הפורום קצת גווע -לדעתי

dory30

Well-known member
בכל מקרה, מה היחס שלכם לתכני ה-7.10? האם בכוונתכם לצפות או שלא? האם בכלל נכון לקיים טקס כשהמלחמה עוד בעיצומה? ובכלל, איך לדעתכם יזכרו את היום הזה ואת התקופה הזאת בעתיד?

דיברגנט חדש

Well-known member

הפורום קצת גווע -לדעתי​

קצת|?| :)
הטעות של האדמין (Admin) שהוא חושב שזה שהאינפנטיל מציף את הפורומים, משמע יש תנועה בפורומים והוא יכול להציג את התנועה למפרסמים, רק לא מבין שהפורומים הופכים להיות הבלוג הפרטי שלו.
פעם זה היה רק ציפורי לילה וכעת זה הפך להיות כבר 6 פורומים ואולי יותר (לא עוקב אחריו).
הוא, אפילו, השתלט על פורום לימודי פסיכולוגיה וגם על הפורום ה-|חדש| הזה (החזון הישראלי) שמאז שהזדנב לפורום, כל הגולשים ברחו לרבות מנהל הפורום שדיי הפסיק לכתוב שם מה-13/9/24 ומעדיף לכתוב בפורום אקטואליה מאז מאשר בבלוג האישי של המוגבל האינפנטיל.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
קצת|?| :)
הטעות של האדמין (Admin) שהוא חושב שזה שהאינפנטיל מציף את הפורומים, משמע יש תנועה בפורומים והוא יכול להציג את התנועה למפרסמים, רק לא מבין שהפורומים הופכים להיות הבלוג הפרטי שלו.
פעם זה היה רק ציפורי לילה וכעת זה הפך להיות כבר 6 פורומים ואולי יותר (לא עוקב אחריו).
הוא, אפילו, השתלט על פורום לימודי פסיכולוגיה וגם על הפורום ה-|חדש| הזה (החזון הישראלי) שמאז שהזדנב לפורום, כל הגולשים ברחו לרבות מנהל הפורום שדיי הפסיק לכתוב שם מה-13/9/24 ומעדיף לכתוב בפורום אקטואליה מאז מאשר בבלוג האישי של המוגבל האינפנטיל.
__צילום מסך_11-5-2024_16431_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_16334_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_17032_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_17746_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_153630_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_154722_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_165339_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_165437_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_15-5-2024_20629_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_18-7-2024_6430_www.tapuz.co.il.jpeg

דיברגנט חדש

Well-known member
זאב רווח.png

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
זה נכון שאני מרכיב משקפיים, אבל כפי מה שכבר הסברתי לך פעמים רבות, אני לא נראה ככה.

אני יותר נראה ככה:

56c112bfce29528eef1212e6a864c9ae.jpg

והנה איך שאתה נראה:

fs67l8z9.png

לא שאני חלילה גזען או מדבר על הצבע שלך. עובדה שיש לי חברים שחורים. אני מדבר על העוני הקשה :)

lemner40

Well-known member
בכל מקרה, מה היחס שלכם לתכני ה-7.10? האם בכוונתכם לצפות או שלא? האם בכלל נכון לקיים טקס כשהמלחמה עוד בעיצומה? ובכלל, איך לדעתכם יזכרו את היום הזה ואת התקופה הזאת בעתיד?
כשמנהל הפורום הוא הטרול הכי גדול בתפוז...

dory30

Well-known member
תשובה שלי: תיעוד ה-7.10 חשוב, אבל בעיקר לצרכי הסברת חו"ל. רוב האנשים בארץ (אלא אם הם עולים חדשים) יותר מה קרה פה ולמה (השכנים הם חיות צמאות דם). אין בכוונתי לראות את התכנים כולל הטקסים, שכן אני גם מאוד עסוק בימים אלה אבל לא נראה לי (בלי קשר) שזה ישפיע עליי לטובה. אמנע מהם ככל יכולתי, מאותה סיבה שלא הרביתי בעבר לראות סרטי יום השואה ויום הזיכרון. לדעתי, לא בטוח שקיום הטקס הוא לעניין- אולי של משפחות החטופים. המדינה צריכה להתעסק בליצור חזון כלשהי ליום שאחרי בכל הגבולות, וגם בחוזה שהופר בינה לבין האזרחים. ברור שלא יזכרו את זה בעתיד כתקופה טובה.

ai27

Well-known member
הפורום מתייחס לחזון,
כנראה לא הבנת מה משמעות המילה

למעלה