הפורום משקף את החניך?

הפורום משקף את החניך?

אמרו לי האם הרמה הירודה של הדיונים היא בגלל הרמה הירודה של החניכים - בגלל חוסר הכוח שלהם לחשוב? האם אנחנו באמת תנועה חושבת? תנועה עושה? כי אם פורום זה משקף אותנו כתנועה אפשר "לסגור את העסק וללכת הביתה". אנשים כותבים דברים רציניים וארוכים המשקפים את מחשבותיהם וכותבים להם כל מיני הערות דביליות "אתה כותב ממש מגילות..." או הודעות כמו "תדעו שהצבע הוורוד הוא לא הצבע הכי יפה...." אז האם אנחנו חניכים חושבים או מנוונים כמו התרבות והעולם שבו אנו חיים? אני מתחנן בפניכם חברי הפורום אנא תוכיחו שאני טועה.

One In A Milion

New member
כפיר...

אני אזרוק השערה פרועה,שהדברים שאתה כותב נכתבים בגלל שלא הרבה הגיבו להודעה שרשמת לפני יומיים...[אני אחזור שוב-יומיים] בלבד. רמת הדיונים בפורום לא ירודה,אני קוראת כאן כבר הרבה זמן,כשאני מרגישה צורך להגיב,וכשיש לי מה לומר-אני כותבת. אתה לא צריך להסחף כל כך ולהגיע למסקנות כאלה-שרמת הפורום כאן נמוכה... הפורום הוא מקום להביע דעות,לכתוב על בעיות,לבקש עזרה ועצות,אבל זה גם מקום בשביל לצחוק בו,להנות בו,אחווה תנועתית מה שנקרא. אז מה אם מישהו מגיב להודעה שלך בצורה לא הכי רצינית בעולם,אני בטוחה שזה מגיע מכוונות טובות [יכול להיות שלא גם..
]. בנוסף,רציתי רק להזכיר לך שאנשים לא גרים כאן בפורום [חוץ מכמה
],תגובות יכולות להכתב גם שבוע אחרי שרשמת את ההודעה שלך...זה עיקרון הפורום,הדברים שלך נשמרים,שלא כמו בצ´אט.... אז קח נשימה ארוכה לפני שאתה סוגר פה את העסק :)... יאללה חבר´ה,עוד יום שלישי לפנינו,הזמן קצר והמלאכה.....לא נגמרת ! נעמה

מי? מי גר פה בפורום??../images/Emo8.gif

בכל מקרה, לי למשל לפעמים אין מצב רוח לקרוא את ה"מגילות" שכותבים פה, ולפעמים כן אני רוצה להשתתף בדיון תוסס על המצב בארץ (סתם דוגמא..) אני מסכימה עם נעמה, ועם מה שהיא אמרה בגלל זה אני לא אחזור על דבריה... יום טוב -- לי!

נעמוווווווווונת

סוף כל סוף את מדברת ברצינות. בחיים לא שמעתי אותך מדברת בחוכמה שכזו עלי והגשימי

One In A Milion

New member
גשי הלום.

סוף כל סוף אני מדברת ברצינות?
נורא חבל בשבילך ש "לא שמעת אותי מדברת ברצינות בחיים".. אני מבטיחה שתשמעי אותי מדברת ככה שוב מתישהו,אולי בהספד,בהלוויה שלך? פרוצה!
סתםםםםם מתה עלייך,ושונאת ת´הורים שלי-בגללם הלכתי איזה 700 קילומטר עכשיו....................

אני יכול להבין את הנקודה שלך

במיוחד בתור אחד שהתלונן רבות, בעיקר בפורום הישן, על ענייני רמה ועל הצפה של הפורום בשטויות ובהודעות בעלות כותרת בלבד. אך מצד שני, אני לא מבין למה הדברים האלה נאמרים על ידיך עכשיו, בתקופה שבאמת הפסקנו לשמוע, או לפחות אנחנו שומעים הרבה פחות על כמה ש"מונו" באונו, או על זה שוורוד הוא הצבע הכי יפה... בקשר לתלונות על אורך ההודעות, ובכן, לפעמים באמת התלונות הן סתם קטנוניות מיותרת של אנשים שאין להם כוח לקרוא הודעה ארוכה, וחבל, כי לדעתי כדי להעביר רעיון לא מספיקות שתי שורות. אך מצד שני, יש פה מדי פעם הודעות ארוכות מאוד שתוכנן הממשי קצר מאוד, והוא פשוט חוזר על עצמו פעמים רבות בשינוי תחבירי כזה או אחר, על כדי רמה של דמגוגיה, אם יורשה לי לומר. את הודעות אלו, אני אישית לא נהנה לקרוא, והגיוני שיקבלו תגובות על אורכן המיותר. אוהב אותך כפרה, ויום טוב, רועי הסנאי המגניב.

למעלה