הפורום מת

cpr pro

New member
הפורום מת

תתחילו איזה שירשור או משהוא כי הפורום ימות עוד מעט! שבוע בלי הודעה חדשה אחת.........!!!!!!!!!!!!!

Anusha

New member
הייתה לי אחלה משמרת באט"ן../images/Emo3.gif

ולא דווקא מבחינת הנסיעות, אלא הצוות החביב
סה"כ היו 4 נסיעות (להם היו 5- EX על הבוקר, אבל אני באתי אחריה כבר): הראשונה לא זוכרת\: אחרי זה אחת (רוסיה מצחיקה כזאת:)) עם SVT, מיד אחרי זה העברה לבלינסון (מהלל יפה). בבלינסון הפארא' קנה לנו אייס-קפה
יאמי P: ... ועוד המשך- דווח על מחוסר הכרה אבל בסופו של דבר זה מבוגר שקצת שתה ונפל במקלחת. 5 שעות טיילנו!
היה דיי מעייף... צחוקיםם!
איזה באסה שהחופש נגמר
עכשיו יש חודשיים של טחינת שכל בבצפר! אבלל...צריך לנצל ת'חופש עד הסוף! המשך חופש מעולהה לכולם!

Anusha

New member
יאפ:) חדרה אזור שרון../images/Emo13.gif

ששנייי! מה שלומך? איך בצבא? מתי רואים אותך?
תבואי תבואי! מישהו צריך קצת לייבש ת'צעירים...בקטנה ככה
הם באים הרבה עכשיו. אבל בטח ההתלהבות תעבור להם עוד איזה חודש-חודשיים \: רובם בסדר דווקא:)) משתלטים על הרגיל...אז מה שנשאר זה נט"ן ואט"ן לפעמים
יומטוב לכולם!

עמיחי נ

New member
זה מסביר את ההתלהבות מ 5 קריאות ../images/Emo13.gif

בת"א אפשר לגמור פי 2 מזה במשמרת רגילה...

Anusha

New member
האמת...

זה לא בגלל הנסיעות...ההתלהבות (לעומת מה שהייתה פעם
) ירדה כבר... פשוט הייתה משמרת סבבה- אחלה של צוות
ו4 נסיעות... :)) ואין מה להשוות כ"כ את ת"א והמרכז, לחדרה והסביבה פה... :) 10 נסיעות למשמרת זה הנורמה שלכם שם. אצלינו פחות

Action force

New member
עמיחי - הנסיעות בת"א

תשמע, אני לא יודע מה איתך, אבל רוב הנסיעות שלי ברגיל \ אט"ן \ נט"ן היו נסיעות חרטא... אני כבר דיי מיואש מהאזור הזה. נראה לי שזו האוכלוסיה הבעייתית בגוש דן...

Anusha

New member
אוכלוסיה בעייתית ../images/Emo6.gif

אהבתי
עדיף פחות נסיעות, אבל יותר איכותיות

עמיחי נ

New member
יש ויש..

נכון שלא תמיד מרגישים את העזרה כשאתה עושה משהו שנראה מאוד מינורי (בת 78 מחוץ לבית שרוצה שיעלו אותה לקומה 5 בלי מעלית), והת.ד זה לא כמו באיזורי הפריפריה ששם יש כבישים מהירים יותר שיש התנגשויות חזיתיות שגורמות לטוטל לוס לרכב... אבל לפחות עושים משהו
... ברוב הנה"זים אצלנו אין כמעט מה לעשות בשביל להעביר את הזמן ולפעמים אפשר להתייבש שם..

Action force

New member
מסכים... + מחפש המלצה לתחנת אם

ולגבי היובש... סחבק מגיע מאילת, יובש זה השם האמצעי שלי. אתה יכול להמליץ לי על תחנה באזור המרכז (ר"ג, ת"א, הרצליה, רמ"ש, פתח-תקווה, בת-ים, חולון, לא משנה מה) אני מחפש תחנת אם חדשה....

עמיחי נ

New member
ת"א ור"ג שתיהן סבבה...

יש לא קצת נסיעות...יש מה לעשות בין לבין והאווירה נחמדה

afiksambol

New member
יונתן

אם לא אכפת לך להדרים עוד טיפה, מעבר לחולון בת-ים, נשמח להכיר לך את תחנת לוד ולשקול לאמץ אותך. יובש זה הדבר האחרון שתמצא שם (בעצם, זה תלוי במרפי, כמובן....). שאל את מי שכבר ניסה והתמכר (או ניסתה והתמכרה....).

EagleEye

New member
אמליץ על תל-אביב

כמובן שאני לא אובייקטיבי, אבל אני נהנה, ויש הרבה נסיעות, ואנשים טובים

cpr pro

New member
כמובן ש

ירושלים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התחנה הכי כפית עם האנשים הכי כיפים!!!!!!!!!!!!!!!!! ויש מיקרים................................לפי מה שאמרו לי............................... רובאזור ירושלים זה את/ה!!!

Anusha

New member
חחחחחח....

אתה הייתה במוקד ביום שלישי (האחרון)? אבל...: *לא זכור לי שה40 עבד באותה משמרת...היה את ה45 וה42 (למיטב זיכרוני)... *ואנחנו בכלל היינו 16-אט"ן אור עקיבא...(בלע...אף פעם לא חשבתי שאצטרך לעשות העברה באט"ן...חחח) את ה16 לא ראית במקרה?

Anusha

New member
חחח אוקיי...

אודנו מאוד לקצמ"ש של יום שלישי בוקר על ההעברה לבלינסון
חחחחח...אבל בקטנה
היה שמייח!

למעלה