הפורום קצת שקט, אז בואו נאמץ מסורת חדשה =)

Shemesh161

New member
הפורום קצת שקט, אז בואו נאמץ מסורת חדשה =)

שירי השבוע ובכלל כמו סיכום שבועי של כל אחד :) כל שבוע מי שיש לו זמן וכוח יפתח את הפינה בחמישי\שישי\שבת. (אין לי בעיה לפתוח את הפינה קבוע, אבל אפשר שזה גם יהיה בספונטניות). שירי השבוע של הזפלינס- שירי השבוע לא של הזפלינס- אלבום השבוע של הזפלינס- אלבום השבוע לא של הזפלינס- להקת/אמן השבוע- ציטוט השבוע- משהו רע שקרה השבוע- משהו טוב שקרה השבוע- סרט השבוע- תמונת השבוע- =) יאללה לענות

M e n s R e a

New member
סבבה

למרות שאני בטח לא אביא דברים שדווקא קרו השבוע, זה סתם מגביל. ולא תמיד "השבוע" היה מענין כ"כ. שירי השבוע של הזפלינס-Wearing and tearing שירי השבוע לא של הזפלינס- Keep on rocking in the free world אלבום השבוע של הזפלינס- Coda אלבום השבוע לא של הזפלינס- United Abominations, החדש של מגהדת'! להקת/אמן השבוע- מגהדת' ציטוט השבוע- Gihad Joe, we're coming to get you! מסטיין עם הליריקה החייתית שלו נכנס עד כמה שאפשר בטרוריסטים, פה זה משחק עם סדרת הטלויזיה העתיקה G I Joe משהו רע שקרה השבוע- נגמרה שביתת הסטודנטים בגלל פוליטיקאים בשקל שעוד לפני שעשו משהו משמעותי בפוליטיקה כבר מכרו את הסטודנטים ואת איסתא לבעל ענין בנזיד עדשים. בזיון. משהו טוב שקרה השבוע-לראות שוב את הבחורות של אוניברסיטת ת"א סרט השבוע-רסמי אכלתי סרט בגלל החזרה ללמוד אחרי כמעט חודשיים (כולל חופשת פסח) תמונת השבוע-אח"כ, כשיהיה לי אותה בפחות מ-500K

כל הקטע שכיף שזה מגביל

וזה לפעמים יותר כיף לענות ככה
ואתה חייב ללמוד לצמצם תמונות כבר

Shemesh161

New member
-

שירי השבוע של הזפלינס- carouselambra, since ive been loving you, for your life שירי השבוע לא של הזפלינס- dire straits - money for nothing janis joplin - the rose אלבום השבוע של הזפלינס- Presence, סבא שלי גם הביא לי תתקליט :) אלבום השבוע לא של הזפלינס- לאדעת. להקת/אמן השבוע- דייר סטרייטס וג'ניס ג'ופלין. ציטוט השבוע- אעמ.. אין. משהו רע שקרה השבוע- החופש לא בא לי בטוב. משהו טוב שקרה השבוע- קיבלנו חמוס :) סרט השבוע- אמ. לא יצא לי לראות סרטים השבוע, אולי כמו שטל אמר.. יותר לאכול סרטים XD, כי הבגרות במת' ביום שלישי. תמונת השבוע-

FunkyMonk

New member
היה כבר כזה.. =)

בזמנו של aerotom... הוא היה פותח כזה כל שבוע. זה נחמד. ^_^

אני חושב שעדיף שתפתחי את בקביעות

שירי השבוע של הזפלינס- Black Dog , Rock And Roll שירי השבוע לא של הזפלינס- Aborted - Meticulous Invagination
Britney Spears - (you drive me) Crazy אלבום השבוע של הזפלינס- IV אלבום השבוע לא של הזפלינס- Aborted - Goremageddon: The Saw And The Carnage Done, Britney Spears - Baby One More Time להקת/אמן השבוע- Aborted ו-Britney Spears סרט השבוע- "מה נשים רוצות" תמונת השבוע-

AeroTom

New member
שלי

שירי השבוע של הזפלינס- The Girl I Love
שירי השבוע לא של הזפלינס- Neil Young - Danger Bird
אלבום השבוע של הזפלינס- לא היה כזה ספציפי.
אלבום השבוע לא של הזפלינס- Neil Young - Zuma
להקת/אמן השבוע- Neil Young
ציטוט השבוע- Now I'm going back to Canada" "...On a journey thru the past
משהו רע שקרה השבוע- לא ראיתי את Zodiac בסוף.
משהו טוב שקרה השבוע- מוזיקה
סרט השבוע- "American Beauty"
תמונת השבוע-
Peace

bazmaster

New member
and i dont want the world to see me...

שירי השבוע של הזפלינס-babe i'm gonna leave you שירי השבוע לא של הזפלינס-חמי רודנר-מלנכוליה אהובתי אלבום השבוע של הזפלינס-4 אלבום השבוע לא של הזפלינס-פינק פלויד-פייפר אוף דה גייטס אוף דאון להקת/אמן השבוע-פינק פלויד ציטוט השבוע-הווו מלנכוליה, את אהובתי משהו רע שקרה השבוע-כלום ברוך השם משהו טוב שקרה השבוע-טיול ממש ממש כיפי בגולן (שנגמר עם הרבה פציעות של גדרות תייל חח) סרט השבוע-עיר של מלאכים תמונת השבוע-

JumpInTheFire

New member
הנה ../images/Emo13.gif

שירי השבוע של הזפלינס- Since I've Been Loving You שירי השבוע לא של הזפלינס- Queen- The Show Must Go On, The Hitman אלבום השבוע של הזפלינס- Led Zeppelin III אלבום השבוע לא של הזפלינס- Queen- Innuendo להקת/אמן השבוע- חח, לד זפלין וקווין :) ציטוט השבוע- חח, הרבה.. בעיקר "בלבלבלבלבלבלבלבלבלבלבל" משהו רע שקרה השבוע- כלום :) משהו טוב שקרה השבוע- יום הולדת, צניחה חופשית, מתנות, שבועות, 91 בהיסטוריה סרט השבוע- השטן לובשת פראדה, היחיד שראיתי השבוע והוא אחלה תמונת השבוע-
כן, זו אני

אני!

שיר השבוע של לד זפלין:D'YER MAK'R שיר השבוע לא של זפלין: Crazy Train אלבום השבוע של זפלין:האמת לא שמעתי השבוע אלבומים של זפלין... אלבום השבוע לא של זפלין:Abbey Road להקת אמן השובע:אריק קלפטון ציטוט השבוע:אין משהו רע שקאה בשבוע:לבירפול הפסידה... סרט השבוע:אין תמונת השבוע:אין

שמיקי

New member
your my playground love

שירי השבוע של הזפלינס- what is and what should never be שירי השבוע לא של הזפלינס- amazing- airosmith אלבום השבוע של הזפלינס- 3 אלבום השבוע לא של הזפלינס- frank zappa- hot rats להקת/אמן השבוע-beatles ציטוט השבוע-"תראי זה אני, הולך על הכביש ודורך על קיפוד ונכנס לי קוץ, רוצה שתדעי, זה כאב נוראי, ויש לי קקה, אהההאההה" המצאת שירים בשלוש בלילה אחרי בקבוק טקילה..=] משהו רע שקרה השבוע- בגרות במתמטיקה? משהו טוב שקרה השבוע- סיימתי עם מתמטיקה לכל החיים, כל החיים! סרט השבוע-שודדי הקאריביים 3 תמונת השבוע-

למעלה