הפורום עומד בפני איום סגירה.

הפורום עומד בפני איום סגירה.

הנהלת תפוז אינה רואה הצדקה להמשיך להחזיק את הפורום, על רקע פעילות דלה מדי. אם יש לכם עניין בהמשך קיומו, יש לנו ימים ספורים כדי לאושש את הפורום. ידוע לי שהיתה בעבר בעייה קשה של הטרדה בפורום, פעלתי ככל שיכולתי כדי לעצור אותה, ואני עדיין פועלת. כמובן שללא הודעות גולשים, אין למטרידים את מי להטריד, אבל כאמור, אם לא יהיה כאן שינוי משמעותי מהיר, בקרוב לא יהיה כאן פורום בכלל. אני קוראת שוב לותיקים ולסמויים ולחדשים שמזדמנים לכאן, עשו בדק בית והחליטו אם הפורום חשוב לכם. אם כן - כיתבו!! אם לא - אז ... היה נעים מאוד!
לאור ההודעות שמתגלגלות לכאן מדי פעם, של אנשים ששמחים לגלות שיש פורום שבו אפשר לדבר על זה, אני מצטערת שהגענו לנקודה זו. הכדור בידיים שלכם!

tiaa1

New member
סגירת הפורום תהיה "פרס" למטרידנית

בעבר הפורום תפקד לבד -ללא מנהלת, האחריות היתה של כולם, וכולנו נהנינו מהפורום, אם אתםזוכרים, היתה פינת המתכונים..(אפילו אני הצלחתי לאפות עוגה בדמות עוגה) סיפרו פה על חיות המחמד-והסתבר שיש קשר,מיקרי אולי, בין מחלותינו, והאהבה לחיות...אז קומו חבר'ה יאללה לחזור. מבטיחה לספר על דניאלה(המכונה ג'וחה) אם יהיה למי לספר...
ואגב, אני בעד מנהלת....הפתיח לא היה נגד ,אלא "ואף על פי כן...ולמרות הכל"....

כחלק מתהליך ההבראה של הפורום,

יש בדיקה קפדנית של כל ההודעות. אני מבקשת להתחיל למלא את הפורום במסרים קשורים במקום להזין את המטריד/ה ע"י התעסקות בה. טיה, את חושבת שאת יכולה להניח את העניין מאחורייך? תשאירי לי לדאוג לעניין כאן

tiaa1

New member
נאוה, השארתי לך הרבה מדי זמן לטפל

בענינים בפורום...ותראי לאן זה הגיע....לאיום על סגירת הפורום. את בודאי מאד רוצה להאשים אותי...בבקשה. כבקשתך אני מפרשת את מה שבקשת:"להשאיר הכל מאחורי"... ויוצאת מהפורום.

שרון 8

New member
מתפקדת

נכנסת לכאן כמעט כל יום.. אמנם לא כ'כ כותבת , אבל מאוד נעים לי שהבית הזה קיים... מקווה מאוד שלא יסגרו אותו...

ornelia

New member
איך אפשר לחשוב על סגירת הפורום

הפורום הזה קיים - וטוב שהוא קיים. אפילו אם כותבים מעט וישנה בעיה מסויימת אחת שעולה לוותיקים ויש לאן לפנות זה שווה עולם ומלואו והנהלת תפוז חייבת להבין שממילא "מחלה זו" מתעללת בנו והיא לא צריכה להוסיף. -שנית הם לא שמו לב לכל החדשים שהצטרפו ומצאו פה בית חם וחדש? אין שום הצדקה לסגירת הפורום.

ornelia

New member
נאווה וברשותך מספר מילים להנהלה

חברי הנהלה נכבדים, הפורום הזה בעיניכם דל משתתפים אך לנו הוא יקר סוף סוף מצאנו בית חמים ולא מנוכר ואם תואילו להסתכל בין השורות והכניסות תבינו שאנו אנשים, נפשות שכאן פועלות שגם כך מצבנו הפיזי והנפשי לא קל ולא לשם כך הפורום פעל? והאם זה לא מספיק כבד משקל? חוששני שהכאב בחיינו והצער קיים גם כך למה להוסיף עוד נדבך. בתקווה שתשקלו שנית ובתודה מראש

זה ממש עצוב...../images/Emo10.gif

אני חושבת שפורום כזה, לא יכול להמדד על פי עשיית סטטסטיקה- זאת אומרת ספירת כמות ההודעות שנכתבות כל יום. לדעתי, כל הרעיון של פורופ תמיכה הוא, שיהייה מקום להתייעץ ולשאול בכל נושא ובכל שעה...דווקא בגלל חוסר המודעות בציבור והאטימות שיש לפעמים לסביבה לסבל ולקשיים היומיומים. פשוט חבל... ולך, נאווה תודה על המאמצים שאת עושה, אני יודעת שלא נחת לרגע מקבלת ההודעה מהנהלת תפוז.כל הכבוד לך, שירלי!!!

זוהרה7

New member
נאווה יקרה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לי אישית חשוב מאוד שהפורום שלך לא יסגר. אני נכנסת אליו כל יום וקוראת את הכל. כל טוב תמיד. זוהרה*

mae2

New member
מה פתאום

גיליתי את הפורום לא מזמן וכל כך שמחתי אני כאן ולא זזה לשום מקום

dance of life

New member
לסגור...

הכל כל פורום בתפוז הוא פורה ותוסס..? אינני חושבת... ומעל לפורומי הערצה אחרים ומעל לכל אלא שאינם פוריים כמו זה, והם לא בסכנת סגירה... דווקא הפורום הזה - שהביא מזור לכל כך הרבה מאיתנו... שמצא לי מקום להיות בו, שמצא לי אנשים להזדהות עימם, שנתן לי מידע כל כך חשוב....... נאוה, הם יש מישהו לכתוב לו את דעתי בעניין? את הצורך בפורום? זה אולי נשמע אינפנטילי, אבל אולי נגייס שרשור של בקשות מההנהלה, לביטול הגזרה? זה הרי די ברור שפורום כזה לא יהיה חברתי בטירוף ולא יהיה מפוצץ אנשים (וטוב שכך.. פחות חולים וסובלים) אני נכנסת לפה כל יום וקוראת כל כך הרבה ועיני אורות כל יום מחדש עם הידיעה הלא נתפסת שאני יודעת ממה אני סובלת ואני מתארת לעצמי שיש כל כך הרבה כאלה בפורום... אז למה... רק שלא ייסגר...

הדרך להשאיר את הפורום היא להפעילו

אפשר כמובן לפנות להנהלת תפוז. לרשות הגולשים יש את פורום משוב, שמאפשר לכל גולש להביע דעה, להציע הצעה או לבקש הסבר. חשוב לזכור שפורטל תפוז הוא עסק לכל דבר, ומטרתו העיקרית היא: רווח. אין זה אומר שהנהלת תפוז אינה משקיעה בטובת הציבור ללא רווח, אלא רק שזהו השיקול הראשון בכל החלטה על קיום פורום כלשהו. ההמלצה שלי: פשוט תכתבו!!

מרוצה

New member
../images/Emo4.gifנאוה.

נכנסתי לפורום משוב. מי ענה שם אם כרגיל החייזר. גם אני עניתי להם. וכן יש לך רשות ממני, אם אני עונה מחוסר ידיעה תשובה לחייזר, למחוק גם את תשובתי.

מעוניינת בהמשך הפורום

אמנם משתתפת פאסיבית בד"כ, אך הפורום מאד עוזר לי. מאד מעוניינת בהמשכו!!! מחייכת.

yn3

New member
גם מתפקדת... ../images/Emo118.gif

חבל מאוד שעד שנפתח פה בית שאפשר להתייעץ, לשאול, ולשתף - רוצים לסגור אותו. אני מאוד מקווה שנצליח לבטל את רוע הגזירה, כי לחברים שלי כבר אין כוח לשמוע את הקיטורים שלי...
-יערה.

H i l a1

New member
אין מקום לסגור את הפורום

לדעתי, כשהנהלת תפוז באה להחליט על סגירת פורום, עליה לראות מול עיניה לא רק את היקף ההתכתבויות בו אלא גם את מהות הפורום. ברור שמחלת הפיברומילאלגיה אינה משותפת לכמות אנשים השווה לאלו הצופים בטלויזיה (ושותפים בפורום טלויזיה), אך יש לזכור מה רבה תרומת הפורום עבור אדם הצריך יעוץ, הסבר או מילת עידוד שיגיעו בזמן הנכון, ומהאדם הנכון. לא ברור לי מה הפסדם של חברי הנהלת תפוז מהמשך קיום פורום זה, ולא ברור לי מדוע אינם רואים מקום להחזיק פורום שמסייע לזולת, על אף שאינו מביא "רייטינג" כמיוחל. אציין עוד שהדבר נכון במיוחד לחולי פיברו, שהרי לפני הפורום לא ידעתי שישנם כאלה מלבדי.

asaf2000

New member
חדשה בפורום

נתקלתי בפורום רק לאחרונה ושמחתי לגלות שיש מקום שבו יש אנשים נוספים שסובלים מאותה בעיה שיש לי ואפשר לקבל עיצות וטיפים שמאוד עוזרים ומעודדים. מהרגע שגיליתי את הפורום אני נכנסת כמעט מדי יום להתעדכן ולהעזר בכם. שלא תעיזו לסגור אותו, שמעתם?

asaf2000

New member
התעמלות במצב של פיברומיאלגיה

האם מישהו יכול להמליץ על סוג התעמלות שעוזרת לכאבי השרירים?

למעלה