הפורום מתתתתתתתת יבששששששש

הפורום מתתתתתתתת יבששששששש

אני ולי דיברנו בנינו במסנג'ר
והגענו להחלטה , למרות שזה קשה
אבל אני ולי עוזבות ת'פורום ,אין מה לעשות כאן כבר יבש פהה..
עד שיהיה משו מעניין כאן אנחנו נחזור
אוהבת
אתכם מאוד ומאחלת רק טוב לפורום (כנ"ל לי
)

archer girl

New member
שיר צודקת../images/Emo218.gif

חשבנו ביחד והתלבטנו, ולבסוף הגענו להחלטה שאנחנו הולכות. זה לא בגלל שאנחנו לא אוהבות אתכם, אלא שאין פה שום דבר.
לכם בהכל, לא נראה לי נהיה פה בזמן הקרוב.
אוהבות, שיר ולי.

archer girl

New member
אמממ... מה שאמרתי היה../images/Emo218.gif

חסר רגש. עכשיו אני קוראת את זה ובא לי לבכות
זה לא "ביי" לתמיד כזה, זה רק שאין לי מה לרשום פה בזמן הזה. ואני נורא מתביישת בעצמי שרשמתי ככה מגעיל
כואב לי לעזוב

SoldieRonit

New member
זה לא מגעיל - זה מצאותי ?

גם אני לא נמצאת פה כל הזמן - אבל אני חושבת שמיותר לצאת בהצהרות לכאן או לכאן
אני אוהבת את יוני
ומעריכה את המאמצים שלו ותמיד כיף לבוא לפה ולשטוף את העיניים בשרשורי התמונות שלו

SoldieRonit

New member
../images/Emo12.gif מייבש אך ראוי (?!) לא נוטשים

ספינה שוקעת
ובעזרת ה(הולמרק) נחזור ובענק עם עונה שמינית - או כל העונות מההתחלה
אני טורחת להיכנס לפה כל שבוע ולקוות לעידכונים חיובים - יש חדש
??

nowhere kid

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo182.gif ואני תוהה,

מה יקרה לפורום אם כל מי שחושב שמת פה יעזוב. גם ככה אנחנו פחות מ10 אנשים פה. לי בזמן האחרון אין כ"כ הרבה זמן לכתוב פה, כי יש לי מבחנים, ועוד מעט גם מתכונות ובגרויות, אבל אני מנסה לכתוב כשיש זמן. הייתי ממשיכה עם "הכר את הפורום", אבל פשוט לא נשאר את מי לשאול. הייתה לי פינה של שחקני אורח, אבל שוב, אין לי יותר מדי זמן, וכשיש, אני מנסה לנוח ולא לחשוב יותר מדי. אבל אני לא עוזבת את הפורום. כי אני יודעת שאם פתאום אני אעזוב, אז מישהו יחשוב שאני צודקת, וגם ילך. ובסוף רק אפרת ויונתן ישארו פה. וזה לא יתרום לפורום. בכלל לא.
[אני לא מנסה לתקוף, אני פשוט מביעה את דעתי, ואת נקודת המבט שלי]

SoldieRonit

New member
וגם אני ../images/Emo6.gif

אני פשוט חושבת שמיותר לצאת בהצהרות מאין אלו ופשוט מתוקף המציאות ובאופן טבעי אני מבקרים פה פחות
איך לחיות את הפורום - להביא ביקורים של הקאסט

rickysofer1987

New member
גם אני מרגישה שהפורום ישן כרגע שנת

חורף
אבל אני לא חושבת שצריך "לעזוב". יש לי רעיון
, אני יודעת שזה לא חוקי להוריד סרטים באמצעות האינטרנט
, אבל אני החלטתי להתחיל להוריד את העונה השמינית, משום שאף ערוץ
לא משדר את העונה ואין לי שום דרך אחרת. אם עוד כמה מכם יורידו גם נוכל להחיות את הפורום מחדש ולדבר על כל פרק שמו שהיה בעבר.

nowhere kid

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo182.gif הבעיה בזה,

שלא לכולם יש את החמור [או כל תוכנה אחרת], וגם אם כן, זה יורד בזמנים שונים, וקשה למצוא יום מסוים שמתאים לכולם ולכל פעם. ואני לא חושבת שזה ממש חוקי לדבר על זה. נראה לי שאסור להזכיר בפורום את החמור והחברים שלו

SoldieRonit

New member
אפשר להמציא לזה שם קוד ../images/Emo6.gif

וזה ממישהי שיש לה רק כלב וארנב בבית

nowhere kid

New member
אני העצלנית היחידה, אה? ../images/Emo3.gif

אין לי כוח לחכות עד שכל הפרקים ירדו
מספיקה לי סדרה אחת בינתיים :X

yonco

New member
אוקיי...

ההחלטה קצת מפתיעה אותי, אבל אם בחרתן לעזוב אני לא מכריח אתכן להישאר. בשבוע האחרון באמת היה פה מאוד שקט, זה בגלל שלא היה לי זמן. תדפדפו קצת אחורה בפורום ותראו שהוא היה מאוד פעיל גם אחרי ששידורי הסדרה הסתיימו - אני מדבר על שרשורי תמונות, סקירות של סרטים שבהם מופיעים כוכבי הסדרה, ספוילרים לעונות 8 ו-10. הגלריות מתעדכנות, מאמרים חדשים נוספים מדי פעם... אז נראה לי שלהגיד שהפורום "מת" זה סתם לצאת בהכרזה סתמית. במקום זה אפשר באמת לנסות לעשות משהו.

archer girl

New member
אני מרגישה כמו איזו פוסטמה../images/Emo10.gif../images/Emo218.gif

אתם כולכם צודקים. הנה קמתי בבוקר ואני לא מבינה מה עבר עליי אתמול שיצאתי עם ההצהרה הטיפשית הזו "לעזוב את הפורום". חשבתי שאני יכולה, אבל בקושי יכולתי לישון בלילה עם רגשות אשמה [ובאמת שלא היו לי כאלה בזמן האחרון]. אני אוהבת את כולכם יותר מדי,אני קשורה לפה, ואתם צודקים. הייתם צריכים לראות את הפרצוף שלי עכשיו, אדום עם דמעות. אני מצטערת על הכל, על ההתנהגות המגעילה שלי (אני באמת לא סגורה על עצמי בזמן ההאחרון), יכול להיות שאני יותר מדי דרמתית, ואני לא יודעת מה עם שיר, אבל אם תקבלו אותי בחזרה, אני מבטיחה להשאר כאן עד יומו האחרון של הפורום, כי אתם פשוט יקרים לי. מצטערת על הזלזול שלי.
על הכל, לי.

yonco

New member
אל תרגישי רע! ../images/Emo24.gif

ההחלטה לעזוב היא לגיטימית, כל אחד חופשי לבחור מה שמתאים לו (למרות שהופתעתי כשהצהרה כזאת באה דווקא מכיוונך, אחרי שתרמת כל כך לפורום והשתתפת ונראה שגם נהנית פה). ההתנהגות שלך לא הייתה מגעילה, וזה באמת בסדר - כולם עושים טעויות ודברים שהם מתחרטים עליהם אחר כך. אז בטח שנקבל אותך בחזרה!
אני מקווה שתמשיכי ליהנות פה, ואני מבטיח שאני ואפרת נעשה את כל המאמצים כדי לדאוג שיהיה פה מעניין, כמו שעשינו עד עכשיו.
יונתן

archer girl

New member
../images/Emo51.gifיהונתן../images/Emo218.gif

הייתי צריכה את זה, כי ממש לא הרגשתי טוב עם עצמי
אתה צודק- בפעם הבאה אנסה פשוט לעשות משהו במקום לצאת בהצהרות מטופשות "הפורום מת". שוב,
לכולם.

למעלה