הפורום מת!!!!

SoundsOfSilence

New member
הפורום מת!!!!

אז הנה אני מנסה להחיות אותו מחוויות מפגרות שלי שסובבות סביב פייט קלאב. קודם כל הגיעה אלינו חוברת בדואר של המנהל הקהילתי ואחת הפעילויות במתנ"ס הייתה קבוצת תמיכה לאכלנים כפייתים וישר התעורר בי צורך עז ללכת (ולא בגלל שאני אכלנית כפייתית). האם זה אומר שאני אובססיבית? האם זה אומר שאני פשוט נורמלית לגמרי וכולם לא כי הם לא אובססיביים? או האם אני אכלנית כפייתית בסתר? תהיות רבות עולות בי עקב חוויה זו. חוויה מספר 2: הייתי בחנות דיסקים וראיתי דיסק עם הפסקול של פייט קלאב. הייתי בשוק שיש שם כל כך הרבה שירים אז ישבתי ושמעתי ואכן יש בפייט קלאב המון שירים!!! אכן גילוי מרגש. עכשיו אני רוצה לקנות את הדיסק. יום טוב.

מיצי007

New member
חחחח

את מגדלת בתוכך ג'ק קטן
ובפייט קלאב יש הרבה שירים ומעולים את האמת,למרות שאני לא חובבת גדולה של המוזיקה הזאת אבל שם אני ממש אוהבת יש לי את הדיסק,את הספר את הדיוידי-רק חסר לי הפוסטר ויש לי ערכת פייט קלאב מושלמת

פנינושה

New member
למיצי וכל השאר שאלה

האם חלפה אי פעם במוחכן המחשבה שעלולה להתפתח בעתיד מציאות בה כבר לא תעריצו את אדוארד או תתעניינו בו קצת פחות ??? זו לא מחשבת כפירה חלילה זה פשוט חלף במוחי לאור מיעוט התגובות והשרשורים לאחרונה. מצפה לתשובתכן, זקנת הפורום.

מיצי007

New member
לא ממש לא

בגלל היותו שחקן בוגר והעובדה שההערצה שלי אליו היא יותר מסתם הידלקות כמו שאר הילדות שחולות על אשטון קוצ'ר לדוגמא... "ההערצה" של לאד היא הרבה יותר מזה,לא יודעת אני מרגישה ככה לפחות. המיעוט של השרשורים זה שהפורום הזה לא מגובש מספיק ואין בו מספיק אנשים וזאת בעיה כבר אחרת. אני בכל מקרה רואה את אדוארד בכל שלב בחיי,כל עוד הוא ימשיך לעשות סרטים והכל...

OfrikiG

New member
סיכמת את זה יפה

וחוץ מזה, לי באופן אישי פשוט אין הרבה זמן לעצמי במשך השבוע (בלשון המעטה) אז אני נכנסת רק בסופי שבוע

swirrrly

New member
בהתחלה... ../images/Emo118.gif

פשוט נדלקתי חזק על אד, ועוד יותר אחרי שגיליתי איזה כבוד עושים לו, כמה הוא משכיל, שהוא יודע יפנית... ואז גם גיליתי שהוא נחשב לשחקן טוב עד מאוד ביותר, ונאלצתי להסכים
. ועכשיו ההדלקות שלי אליו דעכה.. יש לי הדלקות חדשה
אבל אני עדין מאוד אוהבת אותו, ועדין מסכימה שהוא שחקן מעל לממוצע

למעלה