הפורום קצת שומם היום
מה קרה כ

אפרסקה

New member
הפורום קצת שומם היום../images/Emo1.gif מה קרה כ

כולן רצו הביתה לעשות פרו ורבו
? נו (כמו שסבתא שלי אומרת) שיהיה בכיף (אין פה אייקון של חרמנות, חבל)

אפרסקה

New member
אני לא אהיה פה בפסח לצערי (אנסה להכ

להכנס מהבית אולי אבל לא ממש אהיה זמינה
)

אפרסקה

New member
ומיכל, מה את עושה פה עם כזה זקיק?!

מהר הביתה לקרוע את הסדינים

מעיןבר

New member
יווו, העלת בי זכרונות!

ברבאבא נולד בגינה, הוא גדל בין עצים ופרחים... הספר הראשון אי פעם שלקחתי לקרוא בסיפריה היה מסדרת "ברבאבא" לקטנים עם המון ציורים ומעט כתוב (הייתי בכיתה א').

באתי לעורר קצת חיים....

לא הייתי פה כמה ימים (נו.... פסח בפתח....) מה השתנה? ונסיים בבדיחה..... אשה אחת התלבטה מה לקנות לבעלה ליום ההולדת. לבסוף הציעה לה חברה לקנות לבעלה בעל חיים. האשה הלכה לחנות בע"ח, הסתכלה על ארנבות ותוכים, ולבסוף ניגש אליה המוכר והציע לה קרפדה.... "מה הוא יעשה עם קרפדה מכוערת?" שאלה האישה בסלידה. "זו לא סתם קרפדה" אמר המוכר "היא מומחית במציצות!". השתכנעה האשה וקנתה אותה. בערב היא נתנה את המתנה לבעלה, ואמרה לו לקחת את הקרפדה לחדר השינה, ואכן תוך דקות ספורות נשמעו גניחות וצעקות.... הבעל יוצא מחדר השינה- נושק לאשתו ואומר "תודה! זו המתנה הכי טובה שקיבלתי!". בלילה האשה מתעוררת לקולות של רעש מהמטבח. היא רואה את בעלה במטבח עם הקרפדה, וסביבם כלים שבורים והרבה לכלוך. "מה אתה חושב שאתה עושה???" היא שואלת הבעל מביט בה ועונה "ברגע שהקרפדה לומדת לעשות גם כלים- את עפה מהבית!"...
(כן... שובניסטי ולא חינוכי.... אני יודעת....)

פּוֹנְג

New member
היידי טוב שבאת

ענית כבר על הסקר החדש שפה? ספרי גם לחברות שלך מהפורום השכן
אנחנו רוצות ללמוד מהניסיון

בטח שעניתי

אבל התשובה לא מעודדת.... כיוון שלא ידעתי מתי יש לי ביוץ גם לא חישבתי כלום....

באתי לעורר קצת חיים....

לא הייתי פה כמה ימים (נו.... פסח בפתח....) מה השתנה? ונסיים בבדיחה..... אשה אחת התלבטה מה לקנות לבעלה ליום ההולדת. לבסוף הציעה לה חברה לקנות לבעלה בעל חיים. האשה הלכה לחנות בע"ח, הסתכלה על ארנבות ותוכים, ולבסוף ניגש אליה המוכר והציע לה קרפדה.... "מה הוא יעשה עם קרפדה מכוערת?" שאלה האישה בסלידה. "זו לא סתם קרפדה" אמר המוכר "היא מומחית במציצות!". השתכנעה האשה וקנתה אותה. בערב היא נתנה את המתנה לבעלה, ואמרה לו לקחת את הקרפדה לחדר השינה, ואכן תוך דקות ספורות נשמעו גניחות וצעקות.... הבעל יוצא מחדר השינה- נושק לאשתו ואומר "תודה! זו המתנה הכי טובה שקיבלתי!". בלילה האשה מתעוררת לקולות של רעש מהמטבח. היא רואה את בעלה במטבח עם הקרפדה, וסביבם כלים שבורים והרבה לכלוך. "מה אתה חושב שאתה עושה???" היא שואלת הבעל מביט בה ועונה "ברגע שהקרפדה לומדת לעשות גם כלים- את עפה מהבית!"...

באתי לעורר קצת חיים....

למעלה