הפורום פותח
בות

הפורום פותח ../images/Emo23.gifבות

לאחר הביקור באתר הבית של לילית ופורנימה אתם מוזמנים לקפוץ לאתרו המרהיב של פאסיח´. (מה שהאינטרנט מחזיק היום..כמות ידע בלתי מוגבלת)

לכולם כמה דברים../images/Emo24.gif

היי קוראים לי שירן ואני חולה על MTV הזמרות שאני מכירה ומעריצה: טוב נתחיל ממעריצה: כמובן את בילי פייפר מישהו כאן מכיר אותה? ומה אתם חושבים עלייה? בואו נעשה לכם ריענון: בילי פייפר היא הזמרת שהצליחה ובגדול עם הסינגל הלהיט day & night שהפך אותה לכוכבת פופ צעירה ויפה! מהרגע שראיתי את הקליפ הזה אמרתי שאני יהייה מעריצה שלה.....וכך היה
ונעבור למכירה ואוהבת: שקירה (שדרך אגב היו עלייה שמועות שהיא שונאת יהודים אבל לאחרונה השמועות הודגשו כלא נכונות) סיטה (עם השיר "שמחה" להיט דיי גדול) פרגמה (זמרת דאנסית שיש לה שירים פשוט מעולים) מיה (מליידי מרמלד הזמרת הכושית...ממש חמודה אהבתי את השיר FREE) בלו (להקה הכי הכי טובה שיש) רולר גיירל (זמרת דנאסית כמו פרגמה אבל יותר עם פופ היא גרמניה) וג´נט (לא ג´קסון) (היא מופיע כל הזמן ב-TOP OF THE POPS של הגרמנים) ג´סיקה סמפסון (פשוט מלכה ויפה רק שהאף שלה פשוט דוחה)וזהו..לפי מה שאני זוכרת תגידו לי כאן אם אתם מכירים את הזמרים מהרשימה שהזכרתי...
אל תשכחו
יאללה ביי שירן זה הסמלים של בילי
והנה תמונה שלה

למעלה