שאתם הכי אוהבים מ-TWO? One By One ו-Surrender. *מה השיר שאתם הכי אוהבים מ-Camino Palmero? זו שאלה קשה... אני חושבת ש-WYWG... זה השיר שגרם לי להתמכר טוטאלית... אבל אני גם נורא אוהבת את אדריאן... ו-JTG... ו"THANK YOU".... *מה השיר שאתם הכי אוהבים שהוא לא בדיסק? אני אוהבת את כולם, אבל אם אני צריכה לבחור אז זה WIAFD... וגם LOST... וכמובן איך שכחתי? Take Hold Of Me, אבל זה רק של אלכס... *איזו עוד להקות אתם אוהבים? אמממ... בון ג'ובי, אירוסמית', גאנז... וכלמיני שירים מפה ומשם...
אני גם אוהבת את הזמרת שאניה טוויין...

CoLd CoCa CoLa

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo60.gif../images/Emo129.gif

*מה השיר שאתם הכי אוהבים מ-TWO? את Somebody Out There *מה השיר שאתם הכי אוהבים מ-Camino Palmero? את Wherever You Will Go ואת Could It Be Any Harder *מה השיר שאתם הכי אוהבים שהוא לא בדיסק? Lost *איזו עוד להקות אתם אוהבים? וואו! יש מלא-באסטד, סימפל פלאן, סאם 41, ספינפייר ואבריל לאבין (אפילו שהיא לא להקה..)

tool2

New member
המממ...

* השיר הכי אהוב מtwo הוא חייב להיות one by one אבל זה קשה לבחור!! כולם יפים :) * השיר האהוב עליי מcamino palmero הוא wywg * אני שונאת את עצמי על זה אבל אף פעם לא יצא לי לשמוע שירים שלא בדיסק...): * וואו! יש הרבה! אממ.. גרין דיי, בלינק 182, סנו פטרול, שייגעצ,ועוד הרבה שאני לא מציינת.... :)

Drorrrrrr

New member
המפ

*מה השיר שאתם הכי אוהבים מ-TWO
כרגע זה If only. *מה השיר שאתם הכי אוהבים מ-Camino Palmero
כרגע זה Unstoppable. *מה השיר שאתם הכי אוהבים שהוא לא בדיסק
For You ו- WIAFD. *איזו עוד להקות אתם אוהבים
קולדפליי, היהודים.

crazy4tc

New member
../images/Emo12.gif

*מה השיר שאתם הכי אוהבים מ-One By One :TWO *מה השיר שאתם הכי אוהבים מ-Camino Palmero: אוהבת הרבה... *מה השיר שאתם הכי אוהבים שהוא לא בדיסק: WIAFD *איזו עוד להקות אתם אוהבים? הממ... כל מיני: The Moldy Peaches Nautilus ועוד כל מיני יותר מוכרים

crazy4tc

New member
פרויקה../images/Emo70.gif

מה המצב
חחח אני בסדר, שמתי לב שכתבת בחתימה: "נולדנו לאהוב" אני אודיע לדור שעברת לקליפ שלי ושאתה בוגד בו!

למעלה