הפורום מת!!!!!!!!!!!!!!

הפורום מת!!!!!!!!!!!!!!

כןכן עוד פעם אלה שבאים ואומרים "הפורום לא זז" אבל אין מה לעשות, זאת האמת יש פה הודעות מלפני 10 ימים!!!! אוקיי אני מסיים ביצפר השנה, אני וחברים שלי רוצים לעשות "דאחקה אחרונה" לפני שאנחנו נסיים את הלימודים. חשבנו להשפיל\להפחיד איזה מורה שאנחנו שונאים, לא משהו רציני מידי אבל משהו שהיא תזכור להרבה זמן. יש מן רעיון להכין לה עוגה עם חומר משלשל
יאמיי .אבל זה נשמע לי לא מקורי...אז למי שיש הצעות טובות...כמובן שיהיה אפשרי לביצוע, וגם לא משהו שיפגע במורה בצורה פיזית (אחרי הכל לא רוצים להרוג אותה
)

Idan91

New member
לדעתי,

זה מגעיל ובכלל לא לעניין. ומשהו שיפגע בה נפשית זה כן בסדר? אל תהיו מגעילים, היא גם בן אדם.

כולה רוצים להשתעשע קצת

לא נורא היא תשרוד... והשפלות מול כל הכיתה נראים יותר בסדר?

scooby4

New member
כמה רעיונות מטומטמטיטמטים:

תתקשרו אליה הביתה בלילה, תאיימו עליה, אל תגידו מי אתם, או מישהו אחד. יום אחר כך בביתספר תעשו לה פתקים ותאיימו עליה עד הסוף. בסוף תגלו שזאת בדיחה. או... שתזרקו עליה עוגה. לפנים או בכלל... או... לא תדברו ותתעלמו ממנה כל היום, כאילו היא לא קיימת... אין לי מושג, אני לא בשכבה שלך...

נזרוק עליה עוגה?

ומה? יסלקו את כולנו...זה צריך להיות משהו של לקראת סוף שנה...וכמובן שלא ידעו שזה אנחנו.

למה מורה אחת?!?!?

כה שזה נשמע מגעיל, אנחנו סבלנו 12 שנים מגיע להם לסבול יום אחד! בקיצור לכו לחדר מורים ותשימו בתוך המיחם (קומקום) שלהם חומר משלשל, ככה כולם ירגישו את זה...

קובי00

New member
תזמינו את חברה קדישא לבית הספר

(וזה אמיתי כי גיס שלי עשה את זה למורה שלו לפני 10 שנים) או שתבימו את ההיתאבדות שלכם והמורה תמצא אותכם "מתים"

למעלה