לכל פורום יש ימים טובים וימים רעים יותר(ככה זה) ופשוט צריך למצוא דרך לשנות את המצב הקיים אולי בעזרת פירסום, אולי בעזרת כמה משחקים לכו תדעו אולי זה יעזור ואני אומרת את זה מנסיון אישי. כי ברגע שעושים תחרויות או משחקים אז הפורום הופך למקום אטרקטיבי יותר.. פשוט ככה זה.
זו טעות להגיד להם לדבר עליה בפורום באפי כי שרה היא הרבה יותר מבאפי, היא שחקנית ממש מוכשרת עם קסם משלה ומגיע לה פורום משל עצמה חוץ מזה שבפורומים על סדרות הם יותר מתרכזים בסדרות מאשר בשחקנים וגם אם מדברים על השחקנים הם עושים זאת בצורה שווה ולא באמת מקדישים את רוב זמנם לשחקן אחד מיוחד(כי בסדרה יש צוות שחקנים שדורשים התייחסות) מה שיכול לפתור את הבעיה בפורום: מציאת כיוון לפורום-> להחליט לאן הם רוצים בדיוק לקחת אותו וזה יעזור לכם להחליט מה לעשות. וכפי שכבר ציינתי גם פירסום ומשחקים לא יזיקו(כי לכו תדעו מתי יהיו לשרה עוד תמונות חדשות)
כמה כתבות ותמונות ותאריכי יציאות של סרטים וביקורות פירסמתי וכלום..!!! פירסמתי תאריכים של 2 סרטים של שרה שמגיעים עוד שבוע ושבועיים לארץ ואפילו תגובה אחת לא קיבלתי ולא שום דבר אז מה איזה מין פורום זה?? אני מדבר לעצמי?? אני את כל זה כבר יודע..!!