הפורום מת

הפורום מת../images/Emo122.gif

אנשים, מה אני אגיד לכם, הפורום הזה מת, יבש שחבל על הזמן....... שאלה: האם אתם מכירים אותי? אם מישהו רוצה מס´ ICQ שלי הוא 173813564 יאללה למה אתם מחכים? רק אנשים מעניינים מוזמנים...

המרחפת

New member
אולי במקום רק לשחרר הצהרות

גם תקבעי תאריך ללוויה? ותערכי אותה? "אין היופי טמון במילים אלא במעשים"

או ש.........

שתבואי להחליף זוג שקנים שכמונו שלא מבינים מהחיים, מהפורומים ?? או שמא... שמא תוכלי לתרום לפורום?? או שאת אחת מאלו שרק מקטרגים, מתלוננים ומתבכיינים ובעצם אין להם מה לתרום אהה?? האמת שכל הקטע של זה שאם יום, יומיים ואפילו שלושה שבקושי כותבים כבר קופצים על העגלה של "הפורום מת"... הלו? מה זה פה.. ומעצבן ממש לשמוע , עליכם לזכור, שכולם כותבים פה בהתנדבות מלאה, וכל אחד שרוצה לתרום תורם, כל אחד שרוצה להתלונן מתלונן (אבל מה זה עוזר?? זה רק מבאס ומפחית מרוח ההתנדבות) והאמת, רק מעטים תורמים, אחרים נשארים פסיביים ותמיד יש את המתלוננים הנצחיים, שומדבר לא מוצא חן בעיניהם ועל כל דבר יש תלונות, אדרבא, בואי לנהל למשך שבוע
שבועיים, אם תהיי טובה, ישר אני מעביר לך את הניהול, מעוניינת?

המרחפת

New member
אבל אבל אבל

גם אנחנו רוצים להגיב לפעמים... ואם יש הצדקה לסרקסטיות במיטבה (כמעט...)

לא עצבני ולא נעליים ../images/Emo13.gif

ואכן לעיתים, כשממש מתחשק מגיבים בסרקזם טהור
גם אנחנו המנהלים משחררים לפעמים קיטור

camila 20002

New member
במקום נופר אני קובעת מועד ללויה

הלוויה תתקיים ביום חמישי 21.11 בשעה 20:00 בבית העלמין שכתובתו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?id=144&pass=1 להת´ שם קרן

.......

לא התכוונתי להרגיז או משהו... רק רציתי שאנשים ישמעו אותי ויתעוררו שם זה הכול ואם תרצה שאתרום במשהו לפורום בכיף אני מוכנה לתרום מעצמי

למעלה