הפורום מת.

Knives Out

New member
הפורום מת.

בואו נחיה אותו. אני נכנס לכאן על בסיס יומי, גם כשאין לי זמן, כי אני מת עליכם. Veg משקיע ת'נשמה שלו כשהוא יכול. תנו רעיונות בבקשה להחייאת הפורום, תנסו להביא כמה שיותר משתמשים(אבל שלא יהיו כאלה שאוהבים רק את CREEP כי כולנו יודעים שהם יותר מדי תמימים. XD) והכי חשוב... אף אחד לא לוקח פיקוד על מפגש. חייבים לעשות משהו במקום סתם לחשוב על מפגש. לא אכפת לי איפה הוא יהיה. ולא נשארו לנו עוד הרבה חופשים וחגים לבצע אותו. קדימה, שנה חדשה, סמסטר חדש, דף חדש, לעבודה! אל תהיו סתם Backdrifters (חעחע איזה חנון רדיוהד אני)

FunkyMonk

New member
הפורום לא מת...

הייתי שמח לאיזה מפגשון בסביבות הסנטר, ביום נוח.

Knives Out

New member
מה שתגיד. אם אתה מייחס את המצב...

אם אתה מייחס את המצב ואת הוספת ההודעות ללפני שלושה חודשים... תוכל לראות בהבדל, לפי דעתי...

V e g

New member
זה הדדי

ותודה על הבעת התמיכה :) אתה מעלה המלצות מוסיקליות ממש טובות אני חייב לציין. ובאמת, הייתי שמח ליותר השתתפות למשל בפרוייקט ניתוח השירים - לא צריך להיות איינשטיין או פרויד כדי להתייחס, פשוט כל אחד יאמר כמה מילים על השיר, אם המוסיקה מוצאת חן בעיניו, המילים, או כל מה שבא לכם. אם יש לכם רעיון טוב לשרשורים קבועים שיוכנסו לפורום, או שאלות באיזה נושא שלא יהיה לגבי הלהקה, תרגישו חופשיים לשאול (אהמ...חדשים...לא להתבייש). לגבי מפגש. הצעתי בעבר לארח מפגש כזה, אבל כרגע זה לא רלוונטי. אולי בפסח. בינתיים, פשרה מעשית בהחלט תהיה להיפגש בעזריאלי על הגג, אם כי קר שם עכשיו, לא?

FunkyMonk

New member
הייתי שמח

אם שרשור הניתוחים יתחיל אח"כ מחדש (מאוקיי קומפיוטר כמובן). אני מסכים שפעם היה פה הרבה יותר פעיל, ואני בהחלט מרגיש את הירידה בפעילות, אבל הפורום לא מת. פורום לד זפלין זה פורום מת.

Latisia

New member
הוא לא מת.

רק יבש לאחרונה. בעקרון גם אני נכנסת לכאן על בסיס יומי כי לרוב שלא יבש נורא מעניין פה ויש פה אנשים נחמדים, בזמן האחרון סתם לא יוצא לי כי יש לי יותר מידי על הראש ובדיוק עברתי דירה. טיפה עמוסה :/

למעלה