סה"כ היו 4 נסיעות (להם היו 5- EX על הבוקר, אבל אני באתי אחריה כבר): הראשונה לא זוכרת\: אחרי זה אחת (רוסיה מצחיקה כזאת) עם SVT, מיד אחרי זה העברה לבלינסון (מהלל יפה). בבלינסון הפארא' קנה לנו אייס-קפה
יאמי P: ... ועוד המשך- דווח על מחוסר הכרה אבל בסופו של דבר זה מבוגר שקצת שתה ונפל במקלחת. 5 שעות טיילנו!
היה דיי מעייף... צחוקיםם!
איזה באסה שהחופש נגמר
עכשיו יש חודשיים של טחינת שכל בבצפר! אבלל...צריך לנצל ת'חופש עד הסוף! המשך חופש מעולהה לכולם!
תשמע, אני לא יודע מה איתך, אבל רוב הנסיעות שלי ברגיל \ אט"ן \ נט"ן היו נסיעות חרטא... אני כבר דיי מיואש מהאזור הזה. נראה לי שזו האוכלוסיה הבעייתית בגוש דן...
נכון שלא תמיד מרגישים את העזרה כשאתה עושה משהו שנראה מאוד מינורי (בת 78 מחוץ לבית שרוצה שיעלו אותה לקומה 5 בלי מעלית), והת.ד זה לא כמו באיזורי הפריפריה ששם יש כבישים מהירים יותר שיש התנגשויות חזיתיות שגורמות לטוטל לוס לרכב... אבל לפחות עושים משהו
... ברוב הנה"זים אצלנו אין כמעט מה לעשות בשביל להעביר את הזמן ולפעמים אפשר להתייבש שם..
ולגבי היובש... סחבק מגיע מאילת, יובש זה השם האמצעי שלי. אתה יכול להמליץ לי על תחנה באזור המרכז (ר"ג, ת"א, הרצליה, רמ"ש, פתח-תקווה, בת-ים, חולון, לא משנה מה) אני מחפש תחנת אם חדשה....
אם לא אכפת לך להדרים עוד טיפה, מעבר לחולון בת-ים, נשמח להכיר לך את תחנת לוד ולשקול לאמץ אותך. יובש זה הדבר האחרון שתמצא שם (בעצם, זה תלוי במרפי, כמובן....). שאל את מי שכבר ניסה והתמכר (או ניסתה והתמכרה....).
ירושלים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התחנה הכי כפית עם האנשים הכי כיפים!!!!!!!!!!!!!!!!! ויש מיקרים................................לפי מה שאמרו לי............................... רובאזור ירושלים זה את/ה!!!
אתה הייתה במוקד ביום שלישי (האחרון)? אבל...: *לא זכור לי שה40 עבד באותה משמרת...היה את ה45 וה42 (למיטב זיכרוני)... *ואנחנו בכלל היינו 16-אט"ן אור עקיבא...(בלע...אף פעם לא חשבתי שאצטרך לעשות העברה באט"ן...חחח) את ה16 לא ראית במקרה?