הפורום מת בעצם הוא בתהליכי גסיסה. תצילו אותו לפני שהוא מת.
מ מ י ס פ י ג י New member 7/10/02 #2 אז בוא נעורר אותו!! אז ככה, אתה תגיד לי מה אתה חושב יעכול לעזור, ואני יעשה ה-כל כדי לעזור.. את רצה חומר מסויים משהו? תעזור לי לעורר אותו וני יעשה כל בשיכולתי!
אז בוא נעורר אותו!! אז ככה, אתה תגיד לי מה אתה חושב יעכול לעזור, ואני יעשה ה-כל כדי לעזור.. את רצה חומר מסויים משהו? תעזור לי לעורר אותו וני יעשה כל בשיכולתי!
L liorlord New member 7/10/02 #3 הנה כמה רעיונות שגנבתי מפורום חברים: 1. אפשר לעשות שירשורי תמונות. 2. אפשר לשים ספויילרים. 3. אפשר לעשות שירשורי תמונות.
הנה כמה רעיונות שגנבתי מפורום חברים: 1. אפשר לעשות שירשורי תמונות. 2. אפשר לשים ספויילרים. 3. אפשר לעשות שירשורי תמונות.
מ מ י ס פ י ג י New member 7/10/02 #4 אז כך: שרושור תמונות היה, לעשות שוב? בכיף! שרשור ספויילרים- היה לעשות שוב בכיף? פשווט לא שתפו אז פעולה
אז כך: שרושור תמונות היה, לעשות שוב? בכיף! שרשור ספויילרים- היה לעשות שוב בכיף? פשווט לא שתפו אז פעולה
O Outlast New member 8/10/02 #6 לדעת העיקר בפורום הזה- הוא לדבר על הסידרה (המדהימה). שרשורי תמונות ומשחקים זה נחמד, אבל נמאס וממצה את עצמו מהר מאוד. למזלנו הרב תאו"ז (תהרוג אותי וזהו, בורים.. ) עדיין משודרת ולא רק פעם בשבוע- אלא כל יום! ככה שאמור להיות לנו הרבה על מה לדבר- על כל פרק! לדעתי בכל אופן- זה העניין בפורום, זה מה שטוב בו...
לדעת העיקר בפורום הזה- הוא לדבר על הסידרה (המדהימה). שרשורי תמונות ומשחקים זה נחמד, אבל נמאס וממצה את עצמו מהר מאוד. למזלנו הרב תאו"ז (תהרוג אותי וזהו, בורים.. ) עדיין משודרת ולא רק פעם בשבוע- אלא כל יום! ככה שאמור להיות לנו הרבה על מה לדבר- על כל פרק! לדעתי בכל אופן- זה העניין בפורום, זה מה שטוב בו...
V vi-TAL-ity New member 9/10/02 #7 הפורום מת? הרי הוא בקושי נולד. תנו לו צ´אנס לפני שאתם מספידים אותו בכזאת חגיגיות... טלי
O Outlast New member 9/10/02 #8 בדיוק! כמה זמן בפורום הזה קיים, שבוע? הוא עוד לא התחיל אפילו לזוז... פורום לא זז ונעשה מעניין לבד, הכותבים גורמים לו להיות כזה, או לא להיות...
בדיוק! כמה זמן בפורום הזה קיים, שבוע? הוא עוד לא התחיל אפילו לזוז... פורום לא זז ונעשה מעניין לבד, הכותבים גורמים לו להיות כזה, או לא להיות...