הפורום ממש מת אהה ....

הפורום ממש מת אהה ....

חבל שזה ככה שלא מביאים כבר עידכונים לא על הנרי...ובכלל ניקה כבר לא הזכרתי אותה .....זה פורום של הנרי...הנרי הוא יוצר מוזיקלי ואני בטוחה שיש לו בימים אלה מה לעשות רק חבל שכבר מי שאמור להביא את המידע לא מביא שום מידע.....נגה עידכונים משהו מזה השיעמום הזה פה לא ראיתי בחיים פורום כזה ......

יש לנו שתי אפשרויות:

1. לקטר, לקטר ולהמשיך לקטר בתקווה שהמצב ישתנה. הסבר: להגיד שהפורום מת/יבש/לא פעיל וכו'. (במילים אחרות האפשרות הישראלית שבדרך כלל רוב האנשים היו בוחרים.) 2. לעשות דברים: להכניס סקרים לפורום, להביא עדכונים (אם את יודעת משהו חדש את מוזמנת), לעשות שרשור תמונות (הייתי פותחת שרשור תמונות בעצמי, אבל אין לי הרבה תמונות של הנרי וניקה.), להביא דעות, וכו'. (זאת האפשרות הנחשבת כ'פחות' ישראלית.) ואז אני מאמינה שהמצב ישתנה יחסית מהר. האיזה אפשרות נבחר
אגב, אין לי שום דבר נגד ישראלים. אחלה אנשים...

maor ravid

New member
עוד טיפה זמן ואני מאמין שזה שווה זה לא שהם...

בארץ הם בחו"ל קצת תקווה קצת פירגון גם אם יבש אני חושב שזה ישתלם לכולם קצת סבלנות ותקווה גדולה ובעזרת ה' ההצלחה שלהם שם יותר משתלמת לכולנו תאמני לי :)

אתם מתלוננים? מוזר מאוד

היי חבר'ה, קצת מפריע לי שאתם מתלוננים על העובדה שהפורום מת... אני מעלה סקרים ואתם לא עונים אני מעלה עדכונים כשיש ואין שום תגובה מצידכם אני מציעה לעשות מפגש ואין שום מענה מצידכם יש פה חבר'ה שמעלים הודעות ואינם מקבלים תגובות... אז על מה התלונות? חוץ מזה בל נשכח שהנרי נמצא בחו"ל והעידכונים לא ליכולים להיות שוטפים! אז קצת סבלנות לא תזיק. תודה על תשומת הלב נגה

DJ ELAD 17 A

New member
כנסו כולםם - אוסף הסינגלים של הנרי וניקה

אוסף הסינגלים הרשמים של הנרי וניקה (פנאלי,ניקת,ראבולשן,בגידה על המסך) 1. See Me Now Radio Edit 4:25 2. Finally (See Me Now) 7:05 3. 3:54 על המסך שלי 4. Naked In The Wind 6:10 5. Naked in the Wind Club Mix 8:05 6. See Me Now -Tomer G's Mix 9:10 7. 3:29 בגידה 8. 5:13 בגידה (Orginal Mix) 9. Revolution -Radio Edit 3:59 10. Revolution 5:31 11. Anybody but me 3:32 12. Revolution -Yoav Arnon & Itay calderon mix 6:47 13. Revolution -Tomer G. Remix 7:46

למעלה