הפורום מת

הפורום מת ../images/Emo11.gif../images/Emo190.gif../images/Emo5.gif../images/Emo31.gif../images/Emo7.gif../images/Emo121.gif

ביליתי את החצי השעה האחרונה בלשטוף כלים - שונאת את זה כל כך!!!!! עוד אשחרר לחץ ואכתוב עוד כמה דברים שאני שונאת תמספרו ותגידו אם גם אתם שונאים. 5- שונאים עד מוות. 1- אוהבים לעשות לשטוף כלים - לשטוף רצפה - לנקות אבק - להכין כדורי שוקולד- להתגלח /לגלח - לקנות בגדים- לרדת לבחור/ה- לחפוף שיער- לנהוג הרבה- ועוד... תוסיפי אתם

זה קל..

שונאת את כל מה שרשמת, לנהוג אני אוהבת, רק בהילוכים. ואם אפשר להוסיף דברים שאני שונאת זה מתמטיקה! שונאת שונאת מתמטיקה! ועוד משהו.. מה שעשיתי היום, עקרתי שן בינה שעוד לא בקעה.. זה לא כאב, אבל עכשיו זה כל כך לא נעים! זה ממש אתגר לבלוע רוק.

נועם m

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

דבר ראשון- על איזה פורום מדובר בדיוק? זה שאנחנו לא פורום זונה שכולם עוברים עליו, עוד לא אומר שהוא מת! אנשים פה משקיעים זמן ואנרגיות (במיוחד המנהלת החמודה שלנו
), והלכלוכים האלה פשוט לא נכונים. דבר שני- בקשר לסעיף מספר שבע- אני פשוט שונאת כששואלים את זה. את יודעת למה? כי מין אוראלי אמור להיות משהו שאנחנו מעניקים לבן הזוג כדי לגרום לו הנאה, ויש לאנשים (ובמיוחד לנשים), נטייה להתייחס לזה כאל איזו חובה בזויה שאף אחד לא רוצה לעשות. למה? מה רע בלצ'פר קצת את הבן זוג? לספק את הבן זוג הוא חלק מהסיפוק האישי שאמור להיות לכל אחד במערכת יחסים, והקטנוניות הזו של "אוף, איך אני שונאת לרדת לו" לא ממש תורמת לזה.

אממממ ואי יש המוןןןןןןןןןןןן

שונאת: לנקות אבק שנוגעים לי בפנים שנושמים לידי (יעני בקול) לשטוף כלים לגלח/להתגלח גיר רגיל באוטו אוהבת: לשטוף רצפה לנהוג באוטומט לקנות בגדים/נעליים כל דבר אמבטיות עם כל מיני שמנים וקצף לדבר בטלפון ולפי הסדר שביקשת::: 1- לקנות בגדים 2- לחפוף שיער 3- לנהוג הרבה 4- לשטוף רצפה 5- לנקות אבק

../images/Emo190.gif../images/Emo189.gif

לשטוף כלים - לא עושה בד"כ לשטוף רצפה -כנ"ל לנקות אבק -כנ"ל להכין כדורי שוקולד- כנ"ל להתגלח /לגלח -שונא
לקנות בגדים-אוהב לרדת לבחור/ה-
לחפוף שיער- לא מפריע לנהוג הרבה- לא אכפת
תוספות משלי
ללמוד למבחנים קיץ ש"ב ובטח יש עוד...

טוב נוסיף...

לשטוף כלים -פעם ב.. טוב הייתי שנה בצבא בגף תזונה.. והייתי בין השאר חוץ מאחראי על 2 חדרי אוכל ותורנים ומה לא..אחראי על 2 המדיחים.. שהם מדיחים מאוד מאוד גדולים.. לשטוף רצפה - הממ.. וואי.. אין לי מושג מתי שטפתי פעם אחרונה.. לנקות אבק - עיין ערך שאלה קודמת.. למרות שווקא ניקיתי את החדר מאבק לפני איזה חודש לפני פסח.. להכין כדורי שוקולד- אני רק אוכל.. לא יודע להכין.. להתגלח /לגלח - הממ שונא.. אבל אני חיב לפחות פעם בשבוע.. כי אם לא.. יתחילו לדבר איתי בערבית.. לקנות בגדים- הממ לא יודע אם זה כיף או לא... צריך לחשוב על זה.. לרדת לבחור/ה-מאמינה לי שלא ירדתי בחיים.. לאף אחת.. וכמובן.. גם אחד.. לחפוף שיער- הממ סוף סוף משהו נחמד... לנהוג הרבה- גם זה נחמד.... אבל כשלא עייפים..

eithancambridge

New member
טוב

לשטוף כלים - שונא, אני פשוט נגעל מזה. תאמינו שלפני שעברתי לפה לא שטפתי כלים בחיי? גם עכשיו, המטבח שלי נראה זוועות. חשבתי לקחת מנקה. לשטוף רצפה - כנ"ל. לנקות אבק - כנ"ל.
להכין כדורי שוקולד- אני מאודדד אוהב לבשל. להתגלח /לגלח - לא אבל יש ברירה? לקנות בגדים- כשאני עצבני, זה מרגיע אותי חח. לרדת לבחור/ה- לבחורה כן, אבל תלוי. לחפוף שיער- לא חשבתי על זה יותר מדי. לנהוג הרבה- כן מאוד

g a z

New member
ממ..

לפעמים, אם ככה בא לי, לשטוף כלים ולשטוף ת'רצפה יכולים להרגיע אותי
לנקות אבק אני שונאת. זה מגעיל אותי ועושה לי גודש באף (ככל הנראה, אלרגיה). להכין כדורי שוקולד?.. ממ.. לא שונאת, אבל גם לא אוהבת. סתם לא בא לי. לעשות רגליים?.. לא אוהבת, אבל עושה כשצריך ואוהבת את ההרגשה של אחרי
לקנות בגדים- אני צריכה מצברוח לזה, אבל בדרך כלל אוהבת. לרדת למישהו- טרם ניסיתי... אז לא יודעת.. לחפוף שיער- אני אוהבת
לנהוג הרבה אני אוהבת כשאני לא עייפה ורצוי לצלילי מוזיקה איכותית
עם מישהו כייפי
אוהבת לקרוא ספרים שאי אפשר לעזוב לרגע עד שמסיימים אותם, ויש לי סטייה כזאת- לקרוא את העמוד האחרון לפני שהתחלתי לקרוא את הספר או כשאני בהתחלה שלו... אוהבת לשבת בים עם החבר הכי טוב שלי אחרי הצהריים לפני השקיעה, לשתות משהו ולדבר על דברים עמוקים, או סתם לשתוק ולחשוב ביחד, כי איתו אין דבר כזה "שתיקה מביכה". ואני אוהבת את אמא. ואת אבא גם.

זכוכיות

New member
אין לי מה להוסיף אבל:

לשטוף כלים - מתעבת. הדבר היחיד שתמיד יש עליו "ויכוחים" בבית (בקטנה:)), עכשיו זה עובד בתורות, פעם הוא שוטף ופעם אני. מה שכן- אתם לא תאמינו כמה כלים שני אנשים מסוגלים לייצר... לשטוף רצפה - תלוי מתי, לפעמים אני לגמרי במוד של לשטוף. הזוי, אבל ברגעיחם האלה הדבר שאני הכי נהנית ממנו זה להתרוצץ בבית לצלילי מוזיקה בפול ווליום עם המגב. לנקות אבק - את זה הוא עודה :) אני שוטפת P: להכין כדורי שוקולד- לא נראה לי שהכנתי כאלה מאז ימי הגן העליזים... אבל אנחנו מבשלים דיי הרבה (כי לבחור יש סטנדרטים גבוהים בכל מה שקשור למזון, הוא אוכל מאוד מאוד בריא וכל דבר שמגיע מוכן לא מספיק בריא לטעמו..) להתגלח /לגלח - כשאין ברירה אז אין ברירה :) לקנות בגדים- לא נהנית מזה, כאילו- זה לא משהו שאני מפיקה ממנו יותר מדי. כשצריך, זה בסדר, זה נחמד למצוא מציאות, לא מעבר לזה. לרדת לבחור/ה- אוהבת את זה. לא מתכוונת לפרט יותר מדי :) לחפוף שיער- נורא מוזר לי שיש אנשים שלא חופפים בכל מקלחת... כאילו, אם אני לא חופפת לפחות פעם ביום אני מרגישה ממש... דוחה. לנהוג הרבה- אין לי רשיון ובפעם היחידה שנהגתי (בקיבוץ של האקס) כמעט נכנסתי ברפת...

באמת מת ../images/Emo4.gif

נועם צדקת במה שאמרת אבל אי אפשר להתעלם מזה שכל היום לא נוספה פה כמעט אף הודעה חדשה וזה חבל שבפורום שיש לו פוטנציאל ענק כל כך, דומם לפעמים
בסוף עוד יסגרו אותו וזה חבל כי יש לו נושא מעניין ואנשים מקסימים. בנוגע לשאלה שונאת לשטוף כלים לא יודעת לשטוף רצפה אין לי בעיה לנקות אבק אוהבת לאפות נורא מכורה לקניות אני חופפת את השיער כמעט כל יום ואני שונאת לנהוג.

Zoharrr

New member
תפסיקו כבר!!!

הפורום הזה ממש לא מת, אני לא מבינה מה הבעיה שלכם!!! זה שלא כל יום עוברים 8 דפים חדשים לא אומר שהוא מת, פשוט האשכולות פה הם יחסית ממש גדולים עם המון תגובות. מה לעשות,זה לא פורום פאקצות שכל ילדה בת 12 פותחת הודעה של :"אני מאוהבת ברן דנקר". תספיקו להספיד את הפורום זהה, אם הוא בעיניכם "מת" תפתחו שרשורים חדשים במקום להספיד אותו.

מיטללל

New member
הפורום לא *מת*

יש ימים שהוא יותר דומם ויש ימים שהוא יותר עמוס. זה מה יש ועם זה ננצח
מעבר לכך, זוהר ותום לקחו לי את המילים (
) אז אין לי מה להוסיף... מיטל היה לי סוף שבוע מעולה
ולכם ?

למעלה