הפורום שלנו - צריך החייאה קלה?

Roy1232

New member
הפורום שלנו - צריך החייאה קלה?

בזמן האחרון הנושאים השולטים בפורום הם שאלונים. אני לא יודע אם אני יכול לקרוא לזה הצפה, אבל הנסיונות האלו להחיות את הפורום כבר מוגזמים ודי משעממים, וממש לא קשורים לנושא הפורום הכללי. אם אין על מה לדבר בנושא קולד - הייתי מציע לחשוב על כמה רעיונות יצירתיים, כמו חידון קולדפליי: כולם משתתפים. תתחילו להציע רעיונות! (שיהיה כיף לגלוש לפה פעם בחצי שעה לפחות חח
) נ.ב.: איפה מנהל הקהילה? נעלם?

אני מציעה....

שנעשה חידונים זה רעיון מצויין אפשר לעשות חידונים על קולדפליי לשלוח אותם והראשון ששמשרר את החידון נכון זוכה ב.....לא יודעת...אממ..נשיקה מדרור,לא חשוב הפרס אבל זה אחלה רעיון! ואפשר גם,אפשר לעשות שרשורי תמונות של קולדפליי (תמונות מיוחדות) ואפשר גם לעשות שרשורי ביוגרפיות על כול אחד מהלהקה... ו...אוף אין לי עוד רעיונות

ברררר

New member
חמוד שלי

הפורום לא מבוסס רק על שאלונים. תסתכל טוב אם אתה תעשה משו אחר שיפעיל את הפורום בכיף. דרור באמת קצת נעלם וגם עומר

אמממממ...בר חמודה

הפורום לא מבוסס רק על שאלונים בכלל לא וזה גם לא נראה לי מה שהוא אמרה (או שכן?)טוב אז הניסוח שלי הוא שפשוט יש הרבה שאלונים בפורום,כמו ה"שאלון שישי" שלך..וכאלה שזה סבבה שאת עושה את זה כי הרבה אנשים אוהבים אבל צרי להרגיע עם השאלונים , בגלל הפסקתי לשרשר לפה שאלונים... פשוט צרך להפחית ת'כמויות..

וגם--בכנות,

יש אנשים מסויימים בפורום שזה לא כול כך נראה כאילו הם מנסים להפעיל אותו,הן משרשרים הודעות רק כאשר יש שאלון קטן או משהו כזה וחבל קצת..

Roy1232

New member
"...הנושאים השולטים בפורום..."

"בזמן האחרון הנושאים השולטים בפורום הם השאלונים" = שאלונים זה דבר טוב ונחמד אבל יש קצת יותר מדי. לא אמרתי שזה מבוסס...

Roy1232

New member
יאא כמה קטנוניות...

בשבועות האחרונים היו הרבה מאוד שאלונים. זהו. זאת הייתה הערת אגב להודעה שלי ולא הנושא שלה אז די.

למעלה