הפורום - לאן ../images/Emo35.gif
רציתי להתייעץ אתכם מה לעשות. מצד אחד - הפורום כבר קיים תקופה ארוכה עד מאוד. עברנו בו תקופות טובת, עצובות, מרגשות... נעים בו, נעים עם האנשים שהתלכדו בו... מצד שני - אני מרגישה שהפורום איבד כיוון, רמת הפעילות בו ירדה עד מאוד. ה"ותיקים" בקושי כותבים בו (מקודם ערכתי סריקה בפורומים שונים באשכול אהבה ורומנטיקה וגיליתי עריקה של טובי הכותבים - אני חשה נבגדת
) החדשים לא מתאקלמים בו. ניסיתי לעשות כמיטב יכולתי. הגברתי את רמת הפעילות שלי. ביקשתי מהנהלת הפורומים לקדם אותו. ארגנתי תחרות מגניבה עם פרסים שווים (שאמורה לעלות שבוע הבא) אבל אני לא מרגישה שזה עוזר בממש... מה דעתכם? הפורום עדיין משמעותי עבורכם? מה כדאי לעשות? לסגור אותו? לשנות שם/כיוון (אם כן, אשמח לרעיונות) מיטל
רציתי להתייעץ אתכם מה לעשות. מצד אחד - הפורום כבר קיים תקופה ארוכה עד מאוד. עברנו בו תקופות טובת, עצובות, מרגשות... נעים בו, נעים עם האנשים שהתלכדו בו... מצד שני - אני מרגישה שהפורום איבד כיוון, רמת הפעילות בו ירדה עד מאוד. ה"ותיקים" בקושי כותבים בו (מקודם ערכתי סריקה בפורומים שונים באשכול אהבה ורומנטיקה וגיליתי עריקה של טובי הכותבים - אני חשה נבגדת
![](https://timg.co.il/f/Emo3.gif)