הפורום מפרגן לדבי זריהם ותיאטרון הפטרייה

shlomitta

New member
אתתתתתתתתתתתתת משהו

דבי... הדברים שלך פשוט מקסימים האנרגיה הקצב וואוו שדק יהיה לך טוב כמו שאת יוצרת...

תמונות מההצגה: " הנסיכה וה../images/Emo105.gif

הצפרדע בבאר סקיצה לבובת הצפרדע: ירדן זריהם בנית בובה, באר ותפאורה: דבי זריהם

ועוד אחת מהארוחה בארמון

בנית כסאות המלך והמלכה והשולחן: איציק זריהם ( כן הבעל של...שניגר ) ציפתה, תפרה ועיצבה: דבי

אווווווו כמה רומנטי ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

הנסיכה והנסיך

הפורום מפרגן לדבי זריהם ותיאטרון הפטרייה

חשבתי לעצמי ויודע שתסכימו איתי שהגיע הזמן להקדיש פינה לאישה המיוחדת שמקדישה לנו כ"כ הרבה זמן, ידע, עצות, סדנאות ועזרה בכל שעה ותמיד ברצון ומכל ה
ובהמון כישרון. לאחרונה היה לנו יבול מכובד לעבודותיה של דבי כבובנאית יוצרת ומפעילה ושירשור זה יכלול אותם: הראשון, ממש בהודעה מתחתי - קליפ חדש להצגהשל דבי ות' הפטרייה: " יום הולדת לדובי דודו " בהודעות הבאות אחריה אעלה לבקשת ליאור, נטע ומוחים אחרים תמונות מתוך ההצגה החדשה שלי: " הנסיכה והצפרדע " שאת הבובות, התפאורות והאביזרים עיצבה ובנתה כמובן...דבי ושלישי ואחרון ( לעת עתה כמובן ) למי שטרם ראה או למי שרוצה לראות שוב - קליפ ההצגה שלה לפורים: " הביצה שהתחפשה "

איזה שירשור נהדר !!

יופי של רעיון
לשרשר את דבי ככה ... מקווה שיהיה לי זמן עד הצהריים לשבת ולראות הכל

Inbal Amar

New member
איך אפשר שלא לפרגן...../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מצטערת על הנפקדות, קצת בעיות בריאותיות והרבה הרבה בדיקות אבל תמיד טוב לחזור לפורום האופטימי. דבי את מלכה: מעבר לזה שאת מוכשרת, התפאורה הבובות המחשבה על כל פרט, הכל מדהים אבל בייחוד חוויה בפני עצמה להיות בחברתך. הסבלנות להמוני אנשים שאת מכירה או לא (ואני לא סתם אומרת המוני, ישבתם איתה פעם? הטלפון לא מפסיק....) העזרה לכל אחד ואחד ולרוב ללא תמורה, ההקדשה של זמן יקר שפע העצות והכל בכיף ובאהבה. ואפשר להמשיך עוד ועוד ועוד...... הקליפים מקסימים עושים חשק לראות את כל ההצגה, אני מאוד מקווה שיצא לי בקרוב לראות, גם את ההצגה שלך דודי אל תשכחו לעדכן שאתם מגיעים לצפון. אני מאחלת לך בריאות, אושר והמשך פורה הרווח כולו שלנו! מקווה שנתראה בקרוב ענבל

דודו ,חגית ועינבלוש....תודדדדדה!

אני קוראת ולא מאמינה ....חזרתי מהלימודים [היה לנו מבחן] מתיישבת מול מסך המחשב ו.... איזו התרגשות כולכם גרמתם לי להזיל
מהתרגשות
דודי הצלחת להביך אותי מאט עם השירשור ....כל מי שמצליח לגרום לילד לחייך ולהנות [על אחת כמה וכמה לילדים הזקוקים למעט חיבה או שבוכים מכאב..] לרוב זה התשלום שלי . ללמד אחרים ולתת להם את הכלים איך להעשיר את עולמו של הילד הרך. הרבה שואלים אותי מאיפה לך כל הכוחות האלה....ובכן קודם דע לאהוב את עצמך ולפנק את חייך....[מאסג',פדיקור, מניקור, צימר.....] ברגע שמשקיעם את הכסף על חוויה היא נשארת איתנו לכל החיים ומעצימה את הנפש וכך יש לי את הכוח לאהוב את האחר והשונה. לפני הרבה שנים לא יכולתי למצוא הרבה חומר בנושא תיאטרון בובות, הלכתי ללמוד והייתי כל כך צמאה אך אף אחד לא סיפק מידע, הכל היה בשו שו...היום בעידן האינטרנט החיים קלים יותר ואפשר לתרגם חומר בנושא אפילו מסינית. אחת הסיבות שהקמתי את הפורום היא: שיתוף פעולה ועזרה הדדית בנושא: תיאטרון בובות. איזה כייף שבחרתי בדודי להמשיך ,אני חייבת לציין שאתה עושה זאת הרבה יותר טוב ממני
תודה רבה לכולכם. דבוש הנרגשת. 11 3 עבור מי צריך עזרה?

דבוש יקירתי הצצתי בעשה ידיך להתפאר../images/Emo57.gif../images/Emo23.gif

כל עבודה יותר יפה מהשניה הכל עשיר ויפה ירדת לפרטי פרטים אפילו לק על האצבעות שמת להם. ישר כח ילדתי אהבתי מאוד את מכירה אותי אני רואה הכל והעבודה ממש יפה. ומזה אכילת התפוחים באמצע ההצגה ? בתיאבון שכזה
אז אני מבינה שאת מחכה לכתובת הצימר אז עוד לא הספקתי. ישר כח לך
ממני אילנה סבתא לנכדים
מאושרים.

אחחח איזה כייף ... לכמה דקות עזבתי

את הכלים, הכביסות ועניני העבודה ונשאבתי אל עולם קסום... יום ההולדת של דובי דודו
כל כך מקסים, כמובן הבובות אבל נהניתי גם לראות את ההגשה. גם מוזיקת הרקע הוסיפה, זו מוזיקה מההצגה עצמה ?? אם יש לך איפשהו קלוז אפ על הצב אני אשמח, נדלקתי עליו מהקצת שראיתי
בהצלחה בהצלחה בהצלחה ותמשיכי לעשות את מה שאת עושה כל כך טוב
!!

הכל בזכות ולא בחסד../images/Emo70.gif איזה יופי של דובי דודו

להביך אותך זה משימה כמעט בילתי אפשרית אבל כנראה שהפעם הצלחתי... התגובות יעידו שלא רק שאין לך מה להיות נבוכה אלא גאה והשירשור הזה נוצר כי פשוט מגיע לך, ראשית בגלל העבודות המופלאות שזוכות לכ"כ הרבה תשבוחות והתפעלות ושנית אחרי עזרה ופירגון לכל אחד מאיתנו ( גם אם אין לו הפקה חדשה או כזו שהוא עובד עליה ) הגיע הזמן שנפרגן ובצדק - גם לך
מאמש צפיתי כבר 5 פעמים בקליפ החדש הנוסף שהכנת להצגה: " יום הולדת לדובי דודו " ובכל פעם נהנתי מחדש הבובות הנהדרות - אני מאוהב בארנב הכחול ( אחלה הברקה!!!!!!!!! ) אהבתי מאוד את המוסיקה מתוך ההצגה שמלווה את הקליפ מסיבת יום ההולדת ניראת ציבעונית עד שבא גם לי להשתתף ביום ההולדת של דודו שיר האהבה לאמא בביצוע משפ' קנגרו מרגש וכובש את הלב ומשתלב היטב עם הבובות מחכה בכסיסת ציפורניים לראות את כל ההצגה גם הדוגמנית שמפעילה ומשחקת ניראת טוב...מי היא???

דודי אתה כזה מתוק ומפרגן כל הזמן

ממש
דבי דמויות תיאטרליות כלבבי. אהבתי מאוד את הסרטון - כתבתי בפורום שלנו ואכתוב גם כאן את מכניסה נשמה אמיתית לדמויות פשוט תענוג!!! קסם

למעלה