הפורום מת!

הפורום מת!../images/Emo128.gif

אני, יחסית וותיקה בפםורום הזה, אני בעצם בו מהרגע שהוא נפתח, וותיקה גם בפורום המורדים, הרגיל. רוב הכותבים כאן בפורום הזה, הם הכותבים הישנים בפורום הרגיל, שעזבו כנראה
. לכולם כייף (אני חושבת) להכנס לפורום הזה, כי יש בו איזשהי אווירה מיוחד כזו, לא יודעת איך להסביר
אז כדי שבאמת יהיה כאן יותר מעניין
ופחות משעמם
חשבתי שאולי: למרות שאנחנו מעט ילדים, פורום קטן, אני חושבת, אפשר להעיר אותו קצת... חשבתי על כמה אפשרויות:
תחרויות:
לא חייבת להיות פינה קבועה, שמישהו אחד מכין, בכל יום אותה שעה. אפשר לקבוע יום, בו כל פעם מישהו יתנדב להכין תחרות כלשהי. לא משנה איזה! מה שעולה לו באותו רגע לראש
תהיו מקוריים
זה יהיה מצחיק
שירשור שירים\בגדים\וכו'...
כל יום מישהו אחר או אותו אחד איך שבא לכם
יפתח שירשור איזה שבא לו... אם זה בגדים, כדורגל, סרטים, שירים או כל דבר אחר.. מה שבראש! אני לא ממש יצירתית, ואין לי עוד רעיונות לפינות.. אם אתם בעד שרשרו-
אם אתם נגד שרשרו-
ואם יש לכם רעיון לפינה נוספת שרשרו-

../images/Emo45.gifויש לי רעיון../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

הוא לא יצירתי אבל הוא נחמד
שירשור עצבים|
עשינו אותו פעם והוא הלך דיי טוב
אני מוכנה להתחיל
אי פעם נהג מונית דפק לכם ברז
לי כן
לחברה שלי הייתה אתמול יומולדת ורצינו לקחת אותה לקניון רמת אביב קבענו עם המונית ברבע לשלו ואנחנו נחכות,מחכות והיא לא מגיעה
למזלנו מצאנו מונית אחרת שיכולה להסיע אותנו אבל היא הייתה יכולה להגיע רק תוך 20 דקות ולקחת לנו 20 שקל יותר
(אתם בטח חושבים מה הבעיה מקשרים לתחנות מוניות ונגמר הסיפור,אבל אנחנו 8 בנות אז אנחנו מונית גדולה
) חפיף,העיקר שבסוף הגענו ונהנו,אבל תגידו לי שזה לא מעצבן
יאאלה,עכשו תורכם

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifאיזה חופצה תתבעו אותם!../images/Emo3.gif

לא אבל באמת.. זה אחריות שלהם..
עכשיו תורי להוציא עצבים
יש לנו ריקוד להופעת סוף שנה, ריקוד ביצירה. (זה חוג ריקוד שכאילו אנחנו ממציאים ת'ריקודים) אז קיצר בהתחלה אמרו לנו שלא נופיע בסוף שנה, אז מזה התעצבנו! ואז אמרנו למורה שאנחנו נעבוד על הריקוד כולנו (8 בנות) בשעות הפנאי שלנו... עכשיו- יש 2 ילדות שמזה השתלטו על הריקוד!כ-ל התנועות- זה הם המציאו! הם בחרו ת'מוזיקה, והם כל הזמן יושבות בצד ויענתו "בוחנות" אותנו... ומזה לא נעים לי להגיד להן כי בעיקרון הן חברות שלי והכל... והריקוד בכלל מכוער... ואני לא רוצה להופיע איתו...אבל לא נעים לי להגיד! גררר.. אני מזה כועסת עליהן אבל לא מראה להן את זה.. הן חושבות שאני פסדר איתן...
מחר יש לי חזרה ואני לא רוצה ללכת!!! אוף..

רעיון מעולה ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo26.gif

ובדיוק עלו לי 2 רעיונות אך להרטיב קצת את הפורום !!!!!: אפשר גם לפתוח שירושי בדיחות זה ממש נחמד כל מיני בדיחות ודברים חמודים אפילו תמונות- מצחיקות \ חמודות כל מיני כאלה !!!! או אפשר גם חידות שזה גם נחמד..... מה דעתכם???

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gif../images/Emo45.gifכל הכבוד גל../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

אפשר לעשות כל שבוע "שרשור דברים חדשים" ובו כל אחד יספר אם הוא קנה משו חדש, או יש לו תספורת חדשה, אניטינג... וככה גם נוכל יותר להכיר אחד ת'שני
מה אתם אומרים?

../images/Emo88.gifטוב אזז ככה:::

אני רואה שאתם מסכימים
אזזז ככה: אם קבענו שהפינות הם:
שרשור שירים\בגדים\סרטים\מבחנים וכו'...(מה שבא לאותו אחד)
תחרויות
שרשור עצבים לדעתי: צריך לרבוע מישהו אחד או שניים שאחראים על כל פינה, אבל בלי ימים קבועים שעות וכאלו, מתי שבא למי שאחראי, הוא יכול לפתוח את הפינה שלו... אבל לפחות פעם בשבוע, כי אם לא יהיה פה משעמם
ועוד דבר: חשבתי שאולי לכל פינה יהיה אייקון...כדי שיזההו... חשבתי על שלשרשור בלה בלה בלה (מפורט למעלה..) יהיה אייקון-
ושלפינה תחרויות יהיה אייקון-
(סתם בא לי...
) ולשרשור עצבים יהיה-
סבבה?!
עכשיו צריך מתנדבים|! מי שמתנדב להיות אחראי לשרשור בלה בלה- שישרשר
מי שמתנדב להיות אחראי לתחרויות שישרשר
מי שמתנדב להיות אחראי לשרשור עצבים שירשר
((עד 2 אנשים לכל פינה!!))

ושכחתי../images/Emo122.gif

שרשור בדיחות וחידות. בעעעעעעעעעעעע בוא נעשה סדר. יש 5 פינות!
-שרשור בלה בלה אייקון:
-פינת התחרויות אייקון:
-שרשור דברים חדשים אייקון:
-פינת הבדיחות והחידות אייקון:
זכרו, עד 2 מנהלים לכל פינה. מי שרוצה להיות מנהל צריך לשרשר-
+אייקון הפינה

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gif- ../images/Emo88.gif../images/Emo68.gifיאללה למי

בא לנהל איתי את שרשור דברים חדשים?

...

אם לא יהיו מנהלים אף אחד לא ייפתח את זה, סתם ככה כי בא לו, ואנשים יישכחו מזה
בקשר לאייקונים אולי את צודקת
אבל זה סתם כדי שיזההו... אבל אם אתם רוצות לוותר על האייקון אז סבבה

למעלה