הפורום מת מהבוקר???????

• פותח הנושא lia*
  • פורסם בתאריך

פנינוש

New member
הוא לא מת הוא שובת ../images/Emo24.gif

חיכיתי שמישהו יתעורר וישמיע את קולו.
לייה מה שלומך? אני מקווה שאת מרגישה טוב ספרי לי אייך עברו עלייך הימים האחרונים .

lia*

New member
היי פנינוש! הכל בסדר.. ../images/Emo13.gif

באמת בסדר. אין כמעט כאבים ,אני משתדלת מאוד באמת להקשיב לגוף ולאכול רק כשאני באמת רעבה רק בכמויות שנאמר לי- לא יותר מחצי כוס- ורק כל 3 שעות.. משתדלת לשתות כמה שיותר מים בינתיים לא יוצא לי לשתות יותר מ3 בקבוקים קטנים של מי עדן.. התגברה אצלי תופעה של , תסלחו לי, גרפסים וזה ממש נורא. לאו דווקא אחרי האוכל אלה במשך כל היום - אני ממש לא יודעת מה לעשות ההרגשה כאילו הקיבה נאבקת בטבעת.. ירדתי כבר 7 קילו אבל אני לא מתלהבת יותר מדי כי אני יודעת שזה נוזלים וזה יעצור עוד מעט... זהו בינתייפ מחר אני נוסעת לראשון ומשם לא יכולה להיכנס לפורום- לא יודעת למה- כנראה אכתוב למיילים שלכם אם תרשו לי כמובן עד שאחזור לעבודה או עד שאסדר משהו מהמחשב שלי.. מה איתך? ספרי שתפי...:) לילה טוב וחלומות מתוקים!! ליה

פנינוש

New member
לליה ../images/Emo57.gif את פשוט ילדה טובה. ../images/Emo23.gif

תמשיכי ככה ותראי תוצאות יפות בהמשך.התופעה של הגרפסים מוכרת לי מקרוב. זה קורה לי תוך כדי שתייה. אתייחס ברצינות לעניין, כאשר אני שותה אחרי אוכל או תוך כדי אכילה זה קורה לי וההרגשה מאוד לא טובה .אני מרגישה עוויתות בקיבה, כאילו הכטן מתהפכת לי. ולאחר זמן מה ההרגשה הרעה עוברת לי.ליה מה היית רוצה לדעת שאלי חמודה ואשמח לענות לך . את יכולה לכתוב חופשי לאי מייל שלי ואשמח שנוכל לדבר בטלפון כך נוכל להכיר טוב יותר. שיהיה לך סוף שבוע נעים ובריאות טובה .

רוייקו

New member
גם אני ניסיתי להכנס בבוקר ונאדה.

לא היה זמין שום דבר. לאיזו ספקית אינטרטט את מחוברת ?? ניסיתי להכנס דרך 012 ולא היה זמין. אינטרנט זהב כן סיפקו הסחורה.

למעלה