הפורום מתבקש להתעודד ולהתעורר!!

mika tal

New member
הפורום מתבקש להתעודד ולהתעורר!!

מישהי מהעבודה סיפרה לי שאין לה מושג אם יש לה מקלט ליד הדירה שלה, אבל לפחות אולי היא תפגוש מישהו במקלט

magenta73

New member
על זה היא חושבת?

נו, שוין... שמתי לב שכולם בחרדות וכולם מרגישים יותר לבד... כנראה שהיאוש לא נעשה יותר נוח ככה... החרדה הקיומית מתגברת.

a y a 3 2

New member
בדיוק יש על הנושא כתבה ב-Y-NET

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3277192,00.html והגבתי בדומה לך (תגובה 29) מישהו משם מכיר את הדס מת"א, פרופ' גאנגה ודע עקא מחיפה? או שהם שתולים שם או שאין להם חיים.

a y a 3 2

New member
הממ.. כן, כי הם עונים כמעט לכל כתבה

תגובות ארוכות ומנומקות, ובהן הסבר ודיעה לכל מצב. התגובות שלהם נשמעות "מקצועיות" (לפי מיטב זכרוני הם לרוב לא מסכימים עם כותב הכתבה) כאילו הם מנסים לעורר עניין ולהמריץ טוקבקיסטים אחרים להגיב. אם חושבים על זה הם מייצגים דיעות מנוגדות: הדס- הפמיניסטית העדינה (בת 30 פלוס תל אביבית משכילה רווקה) פרופ' ג'אנגה - התל אביבי האינטיליגנט המצוי (ניחוש שלי: הייטקיסט שהיה חנון בעברו) דא עקא - השוביניסט המפולפל (עו"ד או בעל מקצוע חופשי אחר) אבל היי, זו רק השערה שלי..

shaniza

New member
תפגוש מישהו...

באמת הרבה אומרים שפתאום שכנים שלא דיברו שנים, מתחילים להיות הכי קרובים שבעולם...

just 20 f

New member
ולנו אין מקלט בצבא!!

יש את הבור של הקריה אבל מהבניין שלי, החדש, לוקח יותר מ-2 דקות להגיע אליו...(אמרו לי שה"נחש צפע" זה 2 דקות לפני). אלוהים ישמור!!

אז רק כדי "להרגיע" את הרוחות

לא סתם בנו את מגדלי עזריאלי ליד הקרייה..... עצוב כמה שזה נשמע - הוא שם כדי לספוג נפילה של טילים (במקור יועד לסקאדים - אבל גם לטילי קרקע-קרקע ארווכי טווח זה בסדר...) - הקרייה היא המקום הבטוח ביותר שיש באיזור המרכז...

just 20 f

New member
אז זהו, שיכולים לפספס את עזריאלי...

חוץ מזה, ההיפך... אולי הם דווקא יכוונו על הקריה? די, הצליחו להלחיץ אותי הבנות מהצבא. אמאאאאאאאאאאאאאאא!!

למעלה