הפורום שלכם מעניין אותי מאד

הפורום שלכם מעניין אותי מאד

אכן ישנה אחווה מיוחדת בין יוצאים לשאלה. אבל שאלתי היא: מדוע אינכם משוחחים על התמודות אישית במישורים שונים, עם המשפחה, עם עצמכם, עם חווית הגילוי וקשיי המעבר. אם פורום - אז תמיכה, ואם תמיכה - אז אלו הם הנושאים לדעתי. משהו קצר על עצמי לטובת הפורום הנחמד הזה: חרדי בן 35, אב למשפחה, בוגר ישיבות ליטאיות מפורסמות ביותר. כיום: תואר שני בפילוסופיה והיסטוריה,´יוצא להשכלה´ אך לא לשאלה... חבר בכמה קבוצות לימודי יהדות חילוניות. מכיר ומודע היטב למכלול הבעיות שבדת ולא מנסה לחפות עליהן. מפאת קוצר זמן איני נכנס לכאן בכל יום. אפשר לשלוח אימייל[email protected] תודה.

מטאור38

New member
הפורום שלכם מעניין גם אותי מאוד

למה באמת לא משוחחים פה על התמודות אישית במישורים שונים, עם המשפחה-אז ככה אני התעוללתי מינית בעצמי שהיתי קטן (מציץ לעצמי במקלחת וכאלה) עם עצמכם-אני לא יודע אבל אני אוהב לדבר עם עצמי (אני פשוט אוהב לדבר עם אנשים חכמים) עם חווית הגילוי –אופס הדלקתי אור בשבת וכלום,ממש כלום לא קרה מה?לא? הא,, המנורה נשרפה וקשיי המעבר-לא נכנס לי לשלישי וברצינות חברה למה לא מדברים פה על דברים חשובים מה קורה ? >למטאור אין מוסג איזה פוטנציל יש לפורום<

כל כמה ימים נכנס איזה אורח

ומנסה לאמר לי על מה לדבר. אוף איתכם! אם תהיה פה כמה ימים - תראה שאנחנו מדברים על הכל. גם על התמודדות אישית במישורים שונים וגם על דברים אחרים.

אופיתך

אוף איתך ! וכל כמה ימים מישהו מאיתנו מרגיש צורך להצטדק... די, אנחנו כבר מכירים ומעריכים אחד את השני, ולא צריכים להתאמץ ולהרשים ולשוחח רק על דברים העומדים ברומו. אני קורא משפט קצר שלך, ורואה את העיניים של ליאור, וזה מספיק. >לאתאיסט יש חסך מהמפגש האחרון<

הסמיקותי קשות ../images/Emo9.gif

בפעם הבאה (בתקווה שאגיע וגם אם לא) תשתדל לא לארגן מפגשים משפחתיים ביום של מפגש פורום...

שמש שמש רד לים !!!

מה אומרות עינייך ? טוב אחרי דקה של פייטנות אני מפנה אותך ואת כל המעוניינים לצפות בתמונתי שבכרטיס האישי ומאחר וחנה שמה אצלה תמונה שלה כילדה אז אני מופיע בגיל דומה ובו עדיין יש שער שחור ולא קרחת תהנו ליאור

ציפיות

זה ממש נורא, אתה מגיע לפורום שמעניין אותך מאוד, ואנשים לא עונים לציפיות מנימליות. מה יהיה? איך אפשר לבנות מדינה ככה? האי מייל שלי [email protected] אתה (וגם כולם!) מוזמן לעלות מולי במסנג´ר >ספל חמאה מבטיחה להשתפר (אם לא בשבילך אז בשביל מי?)<

לתלמיד החכם

"מכיר ומודע היטב למכלול הבעיות שבדת ולא מנסה לחפות עליהן" המשפט הזה משגע אותי, למה אתה לא מסיק את המסקנות? הרי אלהים אף פעם לא טועה אז אם יש בעיות בדת, מי אשם? לא אלהים? אז כנראה שהוא לא נתן את התורה, מצד שני, למה בדיוק התכוון המשורר באמרו "הבעיות שבדת" לבעיות של התנהגויות מסויימות בחברה החרדית או לבעיות בדת עצמה?

MAYA20

New member
תלמידיל´ה

"הבעיות שבדת" הן שהיא מסתמכת על יצור דמיוני שאומר לקובץ אנשים בדיוק מה לעשות מתי לרצוח (אותנו למשל מותר רק להוריד לבור... תודה באמת) מתי לקיים יחסי מין (בדיוק אחרי הנגיעה הראשונה... ג א ו נ י בכלל לא גורם לנערות תמימות מדי טראמות) ואפילו מה להגיד אחרי שמשתינים וכל ההוראות מיצור שלא נוצר אלא פשוט שם (שלא כמונו כי זה כבר לא הגיוני) באות מאנשים... מענין ... כמה נוח

למעלה