הפורום לא זז כבר שלושה ימים אז...

הפורום לא זז כבר שלושה ימים אז...

הנה משחק שאולי ידחוף אותו... OK כל מה שצריך לעשות זה לתת שורה מתורגמת משיר של מטאליקה נשמע פשוט אהה? אז זהו שלא... צריך לתת שורה שקצת נשכחת (לא בולטת) ולא "אדון הבובות אני מושך בחוטיך..." כי אז זה ברור... לתת שורה כזאת.. "כשאר משהוא משקר הוא רוצח חלק מהעולם" תענו בתור שרשור אחד לשני המשחק יסתיים כשנגיע לקצה של הדף... (בצד שמאל) בהצלחה

אני חשוב שהכוונה היא כשאדם שוכב.

ואז הוא הורג את הצמחיה תחתיו או לחילופין לא מאפשר צמיחה של צמחיה. בכל מקרה- to live is to die המשפט שלי- "הייתי פה קודם, לא יכול להגיד שאהבתי את זה"

Wolfa

New member
פאק,אין לי מושג...אבל יש לי רעיון לרמז

שכל אחד גם ירשום עשור/אלבום שהשיר לקוח מתוכו..כי בכול זאת למטאליקה יש משהו כמו 100 שירים וקשה לזכור את השורות של כל השירים... ולא,זה "כשאדם משקר הוא רוצח חלק מהעולם"...לדעתי לפחות שלי: "להבטיח שלום זה-להתכונן למלחמה" מהשחור

Wolfa

New member
אבל אני מניח שזה אחד מהרילואדים

לפי הליריקה האנוכית-משהו אני אהיה מופתע מאוד אם זה לא מהם

אין לך זכות לרשום שורה אם לא פתרתה!

סתם סתם... בכל זאת... זה כל הקטע חלק מהמטרה זה לזכור את המילים אם תיתן רמז, אנשים פשוט יעברו על המילים...

זה מ- Dont tread on me

לגבי האחד שכתבתי קודם, זה מסט. אנגר "רקדי אלילת פחית קטנה, רקדי"

Wolfa

New member
הקודם היה UNNAMED FEELING

שלך זה SLITHER או FIXXXER לא? וכן צדקת זה היה DONT TREAD ON ME "עייני מחפשות מציאות אצבעותיי מחפשות את הוריד שלי"

אף אחד מהם, אבל האלבום הוא נכון.

ושלך זה בטח לו מנס ליריק. "אל תסיים כמו אחרים, אותו שיר וריקוד"

Wolfa

New member
Motorbreath!!!

והקודם היה THE MEMORY REMAINS שלי,מהשיר הכי אהוב עליי ממטאליקה: "אנחנו צוחקים,אתה צועק וצורח"

זה השיר הכי אהוב עליך?

טוב נו... DAMAGE, INC. - קל מידיי "אם זה רק נעשה איך שאני אומר"

Wolfa

New member
כן,מה הבעיה איתו?

שני השירים גם זה וגם זה שמתחתיך נשמעים לי כמו DYERS EVE...אבל זה EYE OF THE BEHOLDER

אין בעיה...

פשוט הפתיע אותי שזה הכי אהוב עליך... וכן את צודק זה EYE OF THE BEHOLDER...

larsulrich

New member
אני ינסה אחד משלי:

"קורבן למה שנאמר לעשות" שורה אדירה ושיר אדיר

Wolfa

New member
DISPOSABLE HEROES לא?

שלי: "מה שלא הורג אותך רק מחשל" קצת גיוון באלבומים

למעלה