הפורום טיפה תקוע.....טיפה=יותר מידי

מרי בל

New member
הפורום טיפה תקוע.....טיפה=יותר מידי

והשאלה הפעם היא: מה לדעתכן יהיה התפקיד הבא שיבחר לעצמו אורלנדו? הדמותץ תיהיה רעה או טובה ומה יהיה תפקידה (ואני מזהירה מראש מי שתגיד נפח ;]) ומי לדעתכן תיהיה הבת/בן זוג אם יהיה

פרפר15

New member
אני מקווה שרעה

אני מתה ליראות אותו רע או לא יודעת מה ערפד או דמות מצויירת נ.ב הרגת אותי עם הנפח

את צודקת ../images/Emo45.gif

יהיה מעניין לראות אותו משחק בתפקיד רע... הדמויות הרעות הרבה יותר מעניינות מהטובות.

ThE FuN GiRl

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo41.gif

עם הכינוי הזה בפורום הזה?

מרי בל

New member
../images/Emo58.gifת'אמת

שהוא כבר שיחק רע ברציחות במידסומר........ אני רוצה שהוא ישחק תפקיד ראשי כי הוא תמיד בתפקיד המשני ובטח גם בטרויה זה יהיה ככה........ בסרט על ירושלים יכול להיות שזה יהיה תפקיד ראשי אבל אנערף בטח ידחפו איזה מלך

TaKe Me DuDi

New member
יש לי שאלון בשבילכם../images/Emo70.gif

אני חיברתי *תוצאה מהישתעממות בשיעור ....חחחח שם: אזור: צבע: מה היית רוצה לשנות בעצמך? מה את/ה הכי אוהב/ת בעצמך? לישון- בצהריים/רק בלילה/בצהריים ובלילה חבר
חבר/ה הכי טובה: חורף/קיץ: אביב/סתיו: סדרות אהובות: מת"מ או גיאומטריה? תיק קטן או תיק בצפר? חברת בגדים אהובה: ספורט אהוב: בריכה או ים? מקדימה או מאחורה....? אם היית שותה קםה איה היית מעדיפ/ה?נס/חזק/שחור שתיה מועדפת: לדבר עם ידיד או חברה? מחשב או טלויזיה? לצאת עם חברה או לבד עם מישו? שחקנ/ית אהוב/ה: דוגמנ/ית אהוב/ה: להקה אהובה: זמר/ת אהוב/ה: סלב אהוב/ה: תוכנית אהובה: נשיקה-בפה או בלחי? נשיקה-עם לשון או בלי? מאוהב/ת
פלאפון אהוב: רינגטון אהוב: הציון הכי נמוך: הציון הכי גבוה: כדורסל או כדורגל: שוקו או תה: ממתק אהוב: אוכל אהוב: אוכל שנוא: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מוזיקה שבחיים לא תשמע/י: השמש זורחת על התחת או על הקרחת? המוטו שלך: פדיחה הכי גדולה: כאב: אשליה: סיוט: חלום רטוב: ספר אהוב: סרט אהוב:

little bry

New member
../images/Emo41.gifמייי מייייי מיייייי../images/Emo41.gif

שם: שרית
אזור: חולון
צבע: צהוב/אדום/כתום
מה היית רוצה לשנות בעצמך? בוטחת יותר מדי מהר באנשים
מה את/ה הכי אוהב/ת בעצמך? שאני אוהבת לעזור לאנשים שצריכים עזרה
לישון- בצהריים/רק בלילה/בצהריים ובלילה: רק בלילהההההההה
חבר: נופפפפפפפפפ
חבר/ה הכי טובה: אבישי, רומי, ליאן, שירן, רותם, ליהי, הילה ועוד ועודדד
חורף/קיץ: חורףףףף אני מתה על חורףףףףףףף
אביב/סתיו:אביבבב *היומולדת שליייי חחחחחח*
סדרות אהובות: מכושפות, סברינה, תשוקות
מת"מ או גיאומטריה? אפחדדד בעעעעעעעעעעעעע שונאת גיאומטריה בדםםםםםםםם עדיף כבר מתמטיקההה
תיק קטן או תיק בצפר? תיק קטן חיחיחי
חברת בגדים אהובה: קסטרוו רנואר ופוקס
ספורט אהוב: לעיסת מסטיק
בריכה או ים? יםםם
מקדימה או מאחורה....? אמממ... זה לא נשמע טוב חחחחח אין לי שמצון חחחחחח
אם היית שותה קםה איה היית מעדיפ/ה?נס/חזק/שחור: נס קפהההה
שתיה מועדפת: קולה
לדבר עם ידיד או חברה? אמממ.. יש לי גם וגם, אבל עדיף חברה חחחחחח
מחשב או טלויזיה? מחשבבבב *תפוזזז*
לצאת עם חברה או לבד עם מישו? כרגע אין אפחד, אז עם חברה...
שחקנ/ית אהוב/ה: אנג'לינה ג'ולי, ניקול קידמן...
דוגמנ/ית אהוב/ה: אאאאאמ... קלאודיה שיפר
להקה אהובה: ווסטלייף וגירלס אלאוד
זמר/ת אהוב/ה: מישל ברנץ'
סלב אהוב/ה: אאאאממ... לא ידעת
תוכנית אהובה: ריקי לייק
נשיקה-בפה או בלחי? טלוי מי...
נשיקה-עם לשון או בלי? עם
מאוהב/ת: נופפפפפפפפ
פלאפון אהוב: נוקיהההה
רינגטון אהוב: אאאמממ... TONIGHT ...
הציון הכי נמוך: חחחחח השנה או בכלל? השנה זה 77 שנה שעברה 56 בגיאומטירההה בעעע לפחות עברתי חחחחחחח
הציון הכי גבוה: 100
כדורסל או כדורגל: כדורסלללללל
שוקו או תה: שוקווווו
ממתק אהוב: סוכריות, מסטיקים, ביסלי, במבה חחחח כמעט הכל
... לא טוב לשיניים...
אוכל אהוב: קובות של אמאאאא
אוכל שנוא: ברוקוליייי
מקצוע אהוב: אומנות
מקצוע שנוא: מתמטיקה
מוזיקה שבחיים לא תשמע/י: רוק כבד ומזרחית
השמש זורחת על התחת או על הקרחת? על התחתתתתתתת חחחחחח
המוטו שלך: אל תחשוב לעולם שאחרים יותר טובים ממך, או שאתה יותר טוב מהם (המוטו של ניקי מווסטטטטלייף זה כל כך נכון!
) פדיחה הכי גדולה: הלכתי יום שלם עם חור במכנס חחחח אבל בולט!!!!!!
כאב: שלמישו שאני מכירה יקרה משו חס וחלילה...
אשליה: לעשות בייביסיטר למולי *חחחחח לא משנה...*
סיוט: שיקרה משו לאנשים שאני אוהבת ומכירה חלום רטוב: חחחחחח להיות עם אורלנדווווווו
ספר אהוב: הארי פוטררר
סרט אהוב: ריקוד מושחת, שודדי הקאריבים

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שם:ענבר (קשי ציידת הליפונים בכינוי זמני) אזור:אריאל צבע:שחור מה היית רוצה לשנות בעצמך?הכל מה את/ה הכי אוהב/ת בעצמך?אני כנה לישון- בצהריים/רק בלילה/בצהריים ובלילהאני מעדיפה לישון רק בלילה אבל אני כל הזמן עייפה אז אני ישנה גם בצהריים חבר: מה איתו? חבר/ה הכי טובה:מה איתה? חורף/קיץ:חורף אביב/סתיו:סתיו סדרות אהובות:חלום אמריקאי וג'קאס מת"מ או גיאומטריה?אוי ואבוי
תיק קטן או תיק בצפר?ביצפר חברת בגדים אהובה:תומר ספורט אהוב:שחייה בריכה או ים?ים מקדימה או מאחורה....?אני עדיין בתולה. תודה! אם היית שותה קםה איה היית מעדיפ/ה?נס/חזק/שחורנס שתיה מועדפת:קולה וודקה לימון לדבר עם ידיד או חברה?מה שבא לי באותו רגע מחשב או טלויזיה?גם וגם לצאת עם חברה או לבד עם מישו?עם כל החבר'ה בפארק בסטלה שחקנ/ית אהוב/ה:ג'וני דפ, ברוס וויליס, ניקול קידמן דוגמנ/ית אהוב/ה:לא אוהבת דוגמנים. מה לי ולדוגמנות? להקה אהובה:מטאליקה זמר/ת אהוב/ה:ג'יימס הסולן של מטאליקה נשיקה-בפה או בלחי?אין לזה אותה משמעות בכלל. אם באלי בפה אז בפה ואם באלי בלחי אז בלחי נשיקה-עם לשון או בלי?מה שבא לי באותו רגע. מה זה החרא הזה? מאוהב/תלא הציון הכי נמוך:0 הציון הכי גבוה:110 כדורסל או כדורגל:כדורסל שוקו או תה:שוקו ממתק אהוב:שוקולד אוכל אהוב:אוכל טעים אוכל שנוא:אוכל מגעיל מוזיקה שבחיים לא תשמע/י:מזרחית/טראנסים/ראפ/היפהופ השמש זורחת על התחת או על הקרחת?על התחת ועל הז** המוטו שלך: אם לא היה מוות הייתי מתאבדת מזמן כאב:כלום! אשליה:כל החיים שלי בערך הם אשליה אחת גדולה. אתם צריכים להכיר אותי לעומק בשביל להבין ספר אהוב:ספרי טולקין סרט אהוב:שרה"ט

Fire Glow

New member
אני אנסה...

שם: אנה אזור: מרכז צבע: סגלגל, וורוד מה הייתי רוצה לשנות בעצמי: אמ... לא יודעת אני צריכה לחשוב על זה... מה אני הכי אוהבת בעצמי: את העיניים הירוקות ואת השיער הארוך לישון: רק בלילה חברה הכי טובה: מירי עונה: חורף סדרות אהובות: אנימה בעיקר ברגון בול Z מת"מ או גאומטריה: מתמטיקה תיק קטן או תיק בית ספר: תיק בית ספר חברת בגדים אהובה: TNT ורנואר ספורט אהוב: רכיבה על סוסים בריכה או ים: אף אחת מהן אוליי ים אבל לא לשחות בו... מקדימה או מאחורה: מה? אם היית שותה קפה מה היית מעדיפה: לא הייתי שותה קפה שתייה מועדפת: מיץ תפוזים לדבר עם ידיד או חברה: חברה מחשב או טלויזיה: אמ... קשה... מחשב לצאת עם חברה או לבד עם מישהו: לבד עם מישהו שחקן אהוב: אורלנדו בלום שחקנית אהובה: קמרון דיאז דוגמנית אהובה: מילה ג'ובוביץ להקה אהובה: לינקין פארק זמרת אהובה: טנקה ראי סלב אהוב: אורלנדו בלום תכנית אהובה: דרגון בול Z נשיקה בפה או בלחי: בלחי נשיקה: בלי לשון מאוהבת?: אמ... לא פלאפון אהוב: הפלאפון שלי נוקיה צבעוני רינגטון אהוב: Somewhere I Belong הציון הכי נמוך: 30 הציון הכי גבוהה: 130 כדורסל או כדורגל: כדור סל שוקו או תה: שוקו ממתק אהוב: שוקולד לבן אוכל אהוב: פיצה, ספגטי וסלט אוכל שנוא: אבוקדו מקצוע אהוב: מדיה דיגיטלית ותקשורת מקצוע שנוא: אין משהו אחד... מוזיקה שבחיים לא אשמע: אמ... לא יודעת לא שמעתי עוד מוזיקה שלא אשמע השמש זורחת על: לא יודעת... תשאלי את השמש ^_^ המוטו שלי: תנו לחיות לחיות?! פדיחה הכי גדולה: בראש השנה הייתי צריכה לחלק ברכות למורות והתבלבלתי בין השמות כאב: לידה אשליה: אופטית? סיוט: להיכשל בבגרויות חלום רטוב: אורלנדו בלום ואני ב..... ספר אהוב: אן שירלי "האסופית", "נשים קטנות", "שר הטבעות" סרט אהוב: "ראיון עם ערפד", "שר הטבעות"

פרפר15

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שם:דניאל (דני) אזור:המרכז צבע:כחול מה היית רוצה לשנות בעצמך? את האף מה את/ה הכי אוהב/ת בעצמך?את הגוף לישון- בצהריים/רק בלילה/בצהריים ובלילה כל הזמןןןןןןןן חבר לא חבר/ה הכי טובה:הדסי חורף/קיץ:חורף אביב/סתיו:סתיו סדרות אהובות:מש"ה המורדים ומלקום באמצע מת"מ או גיאומטריה? לא זה ולא זה תיק קטן או תיק בצפר?קטן חברת בגדים אהובה: פרנזי ספורט אהוב:קפיצה וכדור עף בריכה או ים?ים מקדימה או מאחורה....? לא משנה אם היית שותה קםה איה היית מעדיפ/ה?נס/חזק/שחור שתיה מועדפת:קולה לדבר עם ידיד או חברה? חברה מחשב או טלויזיה?טלוויזיה לצאת עם חברה או לבד עם מישו? לבד שחקנ/ית אהוב/ה: אורלנדו בלום קירסטן דנסט וג'וני דפ דוגמנ/ית אהוב/ה: בר רפאלי להקה אהובה:ארווי זמר/ת אהוב/ה:אליה
סלב אהוב/ה: אורלי תוכנית אהובה: חדשות ערוץ הבידור נשיקה-בפה או בלחי? פהההה נשיקה-עם לשון או בלי?בלי
מאוהב/ת לא פלאפון אהוב: סלקום רינגטון אהוב:הזה של הסוסים הציון הכי נמוך: 3 הציון הכי גבוה:100 כדורסל או כדורגל:כלום שוקו או תה:שוק'ו ממתק אהוב: שוקולד אוכל אהוב:שניצל תירס אוכל שנוא:פיצה מקצוע אהוב:אומנות מקצוע שנוא:מתמטיקה מוזיקה שבחיים לא תשמע/י: דיכאון השמש זורחת על התחת או על הקרחת? קרחת המוטו שלך: "גם האדם הזעיר ביותר יכול לשנות את מסלול העולם" שר הטבעות גלדריאל לפרוד פדיחה הכי גדולה: נפלתי והיתה לי חצאית אז ראו לי את התחתונים
כאב:אין אשליה: להישתתף בסרט עם אורלי וג'וני סיוט: המורה שלי למתמטיקה
חלום רטוב: ליהיות בחדר עם אורלי פליפה ופרנקי מוניז וכולם בלי חולצה
ספר אהוב: שר הטבעות סרט אהוב:כנ"ל

moran14h

New member
שלי

שם:מורן אזור: השפלה צבע: מה צבע ? צבע אהוב? ..ורוד מה היית רוצה לשנות בעצמך?הרבה..יותר מידי מה את/ה הכי אוהב/ת בעצמך?לא יודעת ..אני יושבת כאן ,חושבת כמו פוסטמא ולא מצליחה לחשוב על שמהו שאני אוהבת בי.. לישון- בצהריים/רק בלילה/בצהריים ובלילה חבר:רק בלילה חבר/ה הכי טובה:אממ מיכל וטליה.. חורף/קיץ:קיץ..שונאת קור אביב/סתיו:אביב סדרות אהובות:מלאך שחור ורוזוול מת"מ או גיאומטריה?איכס!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תיק קטן או תיק בצפר?וואו ..אממ ..לא יודעת.. חברת בגדים אהובה:לוצ'י אה וגם ריספכט ספורט אהוב: אין.. בריכה או ים?שנהם! מקדימה או מאחורה....? למה הכוונה??????*מהרהרת אם זה סתם לא נשמע טוב או זאת הכוונה* אם היית שותה קםה איה היית מעדיפ/ה?נס/חזק/-?? שתיה מועדפת:מיץ תפוחים לדבר עם ידיד או חברה?-חברה מחשב או טלויזיה?-לא יודעת לצאת עם חברה או לבד עם מישו?-גם לא יודעת שחקנ/ית אהוב/ה:ג'וני דפ (המלך!!!!)ג'סיקה אלבה וריס ווית'רספון דוגמנ/ית אהוב/ה:אמממ בר רפאלי אני מניחה להקה אהובה: אנסינק זמר/ת אהוב/ה:ג'סטין!!!
סלב אהוב/ה:ג'סטין וג'וני
תוכנית אהובה:לא היה כבר? נשיקה-בפה או בלחי?
*מבט תמים* נשיקה-עם לשון או בלי?
*חוזרת על הפעולה* מאוהב/ת ?-(אממ ג'סטין וג'וני נחשב?)לא כרגע.. פלאפון אהוב:מה? מזתומרת? רינגטון אהוב:כנ"ל הציון הכי נמוך:*חסוי* (אתם באמת לא רוצים לדעת) הציון הכי גבוה:לא קילבתי כזה כבר הרבה זמן..לא זוכרת איך זה נראה כדורסל או כדורגל:פיכס שוקו או תה: שוקו..עושה טוב על הלב ממתק אהוב:טופי אוכל אהוב:אוכל סיני אוכל שנוא:חומוס מקצוע אהוב:גיאוגרפיה מקצוע שנוא:כל השאר מוזיקה שבחיים לא תשמע/י: בריטני השמש זורחת על התחת או על הקרחת?מה?? אוקיי עכשיו אני באמת לא מבינה המוטו שלך:"כשהחיים קשים תפני למיץ תפוחים" פדיחה הכי גדולה:אממ לא זוכרת לצערי היו הרבה.. כאב:יש הרבה ממנו,מעדיפה לשתוק אשליה:להיות שחקנית ושאני וג'סטין נתחתן ויהיו לנו ילדים בלונדנים עם עיניים כחולות,כמובן בדרך רומן יפיפה עם ג'וני.. סיוט:לא זוכרת חלום רטוב:*שותקת ומנסה להראות תמימה* נ.ב -חלומות רטובים זה רק לבנים לבנות יש שם אחר.. ספר אהוב:אממ בורות סרט אהוב: כל סרט עם ג'וני

Galadriel 3000

New member
אוקיי ילדה

מזה לאהוב אוכל סיני???????? חוטאת!!!!!!!! ועוד לא לידע את חברתך הטובה! ::נעלבת:: אגב יצא לך משו כמו "חבר: רק בלילה". נא לתקן. נ.ב. סליחה על הפלצנות אבל ברשימותיך לא הראית כל אהדה לאורלי "ויצירותיו". *פלצנית* אבל אני פלצנית, אז אולי עדיף שאני פשוט אלך להתקלח ואשתוק.

Lettuce Girl

New member
אני../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

שם: שרון אזור:
(לב) השרון. צבע: אפור וכחול. מה היית רוצה לשנות בעצמך? קשה לי לדבר עם אנשים פנים מול פנים. אני מתחילה לבכות ולא מצליחה לדבר.. הייתי רוצה לשנות תעובדה הזו... מה את/ה הכי אוהב/ת בעצמך? אממ.. את האף שלי
לישון- בצהריים/רק בלילה/בצהריים ובלילה: בעיקר בלילה. אם חסרות לי שעות שינה ואני עייפה, אני אשלים בצהרים. חבר - לא ממש... חבר/ה הכי טובה: נטע (LamPchOps אם כתבתי נכון...)נראה לי.. חורף/קיץ: שניהם. אביב/סתיו: סתיו.. סדרות אהובות: מכושפות, בנות גילמור. כמובן שגם חברים, סמולוויל, רוזוול ועוד הרבה, אבל מכושפות וב"ג הכי. מת"מ או גיאומטריה? גאומטריה. תיק קטן או תיק בצפר? תלוי לאן חברת בגדים אהובה: לא קונה לפי חברות. ספורט אהוב: אין. סתם.. אממ.. לרקוד נחשב? הכוונה... סתם ככה...
אבל גם בחדר כושר נחמד לי.. בריכה או ים? שניהם. אולי ים טיפה יותר. מקדימה או מאחורה....? הא?! אם היית שותה קפה איזה היית מעדיפה?נס/חזק/שחור: לא שותה קפה. אבל אם כבר אני שותה, זה שאריות של אמאבא שנשארות על השולחן.. אז.. מה שהם שותים! שתיה מועדפת: מים. לדבר עם ידיד או חברה? תלוי על מה. מחשב או טלויזיה? מחשב. יותר אופציות! לצאת עם חברה או לבד עם מישו? ושוב, תלוי לאן... שחקנ/ית אהוב/ה: רוז מקגואן דוגמנ/ית אהוב/ה: אולי אגם רודברג, או בר פאלי.. (ולא, לא בר רפאלי, בר פאלי.) להקה אהובה: The Calling זמר/ת אהוב/ה: לא נראה שיש לי... סלב אהוב/ה: אורלנדו. תוכנית אהובה: אממ.. לא רואה הרבה תוכניות... נשיקה-בפה או בלחי? תלוי מתי. נשיקה-עם לשון או בלי? בטח שאם! מאוהב/ת -לא ממש, אבל מתחילה... פלאפון אהוב: הא? רינגטון אהוב: לוידעת.. הציון הכי נמוך: 10, בבוחן פתע במדעים. הציון הכי גבוה: 100, בתעודה בתנ"ך (אל תשאלו איך, אין לי מושג! לא הלך לי במבחנים, לא עשיתי שיעורים, דיברתי כל השיעורים... ) כדורסל או כדורגל: כדורגל שוקו או תה: שוקו ממתק אהוב: פסק זמן אוכל אהוב: פיצה או צ'יפס אוכל שנוא: חצילים ודגים מקצוע אהוב: היסטוריה ולשון מקצוע שנוא: מ"מ ומדעים מוזיקה שבחיים לא תשמע/י: אין דבר כזה, אבל אני משתדלת להמנע ממזרחית השמש זורחת על התחת או על הקרחת? על התחת כמובן! המוטו שלך: השורה הראשונה בחתימה שלי: "אלוהים נתן לנו שתי אוזנים ופה אחד. להקשיב יותר, לדבר פחות." פדיחה הכי גדולה: לא זוכרת. כאב: לוזוכרת. אשליה: הא? סיוט: שלד שרודף אחרי ומנסה להרוד אותי.. התגברתי על זה כששיכנעתי את עצמי שהוא חבר שלי ואז הוא עזר לי והגן עלי מהשלדים האחרים.. הייתי קטנה
חלום רטוב: מעולם לא היה אחד כזה.. ספר אהוב: "עיני נמר" - ג'ודי בלום סרט אהוב: "הנסיכה הקסומה"

TaKe Me DuDi

New member
../images/Emo11.gifשלי../images/Emo11.gif

שם: דנה אזור:ר"ג צבע:כחול וורוד מה היית רוצה לשנות בעצמך?תשיניים שלי מה את/ה הכי אוהב/ת בעצמך?הטליה שלי לישון- בצהריים/רק בלילה/בצהריים ובלילה:רק בלילה חבר:אין! חבר/ה הכי טובה:לירן הכוסיתתתתת חורף/קיץ:קיץ אביב/סתיו:אביב סדרות אהובות:מכושפות,רוזוול,מלאך שחור,המורדים,דוסון מת"מ או גיאומטריה?מת"מ תיק קטן או תיק בצפר?תיק בצפר חברת בגדים אהובה:זארה,קסטרו,קסטרו מן,הנס ספורט אהוב:אממ ריצה ונשימות בריכה או ים?שניהם
מקדימה או מאחורה....?אממ ... עוד לא ניסיתי ככה ש..... אם היית שותה קםה איה היית מעדיפ/ה?נס/חזק/שחור:נס! שתיה מועדפת:וירג'ן ומים
לדבר עם ידיד או חברה?עם חברה !! מחשב או טלויזיה?שניהם לצאת עם חברה או לבד עם מישו?לבד עם מישו שחקנ/ית אהוב/ה:אורלנדו בלום
דוגמנ/ית אהוב/ה:דודי בלסר
להקה אהובה:|כוכב|הדורבנים|כוכב| ו... בוטן מתוק בקרקס ו...BLUE זמר/ת אהוב/ה:קרייג דיוויד
סלב אהוב/ה:רודריגו גונזלס
תוכנית אהובה:EXIT נשיקה-בפה או בלחי?תלוי ממי נשיקה-עם לשון או בלי?אם כבר נשיקה אז עם לשון מאוהב/ת:לא נראה לי ..... פלאפון אהוב:הסימנס שלי אבל הייתי מעדיפה סוני צבעוני קטן כזה רינגטון אהוב:יצאנו לרקוד-הדורבנים הציון הכי נמוך:5 מתוך 100 הציון הכי גבוה:110 כדורסל או כדורגל:כדורגל שוקו או תה:בארור שתההההה ממתק אהוב:מרס וטייגר ו.. אממ הכל !!!! אוכל אהוב:שניצל וצ'יפס ו... מקדונלדס אוכל שנוא:אני לא חושבת שיש דבר כזה... חוץ מברוקולי כמובן !!! מקצוע אהוב:מת"מ ואנגלית(לא נראה לי אבל אני חושבת) מקצוע שנוא:הכל
מוזיקה שבחיים לא תשמע/י:אני לא חושבת שיש בר כזה ... אולי רוק כבד השמש זורחת על התחת או על הקרחת?בארור שעל התחת
המוטו שלך:חייה ותן לחיות
חחח סתם אממ.... שימי עין ישים זין שימי זין ישים עין פדיחה הכי גדולה:אוי קרו כ"כ הרבה שאני לא יודעת במה להתחיל כאב:שלמישו קרוב קורה משו
אשליה:אממ .... אסף גלזר..... סיוט:אממ שנידרסתי חלום רטוב:אממ.. נשיקה בלב שריפה ספר אהוב:באדולינה הארי פוטר סרט אהוב:שודדי הקאריביים
מהיר ועצבני
סיפור אהבה בילתי נשכח
הארי פוטר וחדר הסודות

Galadriel 3000

New member
ש-לי (טיפה'לה באיחור)

וואו אני רושהת "טיפה טיפה" באיחור... מאחר והייתי בטיול אז לא ראיתי שום כלום ממה שקורה פה... אז הנה: שם:מיכל אזור:למה???????????? למה איזור???????? עיר!!! עירי: רחובות! צבע:כחול/ירוק/סגול/טורקיז מה היית רוצה לשנות בעצמך? מממ... הייתי רוצה להיות מסוגלת לדבר על יותר דברים (כלומר אני מסוגלת להגיד שהפלצתי ויש לי שלשול ויש לי עצירות, אבל אנ'לא יכולה להגיד שבא לי למשל לדפוק מישהו (כמו שמאסטר מורן (שעובדת על הבעיה פחות או יותר בימים אילו (נכון מורו?)) תגדיר את הבעיה) מה את/ה הכי אוהב/ת בעצמך?מממ... לא הרבה... בעקרון כלום. אני לא אוהבת בעצמי כלום. (מאסטר מורן וכל אלה, זה הזמן להופיע בעידודים משכנעים נחמדים) לישון- בצהריים/רק בלילה/בצהריים ובלילה: בעקרון רק בלילה, אבל אףפעם לא יוצא לי... חבר אם יש או אין? אין. חבר/ה הכי טובה:מאסטר מורן, איי סופואוז. חורף/קיץ:חורף, דפנטלי. אביב/סתיו:אביב (למרות שבארץ אין אשכרה אביב, אבל זה נשמע יותר נחמט) סדרות אהובות:אני מקביל, אבל רק בערוץ 3
מת"מ או גיאומטריה? אפחד מהם תיק קטן או תיק בצפר? קטן. (כי לא הולכים איתו לבצפר כאילו) חברת בגדים אהובה:אין ספורט אהוב:אין כ"כ (אני מקורית) בריכה או ים?מממ... לא לרצוח אותי, אבל בריכה? מקדימה או מאחורה....? מה לעזאזל????????????? אם היית שותה קםה איה היית מעדיפ/ה?נס/חזק/שחור? אגוזים נחשב? שתיה מועדפת: משו טעים (טחח אין לי כח) לדבר עם ידיד או חברה?חברה. מחשב או טלויזיה? מחצ'ב לצאת עם חברה או לבד עם מישו? עם מישו? בחיים לא יצאתי לבד עם מישו... ::מסמיקה:: שחקנ/ית אהוב/ה: מממ... אורלוש וג'ונוש (שהם שחקנים ולא שחקניות) דוגמנ/ית אהוב/ה: מה אני נראית לכם מישי שמתלהבת מדוגמנים/דוגמניות??? להקה אהובה: טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זמר/ת אהוב/ה:אפחד סלב אהוב/ה:אורלוש... ואולי גם ג'ונוש תוכנית אהובה: לא עברנו עלזה כמה שאלות קודם, רק עם ניסוח קצת שונה? נשיקה-בפה או בלחי? אין נסיון רב. נשיקה-עם לשון או בלי? אין נסיון רב. מאוהב/ת nope פלאפון אהוב:אההה... כזה אממ... אוך הקטן הכסוף החמוד. (שיש בטח בליונים שמתאימים לתיאור אבל מילא) רינגטון אהוב:יש לי פלאפון ענתיקה שלא מורידים בו רינגטונים... רק יש הצלצולים הנדושים האלה. הציון הכי נמוך:20 *blush* הציון הכי גבוה:107 במבחן מדעים אחד ביסודי עם בונוס. כדורסל או כדורגל:אפחד מהם שוקו או תה:שוקו, למרות שעושה לי שלשול (הנה אני מתחילה) ממתק אהוב:כל דבר טעים (מקורי אה?) אוכל אהוב:שומכלום אוכל שנוא:ג'לי. דפנטלי ג'לי. מקצוע אהוב:פעם היה ביולוגיה. עכשיו אנגלית. מקצוע שנוא:צרפתית. מוזיקה שבחיים לא תשמע/י: שירת הבנשי או מרלין מנסון (הכוונה לשמוע ולהנות, נכון? יופי.) השמש זורחת על התחת או על הקרחת? אני דורשת הסבר. המוטו שלך:יש הרבה... אחד: "החיים בזבל" עוד אחד "החיים נפלאים". ויש עוד הרבה. אחד לכל מצברוח. (אני יודעת שזה לא בדיוק מוטו אבל עוד לא חיברתי לי אחד...) פדיחה הכי גדולה: פעם חירבנתי בכניסה למכון ויצמן ואז נכנסו לשם איזה מליון אנשים! כאב: בשבילי כאב הוא.......................... להיות לבד? (AWWWWWW) אשליה:האשליה שלי היא שכל העולם שונא אותי (ולדידי זה עוד נכון) סיוט: שהמורה לצרפתית תבוא לכל הפורומים שאני רושמת בהם ותלמד צרפתית... חלום רטוב:מממ... ראו סעיף "מה אתם רוצים לשפר בעצמכם" ואז תבינו מה לי לא לכתוב פה שומדבר מעניין. ספר אהוב:שרטבעות!!!!!!!!!!!!!!!!! סרט אהוב:.......שרטבעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moran14h

New member
מיכל..

נו באמת את יכולה להגיד להם פשוט שאת לא בנאדם פתוח במקום להתחיל לתאר דברים ומזתומרת שאין לך להקה אהובה *אהמ* אנסינק *אהמ* ::זורקת עלייך ג'לי:: לא סתם, אני סתם מנסה להיות מיניפולטיבית...אבל אמרת שאת אוהבת אותם.. ולא הזכרתי את אורלי כי אני לא מתה עליו אני סתם אוהבת אותו... נ.ב הסכמתי סוף סוף לקבל את התואר מאסטר מורן ,אבל זה מפגר בכל מקרה..

Galadriel 3000

New member
איכס...

מה'ת זורקת עליי ג'לי????? ::זורקת עלייך חומוס וטחינה וספרייט:: אוך אני אוהבת את אנסינק... אבל רק כמה שירים. אני לא יכולה להגיד שהם הלהקה האהובה עלי, מאחר ואני אוהבת כמה שירים של כל להקה טובה (אטליסת איי ת'ינק סו) והמאסטר מורן זה עוד מאז שניסית ללמד אותי להיות מעריצה יותר טובה באיסיקיו, אז צחקתי עלייך וקראתי לך מאסטר מורן... טחח! אז אני שוב קוראת לך מאסטר מורן כל פעם שאני אומרת לאנשים שאת מלמדת אותי משו.

למעלה