הפורום שלנו מומלץ

smgfan

New member
נמאס כבר!!!!! לרינת וכל חברי הפורום

אולי נעשה איזה משהו שיהיה כמו הסבר מסוים על כך ששאקירה לא אנטישמית ונפרסם את זה בכל הפורומים שיש פה?
מה אתם חושבים? ת´אמת, לי נמאס כבר כל שבוע לראות הודעה חדשה על כך שהיא "אנטישמית" או "נאצית"- השמועות האלו כבר מרחפות פה יותר מדי זמן. נכון שלא צריך להתייחס, אבל אולי יהיה רעיון טוב, רק להסביר שהיא כלל לא אמרה מה שאמרו עליה, אולי אז אנשים יתחילו להבין אפילו קצת-- או לפחות שיפסיקו להתקרצץ לנו פה ול*יין לנו ת´שכל!

יופי אז מחקתם לי את ההודעה...

ממש בוגר...רק מראה כמה שאתם אטומים ולא מוכנים לקבל דיעות מבחוץ..רק משלכם... בכל מקרה...לי יש את הקלטת ווידאו...חבל על האטימות.... לביאה אה אה

תיקון טעות...

איך כתבו בשער של תפוז על שאקירה שהיא חצי אמריקאית וחצי לבנונית!! היא בכלל קולומביאנית ממוצא לבנוני שעושה קריירה באמריקה. נו באמת..שאקירה אמריקאית?! שאקירה שלנו לטינית אמיתית !!! אורסולה.

לאה 13

New member
די נכון

אולי בעזרת התוכנית שעושים על שאקירה ורשמתי את זה שמה שיראו וידגישו בתכונית שאלו רק שמועות

michalas

New member
המממ....

את חדשה פה
.... ומי זאת אורסולה
בהתחלה חשבתי שקוראים לך אורסולה בגלל אחות של פיבי מחברים...אה, לא משנה...

כנראה...

אני היא אורסולה,ואני דיי חדשה פה,פשוט ראיתי שיש פורום של שאקירה אז החלטתי להצטרף. גדלתי בדרום אמריקה אז לכן אני אוהבת שירים בספרדית ובמיוחד את שאקירה! אורסולה.

smgfan

New member
או פשוט להעביר הודעה למערכת תפוז

שאומרת שלנו כבר נמאס! כי באמת אני אומרת את זה מכל הלב, לי זה כבר יצא מכל החורים!!!! כמה אפשר כבר????!!?!? שיעבירו הודעה למערכת תפוז, שיודיעו בכל הפורומים שלחברי פורום שאקירה נמאס לשמוע את כל הזבל הזה שוב ושוב- ומעכשיו כל מי שיירשום הודעה כזו בפורום- פשוט לא יורשה להיכנס יותר לפורום הזה- או בכלל להיות חבר בתפוז!!!! מה אתם אומרים?

perrinat

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo142.gifאני מבינה../images/Emo103.gif

שאתם נסערים
אני באמת לא מבינה את האנשים שנכנסים לפורום ומרצים לנו על גזענות, כשהם בעצמם מקללים ומעליבים..... אני מנסה לעשות כל דבר שאני יכולה כדי למנוע את זה. ואני מבקשת מכולם לנסות להיות סבלנים, להתעלם, לא יעזור לנו להתעצבן. סה"כ אנחנו נהנים בפורום ולא ניתן שיהרסו לנו
אז חייכו ושמרו על אופטימיות

perrinat

New member
הפורום שלנו מומלץ ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

פורום שאקירה זכה להופיע בשער תפוז

למעלה