הפורום שלנו מתייבש

מלאכיית

New member
הפורום שלנו מתייבש ../images/Emo42.gif

חברים וחברות!! מה קורה?! זה רק אני או שכמות הביקושים יורדת, ואנשים כבר לא באים לשאול מה העניינים? אז בשל התיבשות יתר, בא לך איזה משחקון?
קדימה שאלון!!
ספרו על עצמכם, שם גיל, תחביבים, איך הגעתם לפורום..
חודש מאי- איך היה? דבר טוב שקרה לכם- |* חודש יוני- מה התוכניות? וקצת על עצמכם-
מאכל אהוב- פרח| עונה אהובה- פרח| שיר אהוב- פרח| ספר אהוב- מי עשה לכם את השבוע-
בן אדם-
שיר-
אירוע-
על מה עשיתם V-
מי גרם לכם לצחוק-
מה גרם לכם לבכות? ובכללי- מה אתם מאחלים לעצמכם לחודש הקרוב? ומה אתם מאחלים לחברי הפורום?
המשך יום מקסים!!!

תשובות מלאכיות

קוראים לי ורד כינוי עופרי רביד הגעתי לפורום המקסים דרך פורום מתנות וימי הולדת, חודש מאי היה שמח חודש יוני יהיה שמח ב"ה. מאכל אהוב...יש כל כך הרבה....בכללי הדברים הפשוטים הם המשמחים את ליבי...וכאת פי... פרח| עונה אהובה-כמובן ורד מרגש רומנטי צבעוני אוהב ואוהב.עונה האביב הכל פורח וזורח ...אגב למה לא אימו למה רק אביו? שיר אהוב-יש לי כל כך הרבה ...תלוי ...כל פעם שיר אחר נדבק לי ומתנגן אצלי בלב בלופ...עכשיו זה מודה אני בגירסת אפרת גוש.אבל הכי מיוחד שיר שכתבתי והולחן ע"י חברתי. מי עשה לכם את השבוע-אני עשיתי לעצמי את השבוע...במחשבות טובו תואנרגיות מאירות... על מה עשיתם V-על הרצון להתחיל שינוי בהרגלי אכילה ופעילות ספורטיהית... מי גרם לכם לצחוק-שאולי מכוכב נולד גרם לי הרבה שמחה . מה גרם לכם לבכות?שיר מרגש שנגע לי במגירות ציפור נפשי... ובכללי- מה אתם מאחלים לעצמכם לחודש הקרוב?שאגשים את החלומות שלי שאמיך לרגש אנשים באמצעות מילים. ומה אתם מאחלים לחברי הפורום?שימשיכו לתת מקול הלב נתינה כנה ואמיתית,תודה כנה לכל העמצבים שפותחם את ליבם וידם... תודה רבה לקוקי מנהל תהפרדס ולך מלאעכית שאני מכריזה עלייך כמ"מ וכסגניתה. המשך יום מקסים!!! גם לך מלאכית קסומה..שפורשת את כנפייה על הפורום . תודה רבה על הכל ...תמיד מצליחה לרגש אותי בשמחה וביצירתיות שבך.וכמובן בליבך שדלתו פתוחה לרווחה. בהזמדנות זו תודה גדולה לקוקי הנהדרת על כל הנתינה והעצות והעזרה והתמיכה. ולכל המעצבים והמעצבות שמוסיפים לנו צבע ושמחה לחיים מקול הלב ורד

בשמחה וסליחה על...

הטעיויות...מרוב כתיבה... חבל שאין אפשרות לערוך כאן הודעות ולמחוק אותן... ומלאכית...כבר בטח לא משעמם לך.... תודה לשתי המלאכיות,מקול הלב ורד

וואי כמה זמן לא עניתי על שאלון../images/Emo6.gif

ספרו על עצמכם, שם גיל, תחביבים, איך הגעתם לפורום.. טוב, אז אני קוקי כמו שכולם יודעים, אני בת 28 אוהבת אומנות כמעט מכל סוג אפשרי
וזה בעצם מאז שאני קטנה
חוץ מזה, אני מאוד אוהבת לבשל
חודש מאי- איך היה? דבר טוב שקרה לכם- חודש מאי עבר יחסית מהר כשחושבים על זה
אחד הדברים הטובים שקרו לי היה ערב בנות עם חברות קרובים
חודש יוני- מה התוכניות? התוכניות לחודש יוני הוא למצוא במהרה עבודה חדשה
ועד שזה יקרה, לנסות ליהנות ולנצל את הזמן בצורה הכי טובה
להמשיך ולהתמיד בדיאטה
ולסיים לבחור תמונות מהחתונה לאלבום
וקצת על עצמכם-
מאכל אהוב- שניצל
עונה אהובה- סתיו
שיר אהוב- כרגע אני ממש אוהבת את - אור גדול של אמיר דדון שיר מקסים עם מילים חזקות ומשמעותיות לחיים - מומלץ בחום |אש| תהנו http://www.youtube.com/watch?v=jeU9Sbq0D0A
ספר אהוב- נער החידות ממומביי
מי עשה לכם את השבוע-
בן אדם- גיסתי
שיר- פבלו רוזנברג ושלומי שבת עשו לי שמח
אירוע- חתונה של חברים ממש טובים
רקדתי מלא עד שלא הרגשתי את הרגליים
[הנה, תרשמו לכם עוד תחביב
]
מי גרם לכם לצחוק- האחיינית שלי המקסימה
מה גרם לכם לבכות? תוכנית שראיתי.. אני יכולה להיות כזה בכיינית לפעמים
ובכללי- מה אתם מאחלים לעצמכם לחודש הקרוב? למצוא עבודה
ובעיקר בעיקר, שיעבור מהר כי זו התקופה שאני הכי לא אוהבת
ומה אתם מאחלים לחברי הפורום? שיהיה לכם סוף שבוע מהנה, רוגע וכייפי! הודגש באמצעות מדגישומטיק
תודה מלאכית יקרה
היה כיף

מלאכיית

New member
אז מה ../images/Emo35.gif תורי ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

כנראה שכן
חח שנתחיל
ספרו על עצמכם: מסימת בימים אלה (חייבת לצין לצערי) י"ב, כך שיש המון בגרויות, חזרות למסיבת סיום, בזמני הפנוי אוהבת לעזור, לקרוא ולהתעניין פה בפורום (המדהיםםםם שלנווו!!), אוהבת לאפות ולבשל, רוקדת 5 פעמים בשבוע אחרי שעות בצפר (חלק מבגרות). והכי אני אוהבת לבלות עם חברות ולחייך המון
חודש מאי- איך היה? היה מעולה! כיף לא נורמלי
למרות מלא בגרויות, בליתי המון אם חברות, היו 2 ימי הולדת לחברות הכי טובות, הרבה חזרות למסיבת סיום, ובקיצור כיף כיף כיף!
חודש יוני- מה התוכניות? אז אמרתי כבר בגרויות ומסיבת סיום? חח וחוץ מזה, חברים, חברות, בילויים וכיף! וקצת עליי-
מאכל אהוב- פסטות למינהן, ושוקולד! (ברוורר)
עונה אהובה- האמת שכל עונה אני אוהבת משהו אחר, אבל בכללי מעדיםה קיץ :)
שיר אהוב- האמת שזה נורא תלוי במצב רוח שלי.
ספר אהוב- לא שיצא לי בזמן האחרון לקרוא הרבה ספרים, אבל כרגע "שומרת אחותי" ספר שהשאיר בי חותמת. מי עשה לי את השבוע-
בן אדם- חברה טובה!
שיר- ממ.. לא עולה לי כרגע..
אירוע- יומלדת לחברה הכי טובה!
על מה עשיתם V- חלקן של הבגרויות
מי גרם לכם לצחוק- חברים
מה גרם לכם לבכות? שיר ברדיו (כמה אני בכיניית חח) ובכללי- מה אני מאחלת לעצמי לחודש הקרוב? שאני יצליח בבגריות, שיהיה מסיבת סיום מווושלמת, שיהיה כיף, מעולה ומהנה עם החברות, ושאני יהיה שמחה ומאושרת! ומה אני מאחלים לחברי הפורום? שיהיה לכם חודש מקסים, מלא הגשה עצמית, כיף וחיוכים!! אז זהו זה, סימתי, מקווה שהכרנו קצת יותר!

מלאכיית

New member
אני חייבת לציין שהרבה יותר כיף ככה ../images/Emo9.gif

להכיר, לשתף ולהתעניין!

מלאכיית

New member
תודה :) וברור שאפשר להפוך לפינה!

למרות שכל אחד שרוצה יכול ואף מוזמן לוא ולפתוח שרשור שכזה, אם כמה שאלות שבא לו. לא קשור לחודש, יום או זמן

גמני רוצה ../images/Emo13.gif

ספרו על עצמכם, שם גיל, תחביבים, איך הגעתם לפורום.. בת 17 , תחביבים- תיאטרון, טלויזיה , מחשב, חברים, הראל סקעת
חודש מאי- איך היה? דבר טוב שקרה לכם- הזמנתי כרטיס להופעה של הראל
חודש יוני- מה התוכניות? לעבור את כל הבגריות\ מתכונות וקצת על עצמכם-
מאכל אהוב- פיצה, סושי , דוריטוס
עונה אהובה- חורף !!!
שיר אהוב- יש מיליונים... אקראי ..James Blunt - Goodbye My Lover
ספר אהוב- יומנו של חנון XD
מי עשה לכם את השבוע-
בן אדם- הראלי
שיר- עידן יניב - לא מוותר
מי גרם לכם לצחוק חברה
מה גרם לכם לבכות? חברה !! אותה חברה האמת
ובכללי- מה אתם מאחלים לעצמכם לחודש הקרוב? לעבור בגרות בהיסטוריה... אמןןן
ומה אתם מאחלים לחברי הפורום? שיהנו הכי שיש, ושהם מקסימים ושיהיה להם שבוע טוב !!! ושנה טובה !! ויצליחו בכל אשר יעשו

Smertonos

New member
גם אני גם אני

נכון, לא הייתי כאן כמה זמן. חודש מאי היה נפלא (חןץ מזה שחליתי קצת) והתוכנית היא שגם חודש יוני יהי כך. אני אוהב מחשב ומדע והגעתי לכאן ממזמן ע"י גוגל. אני חייב לציין שאני לא סובל פורומים אבל ישנם שתיים יוצאים מן הכלל. ואני רוצה לאחל לכל החברים שיהיו לכם עיצובים מקסימים, שאתם תתגאו בהם ושאנשים אחרים יאהבו אותם. אפילו אולי יעריכו אותם ואולי אפילו יראו שהם מעריכים (קצת מוגזם לבקש אני יודע אבל... אולי?)

שלום לך../images/Emo24.gifמה שלומך../images/Emo35.gif

כיף שאתה פה
ומחמיא עוד יותר שאתה אוהב את הפורום שלנו.. שלך
על האיחולים

Smertonos

New member
סבבה

אני באמת סבבה, תודה. אני שם לב שישנם דברים שאף פעם לא משתנים, אנשים עדיין לא לוקחים 2 דקות לצלם תמונה כדי חס וחלילה לא לעשות מאמץ יתר.

למעלה