הפורום - לאן

מיטללל

New member
הפורום - לאן ../images/Emo35.gif

רציתי להתייעץ אתכם מה לעשות. מצד אחד - הפורום כבר קיים תקופה ארוכה עד מאוד. עברנו בו תקופות טובת, עצובות, מרגשות... נעים בו, נעים עם האנשים שהתלכדו בו... מצד שני - אני מרגישה שהפורום איבד כיוון, רמת הפעילות בו ירדה עד מאוד. ה"ותיקים" בקושי כותבים בו (מקודם ערכתי סריקה בפורומים שונים באשכול אהבה ורומנטיקה וגיליתי עריקה של טובי הכותבים - אני חשה נבגדת
) החדשים לא מתאקלמים בו. ניסיתי לעשות כמיטב יכולתי. הגברתי את רמת הפעילות שלי. ביקשתי מהנהלת הפורומים לקדם אותו. ארגנתי תחרות מגניבה עם פרסים שווים (שאמורה לעלות שבוע הבא) אבל אני לא מרגישה שזה עוזר בממש... מה דעתכם? הפורום עדיין משמעותי עבורכם? מה כדאי לעשות? לסגור אותו? לשנות שם/כיוון (אם כן, אשמח לרעיונות) מיטל

ScorpioID

New member
כל פעם מחדש.

דעתי. הפורום עדיין בית. אני עובר בו יותר מכמה פעמים ביום. לפעמים יוצא לי פעם אחת ולפעמים יותר. הוא מאד משמעותי בשבילי. הכרתי כאן נשים טובות ויפות. ולמדתי בכלל, מכל מה שהיה פה. לדעתי מה שכדאי לעשות זה מפגש. בגלל זה הכותרת. כל פעם מחדש יש את ההודעה הזו שלך שמת פה, יהיה כאן יומיים שמחים של וויפי והולה. ואח"כ שקט מופתי של שבועות. אנחנו לא מכירים מספיק לדעתי. חוצמזה, אנחנו ישראלים. אנחנו לא בוטחים באנשים בקלות. חלאס, תיפתחו אנשים. זה כולה מפגש. ואין לאף אחד תירוץ הפעם. לברוח זה לא פיתרון
יאללה. מפגש.

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif "לברוח זה לא פיתרון" חחח

כשזה בא ממך... חחח אניוואי, מפגש זה רעיון נחמד!

זכוכיות

New member
סתם תקופת יובש

כבר היו לו כאלה, בסוף הוא תמיד מתעורר. בכל אופן, רוצה עזרה? תקבלי עזרה
אני אנסה לפתוח כמה דיונים ולהשתתף בכל דיון שיפתח, נראה לי שאם כל אחד שהפורום חשוב לו יעשה אותו הדבר אז לא יהיו בעיות...

Dark Muse

New member
אל תיפגעי

אבל יש הרבה ריבויי פורומים בתפוז, ואת הדיונים שפה אפשר לנהל בפורומים אחרים שרלוונטים לנושא - למשל אהבה ורומנטיקה או חברויות או לא יודע מה (לא ממש התעמקתי בפורומים האחרים חייב לציין, אבל בטח יש). עוד לא הבנתי בדיוק מה נושא הפורום? לבחון את ההבדל בין גברים לנשים? זה משהו שמצדיק פורום משל עצמו ולא שרשור אחד בפורום ספציפי אחר? לסגור את הפורום? זה תלוי בך. אני לא מצאתי לנכון להתחבר לפורומים אחרים מאחר וזהו פורום שקט יותר שאנשים יוכלו להשכיל מחוכמתי הרבה (בצחוק תרגעו), ובגלל שהדיונים פה בד"כ יותר כללים ולא נוגעים ספציפית לבעיה מסויימת. למרות שפעם הדיונים היו ממש טובים, ולזרוק קצת רעל אחד על השני זה תמיד נחמד בדיונים טובים.

Dark Muse

New member
אני חייב לציין שמהעייפות

זאת היתה אחת ההודעות הקשות ביותר שכתבתי בחיי...

pain is MY love

New member
לא לסגור בשום אופן!!!

תקופות קשות תמיד יהיו אבל אין כמו הבית! אני לא יודעת איך אפשר לשנות כיוון כי בעיקרון הפורום הזה יש לו קהל יעד די רחב אבל באמת אפשר לארגן מפגש או משהו בסגנון שיגבש מה שכן בשום פנים ואופן לא לסגור!!!!!

לא לסגור בבקשה

אמנם לא כתבתי כאן יותר מחודש. אבל אני כמעט כל יום עובר פה, וגם אין לי כוח לכתוב או לשתף, אני קורא. זה מעניין, זה נחמד. זה בעצם כמו בית, ואני בהחלט מגדיר את הפורום הזה כפורום ה"בית". צריך לראות לאן זה זורם, וגם אם יש ימים שיש בעמוד הראשון הודעות מלפני שבוע, עדיין הוא בית בשביל לא מעט חבר'ה פה. אני בעד מפגש, זה יכול להיות נחמד לראות את האנשים מאחורי הכינויים.

לא לסגור....

הפורום משמעותי מאוד.. יש כאן אחלה אנשים שהכרתי ואני מעריכה... ותמיד כיף לכתוב כאן .... אני לא נכנסת הרבה כי אין זמן.. או שחבר שלי במחשב (לרובבב).. אין לי בעיה שתשני... רק שהאנשים "הותיקים" ישארו .... :)

מיטללל

New member
לא יודעת אם שמת לב-

אבל הותיקים כבר לא ממש פה
לדעתכם אין מקום לשנות את המהות והכיוון של הפורום?..... פורום לא פעיל לא יכול להישאר פתוח בתפוז. אי אפשר להשאיר אותו פעיל כדי שפעם ב... אחד מאתנו יכתוב הודעה וזהו. מה לדעתכם כן כדאי לעשות?

לא לסגור!!!

אני לא אשכח איך היה כתוב על הפורום ב7 ימים...במדור של הרכילות על התחרות פוסטמות...ועברו שנים ויובלות מאז! אני לא כותבת כי הרבה שיחות פשוט..יבשות

למעלה