הפורום ישן???...

etilly

New member
הפורום ישן???...../images/Emo12.gif

חייבים לעשות פה משהו כדי להקפיץ את החבר'ה!!!!!!!!

MAYA20

New member
ניסיון:

אם הייתם מעצבים חדר אחד כחדר פנטזיה שלכם, באיזה סגנון הוא היה? למשל: שנות ה60, בית בובות, "חדר טבע", חדר עתידני וכ"ו. נא לצרף פירוט.

Silvi k

New member
הייתי עושה חדר ספריה

כמו שרואים בסרטים האמריקאים. כל הקירות הם מדפים עם ספרים מאחורי דלתות זכוכית וספה נוחה באמצע.

melodynoa

New member
גם אני!!!!

עם שולחן ענקי מעץ מלא עם קטע ממנו (מול הכסא) מעור חום כהה, חלונות זכוכית ענקיים משני כיוונים עם וילונות לבנים שקופים או וילונות קטיפה בירוק בקבוק שמתחתם ולינות שקופים, כל הקירות מצופים עץ עם גימור מושלם (קצת כמו ביפים והאמיצים), תמונות פורטרט ענקיות כהות בצבע שמן, מנורה מסוגננת על שולחן הכתיבה עם זכוכית לבנה-שקופה וזהב (למרות שאני לא אוהבת זהב כל כך, טלסקופ ליד החלון, תקרה גבוהה.... ועוד ועוד הייתי אומרת גם פינת משקאות חריפים, אבל זה לא ממש מדבר אלי.

melodynoa

New member
משהו קצת יותר מעשי - חדר מוסיקה

החבר שלי חובב מוסיקה, דיטרות, הקלטות אמיתי, הוא מנגן על גיטרה, קלרינט, כל מיני, ואני על פסנתר. היינו רוצים חדר אקוסטי, שבו יהיו על הכלים שלנו (יש לנו 7-8 גיטרות, שאחת מהן קלאסית, אחת אקוסטית מוגברת והשאר חשמליות, לעל אחת יש סטנד. יש לנו קלרינט, פסנתר, חלילית, מפוחית, מגבר אחד קטן לגיטרה ושניים גדולים, קשת של כינור, ואני מתה ללמוד על צ'לו, יש לנו מלא אפקטים לגיטרה, מולטי אפקט, מלא, מלא תווים, חוברות מוסיקה ונגינה, קלאסית, רוק, עברית... מלא דיסקים, טיונרים, מטרונומים, אולפן הקלטות קטן, אוזניות מקרופונים, שהכל מסתובב עכשיו בבית. היינו עושים לנו אחלה חדר אקוסטי, עם רצפת פרקט.

etilly

New member
חדר חלומותיי ../images/Emo99.gif

אולי משהו בסגנון פרובנס, כפרי. חם ונעים, שלא בא לצאת ממנו... רצפת עץ משופשפת היטב, מיטת עץ כבדה ומיושנת, סדינים לבנים ומעומלנים, כיסוי מיטה מהמם ותפוח, חלונות עם תריסי עץ צבועים בירוק ודהויים מהזמן ואגרטל עם פרחים לבנים מעל השידה מלאת המגירות עם התמונות של הילדה שלי מעל. אחחחחחחחחחח חלומות פז

geni1

New member
נשמע טוב../images/Emo45.gif

סלון החלומות שלי: ענקי
. חלונות בלגיים ענקיים שפונים לגינה. המון שימוש בעץ - קורות עץ בתקרה. המון בדים שיוצרים הרגשה של רכות. ספה רכה בגוונים בהירים. וכמובן.........אח גדול. הרגשה של בית - שלא רוצים לצאת משם.

למעלה