הפורום נקרא להתעורר זה מוגזם

mika tal

New member
הפורום נקרא להתעורר זה מוגזם../images/Emo13.gif

אנשים אז הייתה מלחמה, נגמרה,מת אוששים, אבל אני בטוחה שלכולנו יש סיפורים ואנחנו צריכים פה ושם עצות בנושא העדין של" גברים נשים ומה שבינהם".. אז יאאלה!!!

a y a 3 2

New member
יש לי שתי שאלות שטחיות לחלוטין..

1. אם בחור קורא לך "בובה" במסנג'ר, מה לעזאזל זה רומז, שהוא הפך אותי לאדם חסר רצונות שניתן לשחק איתו? 2. אם שואל אותך בוס לעתיד בראיון עבודה "מאיפה קיבלת את האנגלית הטובה שלך? האם זה מיחסים שהיו לך עם מישהו?" (כנראה שהתכוון אדם דובר אנגלית) - הם זה מראה על נטייה לרכלנות וחטטנות או חס ושלום זו הערה שוביניסטית מוסוות? נא עזרו לי להבין את המין השני!

orrin

New member
אוקיי

א. בובה" זה בדיוק אותו דבר כמו "מאמי" "קוקי" "חומד" "מותק" "יקירי" וכיוצא באלו. אין פה עניין מרומוז כלשהו,רק סגנון דיבור. ב. "יחסים עם מישהו" יכולים להיות גם סבתא דוברת שפה מסויימת, הורים דוברי שפה מסויימת ולא בהכרח בן זוג. לדעתי האישית לפחות מטרת השאלה היא לנסות להבין מה רמת השפה המדוברת שלך שכן זה דבר ידוע ששפה זה כמו שריר- ככל שמשתמשים בה יותר היא מפותחת וחזקה יותר. זה לדעתי.... וחוצ מזה זה יכול גם לנסות לשבור את הקרח ואת הדיסטנס בין מראיין למרואיין.... ג. הבקשה האחרונה שלך, יקירתי, היא בלתי אפשרית לצערי. להבין את המין השני? מי שיצליח יקבל נובל(ס)..... רק טוב ובלי לחץ....

magenta73

New member
ננסה...

1. בובה זה בובה. כמו מותק וכו'. אבל משום מה בובה אני פחות אוהבת. בכל מקרה, זה לא רומז לכלום. אולי שהוא קצת ערס. 2. יחסים שהיו לך עם משהו יכול להיות גם יחסים אפלטוניים או חברים עם בני אותו מין. כמו חברה. או אפילו משפחה. לא נראה לי שזה מראה על שום דבר מעבר. סך הכל האנגלית שלי טובה מאנשים שהכרתי בעבר שהיו דוברי אנגלית ומטיולים בחו"ל. כך שיש משהו בדבריו... אולי זה מראה שקיבלת מחמאה ואת מחפשת איך להרוס אותה!...

a y a 3 2

New member
הוא אמר "יחסים עם מישהו"

וחייך בשובבות. אז הוא כנראה מדבר על בחור. איפה המחמאה כאן, על רמת האנגלית?.. (הוא לא יודע מהי רמת האנגלית, זה פשוט משהו שכתבתי בקו"ח).. דרך אגב, אני מתחילה עבודה חדשה מחר בהתמחות של רו"ח.., אמאל'ה..

orrin

New member
תראי

זאת הפרשנות שלך. זה לא בטוח שלזה הוא התכוון. אנחנו מפרשים דברים דרך הפילטרים שלנו לכן 10 אנשים ינתחו את אותה סיטואציה ב400 דרכים שונות בכל מקרה בהצלחה... ספרי קצת יותר...

למעלה