הפורום עומד בפני סכנת סגירה.

DarlingAdam

New member
הפורום עומד בפני סכנת סגירה.

אני מצטער שאני לא יכול להרים פעילויות וכדומה, אבל אני סומך עליכם, חברי הפורום, שתעלו את מספר ההודעות בחודש כדי הפורום בכל זאת לא ייסגר. רוצים/רוצות להתחיל בשרשור היכרות? כל מי שנמצא בפורום, בין אם אתם כותבים קבועים או רק קוראים ומסתתרים בין העצים, בואו ותציגו את עצמכם.

hrgo

New member
אז המתפקד הראשון הוא אני, כנראה

התוודעתי ממש בצורה רציפה לסדרה החל מתחילת העונה החמישית. זו כנראה הסיבה שזו העונה החביבה עליי מכל (גם בגלל "קשר הדם", "פרומיתאוס פוסט מודרני", "המטופלת איקס", "האדום והשחור" ועוד). מאוד מעוניין לרכוש את הדי וי די של כל העונות אך לא במחיר של 120$ לעונה... בן 25, לומד בבר אילן. ו... כן. גם אני דתי. שכחתי משהו?

orityemini

New member
מתפקדת שנייה!

אני אורית בת 20 גם לומדת בבר אילן (היי צילה וירעם!) לתיקים התוודעתי לראשונה מהפרק "מלחמת הזבלנים" ההוא עם הג'וקים מהעונה השלישית, אומנם לא שרדתי במשך כל הפרק (למעשה הפתיח הבריח אותי נורא מהר) בנוסף, חטפתי הלם קל, והפעם הבאה שחזרתי היה בעונה הרביעית המדהימה לפרק הלא פחות מדהים NEVER AGAIN. כנראה שיש בזה משהו שהעונה הראשונה שאליה מתוודעים היא בדרך כלל החביבה ביותר, כי אצלי העונה הרביעית זו העונה הטובה והמדהימה ביותר מכולן. מה עוד? הייתי חברה בכל הפורומים של תיקים עוד משנת 98, ולכן אני מכירה חלק מפה עוד מהפורום הישן נושן של תיקים מהאתר של ירעם ואפילו וואלה טלויזיה....יש לי אוסף ענקי של מרצ'נדייז של תיקים, מעיתונים, מגזינים, פוסטרים, דיוידי, צמידים, ספרים, לוחות שנה, שנמצאים לי בחדר... וגם אני דתייה (בכלל, יש המון דתיים שצופים באקס פיילס, לא משהו נדיר)

DarlingAdam

New member
אולי בגלל...

ותקנו אותי אם אני טועה, זו רק תיאוריה לא מבוססת... אולי בגלל שהסדרה מתבססת על עלילה ולא על עירום ומין? אני סתם מאלתר פה רעיונות. :)

hrgo

New member
ייתכן ויש בזה משהו. אך זה לא מספיק

לבדו כדי שיצפו בסדרה. כנראה שהמיסטיקה והעיסוקים ב"פרה", ב"על" ובנסתר מדברים יותר למי שנמצא כבר בעניין הרוחני. קרי: התורה והמצוות. אני מקווה שאעשה על נושא זה כתבה ואז יהיו לי תובנות רבות יותר ומדוייקות יותר בעניין.

scoutlavie

New member
גם אני!

אני גם בת 20 ולומדת בבר אילן(אני נולדתי יום אחרי אורית, והיא טורחת להזכיר לי זאת הרבה). אני ממש מעריצה שרופה, ואפילו ניסיתי כמה פעמים כתוב fanfiction.אני זוכרת מלא קטעים בע"פ...זה מה שקורה כשרואים כל פרק 3 פעמים.. הפרק הראשון שראיתי בשלמותו הוא גת שמן, ואז חשבתי שמאלדר מת תקופה ארוכה , עד שראיתי רידוקס. אני מעריצה כבר 5 שנים . יש לי מלא ספרים , קלטות, כתבות, פוסטרים , ואפילו תמונה חתומה של ג'יליאן! אה כן , וגם אני דתיה...

DarlingAdam

New member
hee, fanfic

אני מאוד אוהב :) קראתי פעם המון באקס פיילס, אבל כמעט ולא כתבתי בפנדום הזה.

Chens15

New member
ואי איזה מגניב

מתי יצא לך בכלל לפגוש את ג'יליאן??? אכפת לך לספר על זה? לטובת הפורום אם לא בשבילי שלא ייסגר.... וגם אני אוספת טונה תמונות מהאינרטנט של אקס פיילס

bralon1

Member
היה נחמד לו היתה יוצאת חבילת dvd של

כל הפרקים מכל העונות במחיר סביר של נגיד 500 שח. אבל במקום זו הם הוציאו את כולם בנפרד, מישהו יודע האם מתוכננת לצאת חבילה כזו?

hrgo

New member
תפרסם הפורום בפורומים אחרים

כמו פורום של מד"ב, פנטזיה וכו'.

dylan

New member
../images/Emo65.gifשרשורכירות../images/Emo65.gif

אור, בן 25 מנס ציונה.. אמממ.. אין לי מושג מה העונה האהובה עליי
מה עוד?

לא! אל תתנו לפורום להסגר!

(כן,כאילו שזה יעזור..
) בכל אופן.. שמי ניצן, כמעט בת 16. התחלתי לראות את הסדרה לאחרונה, לאחר צפייה בסרט (הנפלא!) ובמספר פרקים בודדים פה ושם. בימים אלה אני עוקבת אחרי העונה הראשונה בAXN ובאמת נהנית מכל רגע.
פשוט אושר. ו...מה עוד? בזמני הפנוי מקשיבה למוזיקה, (והרבה) מציירת, כותבת וכל זה. לא יודעת מה עוד להוסיף..

DarlingAdam

New member
זה כן יעזור :)

אולי לא הודעות שאומרות רק "אל תיתנו לפורום להיסגר", אבל הרבה הודעות והרבה גולשים ימנעו את הסגירה. אני לא אומר שזה צריך להיות הפורום הכי פופולרי בתפוז - וזה גם לא יהיה ;) - אבל חיים תוססים בפורום זה *בדיוק* מה שלא ייתן לפורום להיסגר :)

Chens15

New member
היי יצן אני בול כמוך....טוב די דומה

היי אני בול אבל בול כמוך בגיל ובכל גם בקטע שאני מאמינה שאוורול היה נביא זעם לפני זמנו.......... יש חלך אי סי קיו?

Chens15

New member
בכףףף....אני רק מחפשת עוד ועוד

גרפים כמוני..... היי אני חן אני גם שמתי הודעה למעלה אם אתם רוצים לקרוא ומתחשק לכם.... אי מייל:[email protected]

גם אני

אני אסי חלפון בן 18 מתל אביב. התחלתי לראות תיקים באפלה מגיל צעיר מאוד (בערך כיתה ג אבל אני לא בטוח...) ואני צופה בסדרה עד ימינו אנו. ראיתי גם מעט מאוד מהפרקים של עונות 1 ו2 ששודרו מזמן בשידור חוזר. העונות האהובות עלי הן 4 עד 6. אני רואה רק בערוץ 2 ולא בסטאר וAXN כי אין AXN בYES ופעם לא היה סטאר אבל עכשיו יש ולא רציתי להתחיל לצפות בעונה התשיעית מהאמצע ולכן אני רואה רק בערוץ2. ואני לא דתי!

למעלה