הפורום חמוד
זקוקה לעצות מכם

odeliaremos

New member
הפורום חמוד ../images/Emo24.gif זקוקה לעצות מכם

שמעו סיפור,חברה מתקשרת לפני שבוע וחצי לספר שהכירה בחור חמוד והוא לחץ להיפגש,היא אחרי פרידה ולא מיהרה להתחיל מחדש והוא רצה וניסה לשכנע בכל דרך. ביום שישי האחרון סיפרה שהוא מתחנן להיפגש היום מה לעשות?היא שאלה אמרתי לכי מה יש לך להפסיד?כוס קפה,שיחה לא לשבת בבית הנסיך לא בא לדפוק על הדלת הוא רואה אדיר מילר.היא הסכימה.הוא אסף אותה החמיא איך שהיא נראית ונסעו בדרך אמר שהוא רוצה ללכת למקום שאפשר להיות לבד יותר לא מקום רועש,היא הסבירה שכרגע נוח לה מקומות ציבוריים,לא בקטע של אחד על אחת<?יפה שהיא הסבירה והוא ידע שהיא אחרי קשר שנגמר לא טוב לא הכי בא לה ההיכרות על רקע רומנטי.היא הציעה בית קפה יפה על רצועת הים ובאמת הם הגיעו,היא פגשה חברים וניגשה יחד איתו לומר שלום הוא אמר שהוא ניגש שניה להביא משהו מהאוטו ולא חזר!!היא התקשרה אליי בוכה אמרתי חכי יכול להיות שהוא כ"כ אידיוט שלא יודע אפילו איזה אוטו שלו??? מחכות,מחכות, אין סימן אמרתי לה אולי חטפו אותו? מזלה שהחברים שלנו לקחו אותה הביתה.והיא בכתה כל הדרך, ממש כאב לי הלב, היא אחרי פרידה ועוד להוסיף עכשיו עומדות פה 2 סוגיות קשות !) איזה מגעיל אתה,ואם היה קורה לה משהו,איפה האחריות שלך כבן אדם הבאת אותה גם אם לא קיבלת מה שרצית לפחות קח אותה הביתה מחמת נימוס. הסוגיה השניה היא איך להגיב? אמרתי לה למחוק את המספר שלו ולא להתקשר אליו, לא שווה אפילו לכעוס כי כל ההתנהגות הזו מצביעה על אישיות חסרת כל רגש אז כמה שהיא תצעק,תקלל,תגיד מילים קשות זה לא יזיז לו הוא עמד בתור הלא נכון שחילקו שכל ורגש. מה אתם אומרות איך הייתן נוהגות. ואת הבנים אני שואלת - מה גורם לכם להתנהג ככה ? והאם לדעתכם כדאי לה להראות לו את הכעס ולהתקשר אליו? או כמו שאמרתי לה להמשיך הלאה הוא בטוח לא יתקשר אליה מהבושה הגדולה. לפעמים,אנשים פוגעים באנשים בכל מיני סטואציות ושוכחים שהכדור עגול והיום פגעת יום אחר אתה תיפגע וזה תמיד יבוא עלייך בומרנג. חשתי צורך לשתף אותכם כי כאב לי איך שאחרי הפרידה הקשה שהיא עברה העלבון שאחרון לא הוסיף לה זה בטוח.
ויקח זמן עד שהיא תאמין שיש בחורים טובים

Vdrums

New member
אני לא רואה את הדילמה.

הוא אדיוט ואין לה שום סיבה להיות בקשר עם בן אדם כזה שפל. אין מה להראות כעס זה לא נותן שום דבר. שתמשיך הלאה, ההפסד שלו. מאיפה בחורות מוצאות את הגברים האלו הא?

cottoneyejoe

New member
פחחחחח!

תשמעי מסכנה, שתקח את זה בקלות, שתלמד, אם בא לה לצעוק עליו, שתלך ותצעק, מה יכול להיות יותר טוב מזה.

F17

New member
לדעתי הוא רצה זיון

אמרת שהוא רצה ללכת למקום שקט ולא רצית כנראה הוא החליט שזה לא מתאים לו וברח. לא צריך להעלב מזה (ולא באתי לומר שהוא בסדר)

seeyou

New member
הכירה בחור חמוד והוא לחץ להיפגש.

מכאן מתחילה הבעיה שלה.. תמימות ישנם זאבים שמתמחים בבנות אחרי פרידה.... יש לה מזל שלא אנסו אותה... כלל ברזל,לא הולכים למקומות רומנטים בפגישה ראשונה עם זר! יוסי

odeliaremos

New member
תודה לכם על התגובות

אבל רציתי רק לומר היא הכירה אותו מספיק זמן זה לא שתוך יום הם נפגשו וגם לדעתי הוא בא בצפיה לתמורה בעד האגרה ושהוא הבין שפה לא יהיה כלום היום אז הוא חתך אך לדעתי זה לא אנושי ככה לא עושים אבל זה רק יהיה עוד שיעור בשבילה ובשבילי לחיים ועדיי ןהכי הכי טוב כמו שאמרתם מקום ציבורי. שיהיה לכם אחלה לילה אני הולכ תלשיעור אירובי אבוא לבקר יותר מאוחר

משפט אחד שכתבת

לא מקובל עליי "ואת הבנים אני שואלת - מה גורם לכם להתנהג ככה?" לנו??? לא יעלה על דעתי לנהוג כך! תביני, חולירות יש גם כאלו
וגם כאלה
. העובדה שאנחנו זכרים עדיין לא אומרת שיש לנו משהו משותף עם איזה אפס נבזי ומרושע שבמקרה גם הוא ממין זכר.

odeliaremos

New member
../images/Emo24.gifאתה צודק סליחה

אתה צודק סליחה פשוט נפגעתי בשבילה אבל אתה צודק אני תמיד אומרת שצריך להפריד בין גבר לאישיות שלו כנ"ל לגבי בחורה לקחתי את המשפט חזרה סולח?

עוד סיפור שאני לא מבין

מה גורם לך לחשוב , שאם הוא לחץ עליה (תדגישו את המילה לחץ על הצד הימיני של המוח ! ) , זה לא עורר רמזור אדום אצלך ?? מה נסגר ,בנאדם לוחץ מסיבה כל שהיא , לא חשבת ? יאללה ש.מה גורם לנו בנים שכמותנו להתנהג ככה ? ת.אתן הבנות שנותנות וזורמות עם ההתנהגות הזאת , כאילו כוס קפה יכניס את הסיטואציה למצב מעניין , ואולי הזוי במקצת . מי לא הבינה ? שאני רוצה להפגש ועכשיו !? על מי אני צריך לצעוק ?

odeliaremos

New member
אני מבינה ממי ../images/Emo24.gif

אבל אתה יודע היא הייתה ככה אחרי פרידה והוא נתן לה את התמיכה שהיא הייתה זקוקה לו ואני אומרת לך גם אני לא היתי נפגשת איתו גם אני אתה צודק היא הייתה צריכה להיזהר אבל לפעמים צריך לקבל את הסטירה כדי להתעורר שיהיה לך אחלה ערב אפשרות בלעדית ולא חלופית

comerlo

New member
holy crap!

בחיי שאני לא חושב שאני מבין משהו בנשים, אבל זה משהו שמספרים בתור צ'יזבאט! ואל תכלילי את כולנו, בחיים לא הייתי, או מכיר מישהו שהיה עושה כנ"ל. וואו.... אשכרה ברגותי של הדייטים.

למעלה