הפורום מת. זקוק לזריקת החייאה. תכתבו משהו כאילו דא
A amickyaa New member 13/1/04 #5 ילדה,את יכולה לעזוב,לא נצטער,אני... אני ממליץ להורים שלך לקחת אותך לטיפול פסיכולוגי,את זקוקה לזה דחוף.....
ילדה,את יכולה לעזוב,לא נצטער,אני... אני ממליץ להורים שלך לקחת אותך לטיפול פסיכולוגי,את זקוקה לזה דחוף.....
H Hii BiTcH New member 13/1/04 #9 מיקי... שאני אלך לטיפול פסיכולוגי..תאמין לי שזה לא יהיה קשור אליך... לפחות אני לא בת 30
A amickyaa New member 14/1/04 #12 צריך לדבר צריך לדבר דחוף עם המנהלת,תשאירי לי פרטים אני רוצה להגיע לא יתכן שתגלשי משטח בית הספר...........
צריך לדבר צריך לדבר דחוף עם המנהלת,תשאירי לי פרטים אני רוצה להגיע לא יתכן שתגלשי משטח בית הספר...........
A amickyaa New member 15/1/04 #15 אם יש לך בחילות קודם כל נקווה שאת לא בהריון דבר שני אם את מקיאה ויש לך בחילות,קחי פרמין תרופה מצויינת לבחילה..........מומלץ
אם יש לך בחילות קודם כל נקווה שאת לא בהריון דבר שני אם את מקיאה ויש לך בחילות,קחי פרמין תרופה מצויינת לבחילה..........מומלץ
ק קיר קמט New member 13/1/04 #7 אני מכיר יותר מתים בלי להזכיר שמות, כי אז זה יעציב אותי אבל זה מת רק בגלל שאת לא כותבת יותר הכל באשמתך
אני מכיר יותר מתים בלי להזכיר שמות, כי אז זה יעציב אותי אבל זה מת רק בגלל שאת לא כותבת יותר הכל באשמתך
A amickyaa New member 13/1/04 #6 תגיד לי ,מה הצפיות שלך מהפורום ??? אתה רוצה לרקוד איתו ????? אתה רוצה לשיר איתו ????? אתה רוצה שיתן לך מתנות ???? מה ???? הפורום מיועד לשיחות וזה מה שהוא עושה !!!! ועושה מצויין !
תגיד לי ,מה הצפיות שלך מהפורום ??? אתה רוצה לרקוד איתו ????? אתה רוצה לשיר איתו ????? אתה רוצה שיתן לך מתנות ???? מה ???? הפורום מיועד לשיחות וזה מה שהוא עושה !!!! ועושה מצויין !
ר רויטל ולירון New member 13/1/04 #8 לכם יש הכח חברים להביא לפה יותר אנשים. שלחו את הקישור לפורום לכל החברים שלכם שאתם מדברים איתה במסנג'ר וב- ICQ , ושגרים בראשון, והפורום יהיה פעיל יותר.
לכם יש הכח חברים להביא לפה יותר אנשים. שלחו את הקישור לפורום לכל החברים שלכם שאתם מדברים איתה במסנג'ר וב- ICQ , ושגרים בראשון, והפורום יהיה פעיל יותר.