הפורום קצת יבש... אז קבלו תמונה... וחשבתי שערסים יש רק בארץ...
א ארזS New member 23/3/05 #3 הפורום יבש ? אז בואו נרטיב אותו קצת... מה דעתכם להתחיל את ההרטבה עם תמונה כזאת למשל ?
א ארזS New member 23/3/05 #6 ו א ו ל י . . . אולי דווקא צילום של 737-900 KLM [נדמה לי שלראשונה בפורום הזה] יעשה את עבודת ההרטבה ?
א ארזS New member 23/3/05 #7 רגע...חושבים... ואולי...אולי דווקא מטוס חדש-דנדש [כן כן ! הוא רק חודש "על הכביש" !] 330-300 של לופטהנזה "יעשה את זה" ?
רגע...חושבים... ואולי...אולי דווקא מטוס חדש-דנדש [כן כן ! הוא רק חודש "על הכביש" !] 330-300 של לופטהנזה "יעשה את זה" ?
א ארזS New member 23/3/05 #8 הבטחות חייבים לקיים ! ככה אומרת הבת הקטנה שלי ולכן הנה הוא 4X-ELS שהבטחתי לכם פה לפני יומיים. נכון, אין כאן הוכחה שזה הוא, וזה יכול להיות כל 747-400 , אבל זה הוא.
הבטחות חייבים לקיים ! ככה אומרת הבת הקטנה שלי ולכן הנה הוא 4X-ELS שהבטחתי לכם פה לפני יומיים. נכון, אין כאן הוכחה שזה הוא, וזה יכול להיות כל 747-400 , אבל זה הוא.
א ארזS New member 23/3/05 #10 ו ל ס י ו ם : הפתעה קטנה... כמה מכם ראו בנתב''ג מטוס של Air Malta ? אז מה אם מזג האוויר לא שיתף פעולה.... יום טוב לכולם.
ו ל ס י ו ם : הפתעה קטנה... כמה מכם ראו בנתב''ג מטוס של Air Malta ? אז מה אם מזג האוויר לא שיתף פעולה.... יום טוב לכולם.
R ramimz New member 23/3/05 #20 אחלה תמונות. ../images/Emo45.gif ארז, ה-747 יצא מ ע ו ל ה !!! מזכירות לי משהו התמונות של ה- C-130, בוננזה, והמרחף....
אחלה תמונות. ../images/Emo45.gif ארז, ה-747 יצא מ ע ו ל ה !!! מזכירות לי משהו התמונות של ה- C-130, בוננזה, והמרחף....