הפורום יותר גוסס מחתול דרוס בכביש

Yarinv

New member
הפורום יותר גוסס מחתול דרוס בכביש

סלחו לי, אבל צריך לעשות משהו כדי להחיות את הפורום הזה או שזה יהיה סופו המר... כמה רעיונות שאפשר ליישם: - לפתוח את האלבומים בפורום (*אהמ* עידן *אהמ*), אפילו לחלק שם לכמה גלריות לכל פרוייקט ופרוייקט שלה. - לפתוח כאן שירשור שנציע שאלות שיופיעו בעמוד השאלות-תשובות שיש כאן בפורום שבינתיים יש בו רק 3 שאלות. - להשיג סוף סוף רשמיות ממיה על הפורום הזה, שיגרום לפורום הזה להתפתח. - לפרסם את הפורום במקומות אחרים (!!!). - לפתוח משחקים / תחרויות שקשורים למיה. - לחדש את הסקר היחידי שקיים בפורום ל"איזה פרוייקטשל מיה אתה הכי מחכה?" (אמאל'ה 2, אהבת חיי, ה-X המית', אבידות מציאות). - לפתוח כאן הודעות-ביוגרפיות מורחבות כל שבוע על משהו שמיה עשתה בטלוויזיה/תיאטרון (לדוגמא: השיר שלנו). תאמינו לי, לא חסר מה לעשות כאן, אבל עם קצת מוטיבציה מכולם פה אפשר לעשות את כל זה ו"להפריח את השממה".

מסכימה../images/Emo45.gif

יאללה צריך איך שהו להחיות ת'פורום ..

idanias

New member
אתה צודק בהחלט../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

הבעיה שכרגע אין לי מחשב! אתה יודע...תמיד שאני נמצא קבוע בפורום... אני פה 24 שעות ביממה...פותח משחקים וכל הדברים האלו שאמרת! אבל המחשב שלי לא כל כך בריא כרגע
כאילו עוד שנייה הוא בטח התפוצץ בבית או משהו כזה אז אני מעדיף שאני לא אגע בו לבינתיים... אז ברגע שהוא יחזור אז הכל יהיה מעולה!! הפורום יהיה פעיל מאוד מאוד מאוד(אני מבטיח
) אבל לבינתיים אם אתם יכולים לעשות את מה שאני לא יכול לעשות...כגון: לפרסם את הפורום במלא פורומים... לפתוח שרשורים על דברים של מיה ולא רק על ההצבעות.. בכלל לקרוא לאנשים לבוא לפורום... ולאנשים שהיו פעם בפורום למשוך אותם בשערות לבוא לפה בחזרה
אני אנסה לפתוח את הגלריה.... קיצר יהיה טוב

למעלה