הפורום שלנו

rolan

New member
הפורום שלנו

נראה לי שננטש לא על רק על ידי מנהלנו החדשים עשיתי "סיבוב" קצר בהיסטוריה לאחור ממש כמה דפים אחרונים וראיתי... אנשים שבאו הציצו חלקם - שאלו, התייעצו, הגיבו, ענו ועוד ועוד ביניהם היו - עוד קרן אור אור של קרן חיוכים 37 סוכר אריה לא שואג רוצה שקט נועמיק ארלה 4 יוגינס נועה של ים ועוד אחרים שלא הגעתי אליהם בהיסטוריה הרחוקה יותר... נראה לי שאנחנו תולים תקוות גדולות מדי במנהלינו, שכנראה אינם חושבים כמונו... (מותר להם כנראה), בניהול הפורום על ידי הבאת חברים נוספים ושמירה על ה"גחלת" לוהטת... יש כל מיני סוגי פורומים יש כאלה שהמנהלים הם מקצועיים יש כאלה שתפקידם ל"עשות סדר" ויש כאלה שלדעתם הם ככל יתר חברי הפורום ונוכחים כשאר החברים דרכם של מנהלינו מוכרת כבר ולכן, לדעתי, אם נראה לנו כאן שעלינו ליטול יוזמה ולהביא חברים, שנעשה זאת בעצמנו... איך? אין לי מושג אבל אפשר לדון בזה, כאן בפורום, להציע הצעות ולפתור יחד את העניין... אני רוצה לספר לכם - אח שלי מנהל כאן (בתפוז) פורום מקצועי הוא אצלי כאן בביקור "נטש" את הפורום לשלושה שבועות תמימים הודיע על כך בפורום ונסע... שאלתי אותו איך מסתדרים בלעדייך אמר לי שאין בעיה ואכן נכנס מכאן יום אחד לבדוק מה נשמע וסיפר לי שהפורום חי ותוסס גם בלעדיו... אז חברים בואו לא נחכה שמישהו יעשה משהו בשבילנו נעשה זאת בעצמנו מי מרים את הכפפה?

עלמה 3

New member
רולן ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני חושבת שאנחנו חלק מאלה שדאגו וניסו למנוע בתקופה האחרונה, פשיטת רגל כאן. ומידי פעם , שימי לב, כשמשהו חדש נכנס, מידית יונה או עלמה או רולן מקדמות אותו בברכה לאורך תקופה ארוכה. ויש מנהלי פורום שרואים שיש נסיגה , דעיכה, נטישה, קמים ועושים משהו אני חושבת שההתעוררות המנהלת הפתאומית, נראת מאוחרת. נכון, אחיך יכול ליסוע ל- 3 שבועות לאחר שהוא בנה תשתית ובסיס איתנים על מנת שהפורום ירוץ והתגלגל גם בלעדיו. כאן מהתחלה מנהלנו היקרים התכוונו שהוא יתגלגל וירוץ,מי שצריך לדאוג לעניין, לגרות, שאלות תהיות , שיווק, ליצור עניין, אין לו זמן וקרא לא פעם אחת שמנהלת היקרה יצאה לסופר אמרה שתחזור בערב ושבה לאחר שבוע, לא יתכן שמנהל פורום לוקח על עצמו ניהול, ומתנהל בצורה הזאת והמנהל השני בעוד 10 דקות יורד מהרכבת ויודיע לנו מה קורה וחוזר אחר כמה ימים....... ועוד כל מיני כן, אני נשמעת מבקרת - וזה בסדר לי. עין וחד - הנה מבחן התוצאה שלכם??????????????????? אופטימי וורדרד כמו בחיים. עין מאתמול מתכתבת עם עצמה, ועוד מדברת על מפגשון???????????? היא אפילו לא קראה לעומק את עניין המפגשון!!!!!!!!!!!!! היא לא כאן ב- 100% שלה ורואים את זה ועל כן אפילו אני לא מגיבה לה. לדעתי צריך כאן אנשים יותר מקצוענים בנושא הניהול והתמיכה ?????? והגיע הזמן שעין וחד יראו את התוצאה, יקחו אחריות ויעשו משהו אפילו החלפת ההודעות בתור השמאלי בדף הבית כבר לא רלווניטית, גם את זה מנהל לא צריך לעשות ???????? שוגר ביקשה להכניס הת.ז. שלה ולתקן את הטעות ולא קיבלה מענה ????? ולא נכנסה, אולי גם זה צריך להעשות מעצמו??????????????? רולן, צריך "לעשות סדר" אני לא רואה את עצמי מספיק מקצועית על מנת להרים את הכפפה. אני הגעתי לכאן בין היתר לקבל תמיכה וכמובן לתת, אני לא רואה את עצמי עושה שיווק ומחפשת אנשי מקצוע לפורום. לי מאד חבל ואפילו כואב, כי זה פורום שנושא מאד דיבר אליי, אני נכנסת מידי יום וכמה פעמים ביום על מנת לתת לו עוד חיים אבל אני לא חושבת שזאת הדרך, שוב צריך כאן משהו מקצוען בניהול ותמיכה. רולן, חוץ מזה איך עם שבלולה , והמדים וההתחיילות ???. ביי עלמה.

ע י ן

New member
תגובת המנהלים

ההודעה הזו משותפת לשנינו, חד ועין. החלק הראשון בתגובתנו הוא לעלמה <1,2,3 >והחלק השני לשאר חברי הפורום . עלמה,כתבת לנו מילים מאוד קשות ובוטות בפורום הזה, לעיני כל המשתתפים. אנחנו רואים זאת בחומרה. לא פעם התאפקנו שלא להגיב על הודעותייך בגלל הנימה האישית שלהן, ולמען שלום הבית הזה. אבל ממש עד כאן. פורום משפחות מורכבות קיים בדי לעסוק בתחום המשפחה המורכבת. הוא לא קיים כדי לשמש לך ערוץ למתיחת ביקורת על המנהלים. אם יש לך מה לומר על ניהול הפורום, תכתבי לנו מסר אישי, או תפני להנהלת תפוז. הערוץ הזה יישאר נקי למען העיסוק שלשמו הוא הוקם ולטובת רוב המשתתפים בו. אחת לכמה שבועות את מנסה ליצור כאן ריטואל קבוע של "ציד מנהלים". פעם ראשונה הסברנו יפה, פעם שניה ממש היינו צריכים להתגונן. עכשיו, אחרי שההסברים שלנו כבר מתועדים כאן, וגם המגננות, אנחנו דורשים ממך להפסיק להשתמש בערוץ הזה כדי לתקוף אותנו. ונעמוד על זה. אולי לא לקחת בחשבון, שאחד הדברים הכי הרסניים כלפי הפורום הזה הוא ההתעסקות הבלתי נדלית והבלתי פוסקת בשיטת הניהול שלו, ובמנהליו. ההתעסקות המרובה שלך בעניין הזה מעוררת תמיהה, במיוחד על רקע ההצהרה שלך ש"את לא מקצועית מספיק כדי להרים את הכפפה". אנחנו לא מחלקת שירות לקוחות, ולא מקבלים ממך משכורת, אפרופו השעות שאת מודדת לנו, ורמת המקצועיות שלדעתך אנחנו חייבים לך, והעמידה שלנו בלוח הזמנים. ההבדל היחידי בינינו לבינך לצורך העניין, הוא שאנחנו קמנו, יזמנו, ניסינו, הימרנו, ואנחנו ממשיכים לעשות את מה שאת מגדירה שנמצא מחוץ לידע שלך. אגב, להפגיז את הפורום הזה בעשרים הודעות ביום, זאת לא בהכרח מעורבות בריאה, או תומכת בקיום הפורום. זה לא פורום עלמה3, למרות שיש עמודים שזה נראה ככה. אולי תנסי קצת יותר למקד את המעורבות שלך כאן. אולי זה יעזור לכמה אנשים אחרים שמזמן לא שמענו מהם לצאת ממעמד הרואה ולא נראה... הפורום הזה לא גוסס. מה שכן, הוא מתחיל לפתח ריטואלים לא בריאים ואווירה של "ציד מנהלים". היו רגעים שחשבנו לוותר ופשוט לצאת מהתפקיד. מסתבר שהמחשבה הזו די הפתיעה את הנהלת הפורומים, מה שנתן לנו חומר למחשבה מחודשת. אז אנחנו לא מוותרים. ובטח שלא בגלל "ציד המנהלים" הזה. עלמה,איזו מן צורת דיבור זו: "הלכה לסופר ולא חזרה"? – "ירד מהרכבת ולא חזר?" - מה הקטע? מהיכן זה בא? את מודדת לנו זמן?! "היא אפילו לא קראה לעומק ..." - תגידי עלמה אנחנו מכירים מאיפושהו???- הנימה כל כך אישית ובוטה ...מאין לך מה עין קראה? איך היא קראה? – עין קראה היטב ובכוונה העלתה את נושא המפגשון <למרות שבהודעות הוא הועלה בעניין אחר ...כהמלצה לקרוב לבבות במשפחה מורכבת אחרת ...."קירוב לבבות – "מדבר אלייך ?????> "מתכתבת עם עצמה ?"- באמת אין לנו מה לומר על הביזיון הזה. האם זה ניסיון להכרזת חרם על המנהלים???? למה ?? ובכלל עלמה ... כבר התנצלת פעם או פעמיים על הבוטות והזלזול שבצורת הביטוי שלך כלפינו... עד כמה ????מספיק , עד כאן !!!! כל עוד אנחנו מנהלים את הפורום הזה לא נרשה כזה זלזול וכזאת התלהמות . אנו מבקשים ממך לתת ביטוי לרצון הטוב שלך אם הוא קיים - ואם הוא לא קיים אל נא תביאי הנה בכזאת חופשיות את כל ערמות הביקורת שלך. אולי במקום זאת תשקלי אם הפורום הזה באמת מתאים לך .... ועכשיו בנימה לגמרי שונה , אנו פונים לשאר החברים הקוראים הודעה זו : הקמנו את הפורום הזה מתוך זיקה אישית לעניין המשפחות המורכבות ומתוך נכונות ורצון טוב וכנה לאגוד יחדיו את כל המעונינים כמונו , בבית כזה. שמחנו לגלות כי כמונו ישנם עוד רבים ...ויחד יצאנו לדרך. אנו מחשיבים עצמנו כמו כל אחד מהמשתתפים היקרים כאן , לפעמים פנויים יותר ולפעמים פחות לתת את כל מה שיש בנו למקום הזה. לנו אין טענות ואין ביקורת כלפי אף אחד מהמשתתפים כאן בנוגע למידת מעורבותו , לגיטימי בעניינו לשוטט בפורומים אחרים , לצאת לחופש , סתם לתפוס כמה ימי מרחק, לחזור , לשתף , לכתוב , להגיב , להיות , לא להיות ....- זה הסוד ! יכולת ההכלה באה ממקום רחב רחב ...נטול מחויבות לוחצת ומדודה....- כל מה שנעשה כאן מבחינתנו נעשה ממקום של רצון טוב וחזון ועניין – וכך צריך להיות , זאת הדרך שלנו. כבר כתבנו פעם או פעמיים ולא נותר לנו אלא לצטט : "חברים יקרים, כולנו עדר, וכולנו רועים, למעט התפקיד שנטלנו על עצמנו כמנהלים : לדאוג שהדלת תהיה פתוחה, האוויר יהיה נקי, והאוזן והפה יהיו מחוברים טוב טוב ללב. אנחנו פה כי אנחנו רוצים במקום הזה. ומאמינים בו." מקווים כי בזה באה לסיומה פרשת "המנהלים ותפקודם ..."

עלמה 3

New member
יש לי רק לומר ולהוסיף

תגובתך, מדברת בעד עצמה, ההתגוננות והצדקנות - "נ פ ל א ה". מה שכן חזרת מהחופש במלוא המרץ והכנות, עכשיו רואים , סליחה אני רואה אותך ומרגישה אותך. ושקלתי כבר מזמן איפה בא לי להיות ואיפה לא , ההתבטאות שלי לא מבזה כאן אף אחד, אם זאת התחושה שלך וההבנה , אז שלך, אף אחד לא יקח לך את זה. ואני כאן כמה שאני רוצה - ואת יכולה להמשיך לבחור בכל דרך שתירצי להיות , לא להיות, ולהמשיך להתעלם - התוצאה היא שלך ולך נותר רק - לקבל ולההכיל - ק ב ל ה
בהצלחה - זה מה שנותר לי לומר לך. עלמה 123 123 123 123 123 123 123 123 123

ע י ן

New member
נכון מאוד מאוד !!!

נכון מאוד מאוד !!! הפורומים הטובים באמת יכולים לחיות ולתסוס גם בהעדר מנהליהם ! כמו הפורום של אחיך. ואם יש צורך לעשות בכדי להביא הנה עוד חברים ...אז קדימה !! הדרך שאנו מכירים היא לפרסם בין כל המכרים <כל כל כל המכרים> מפה לאוזן ...עובד נפלא ! גם לא דורש מי יודע מה מקצוענות או ידע בשיווק. ובואו לא נשכח שהסטטוס שלנו ומהות הפורום לא מדבר אל רוב האוכלוסיה . שבת שלום ..

רולן וכולם

כמי ש"חדשה", ש"הציצה", אני יכולה להגיד, שגם אם אני לא משתתפת פעילה, אני נוהגת לקרוא את מה שאחרים כותבים. האווירה בפורום נראתה לי נחמדה עד עתה, אבל לוקח זמן להכיר את הכותבים השונים. זו אומנם קהילה וירטואלית אבל עדיין קהילה, וככזו יש מאפיינים יחודיים, נושאי שיחה קודמים קודים שברורים למי שנמצא בפנים, ולא כל כך מוכרים למתבונן מהצד. דבר אחד אני יכולה לומר, אל תתכתשו ביניכם, מניסיון בפורומים אחרים זה מעכיר את האווירה, ומעיב על כולם. מקווה ש"הברוגז" יסתיים ... נשיקות לכולם

*יערית

New member
קטונתי.....

מלהרים את הכפפה..קטונתי מלהאשים את ההנהלה, קטונתי עם כל הניסיום שיש לי 4 שנים בפורומים שונים ובשנתיים האחרונות ]ורום גרושים בצורה אינטנסיבית. רק לומר ש.....המנהלים מעולם לא עשו את הפורום המנהלים מעולם לא יצרו את האוירה החמה של הפורום והם לא אחראים לכך..הם חלק מאיתנו.....ולהם יש את החיים גם מחוץ לחיים האלו...גם אם נתנו להם את התפקיד הזה בינתיים לעניות דעתי הם מתפקדים כמו שמנהל צריך...כשיש לו את הזמן הוא כאן וכשצריך סינון הוא כאן..וכשצריך לתמוך ולעודד הוא כאן וכשיש חופשה משפחתית הוא ש ם לא מוצאת טעם ל"הכנס" לדברים אישיים לא מוצאת טעם להרוס דבר יפה שנבנה לאיטו{ד"א כמו בזוגיות דברים שניבנים לאיטם לדעתי נשמרים טוב} לא מוצאת טעם לחפש בכל פעם ריגושים...אלא ליצור אותם ברגע שאין אחר שעושה זאת..... בסה"כ המוטו הוא חיה ותן לחיות! יש מקום להביע דיעה ועיצות לשנות ולגוון ולעלות נושאים וליזום בלי שום קשר למנהלי הפורום, אך יש מקום גם לכבד את האנשים מאחורי התפקיד ומאחורי השמות ומאחורי הסיפורים. פורום מתנהל הכי טוב בידי עצמו.....כמו בתנועה.... מכירים יש פקקי תנועה ובלאגן וישר יודעים שיש שוטר שמכוון...תנו לזרימה פידבק....ואני מכיוון שאין לי חיים מורכבים פחות מוצאת את עצמי משתפת את חיי כאן...אך תאמינו לי במידה והייתי מורכבת {חוץ מזה שאני אדם מורכב בפני עצמו
}הייתי משתפת פעולה ברצינות יותר....אך שוב קטונתי.... כל אחד מרים כאן כפפה....זה שייך לכולללללללללללללללללללללם! ובנימה אופטימית...שבוע מיצויין לכולם

rolan

New member
מחר מתחיל שבוע חדש ../images/Emo42.gif

אני לא מבינה על מה המהומה כל אחד ואחת מכאן מנהלים, חברים, מציצים, אורחים וכל מי שנפשו חשקה צריך לדאוג לפריחת הפורום אין כאן מקום לעלבונות, כעסים, פיצוצים וכל מיני מזיקים אחרים המנהלים כבודם במקומם מונח עושים עבודתם כפי שהם מבינים אותה מגובים על ידי הנהלת הקהילות ולא נראה לי שיש מקום לדון האם הם - מתאימים, ראויים וכו' לכן עלמה, יונה, יערית, בלונדה, מעוף, קרן..... ועוד ועוד חברים יקרים המשיכו להעלות נושאים מענינים להגיב לשתף לפדבק וכל מה שהיה עד כה... מה שקרה בשבועיים האחרונים - לדעתי... - הינו תוצאה של החגים בהם כולנו היינו טרודים בהכנות אירוח טיולים חופשות ולא כל אחד מצא את הפנאי לבוא ולשתף אז אנא מכם הפסיקו עכשיו ומיד את הויכוחים את השפה הבוטה שנאמר כאן ושם וחיזרו לסורכם כל אחד ואפשרויותיו ועל פי ראות עיניו... שבוע טוב

rolan

New member
בונים גשר למחר חדש ../images/Emo42.gif

הנה משהו ישן נושן שהסתובב לו כאן ושם חשבתי שיתאים לאוירת הפיוס הנדרשת גדר/גשר באזור כפרי, שטוף נחלים ואגמים, גרו שני אחים בחוות סמוכות. במשך 40 שנה הם חיו בשלווה, חלקו את הציוד, סייעו ועזרו זה לזה ככל שניתן. אולם, יום אחד התעורר ויכוח קולני בין שני האחים, ותוך דקות ספורות, הקונפליקט הפך למשבר רציני, לראשונה מזה 40 שנה! אווירת שיתוף הפעולה התנפצה. אי הבנה קלה צמחה להבדלי גישות "בלתי ניתנים לגישור" וחילופי דברים קשים, שבעקבותיהם – שבועות של שתיקה ונתק. בוקר אחד , שמע ג'ון, האח הבכור, דפיקות על דלת ביתו. הוא פתח את הדלת, ולפניו אדם עם קופסת כלי עבודה של נגר. "אני מחפש עבודה למספר ימים", אמר הנגר, "אולי אתה זקוק לקצת עבודות פה ושם? אני מוכן לעבוד קשה ולעשות כל עבודת נגרות שאתה צריך". "כן" השיב ג'ון. "במקרה יש לי עבודה עבורך, הבט מעבר לנחל שבקצה החווה. שם עומד אחי הצעיר. עד לפני שבוע, מה שהפריד בין החווה שלו ושלי היה שדה מרעה משותף. אולם הוא לקח את הדחפור הענק שלו, ויצר מפרצון בין החוות שלנו. ובכן, הוא אולי עשה זאת כדי להכעיס אותי במתכוון, אבל אני רוצה להראות לו מי פה הבכור. אתה רואה את ערימת הקרשים שליד האסם? אני רוצה שתתחיל מייד לבנות לי גדר-עץ בגובה של שלושה מטרים, כדי שאני לא אאלץ לראות אותו ואת החווה שלו". "אני חושב שהבנתי את המצב. הראה לי היכן יש מסמרים ומחפר, ואני אוכל לעשות עבודה שתספק אותך". ג'ון תכנן לנסוע באותו יום לקניות וסידורים שונים בעיר הגדולה הסמוכה, לכן, הוא הראה לנגר את קופסת המסמרים הגדולים שלו ויצא לדרכו. הנגר החל לעבוד במרץ. הוא מדד, ניסר, חפר, וקיבע את הקרשים באמצעות המסמרים. סמוך לשקיעה, הוא סיים את עבודתו, בדיוק כשג'ון חזר מנסיעתו. ג'ון פער את עיניו, והיה לרגע חסר מילים. הוא לא ראה שום גדר. במקום זאת, מה שעמד שם היה גשר... גשר שמתוח שצד אחד של המפרצון עד צדו השני, בחווה של אחיו הצעיר , ג'ק. בכל צד של הגשר היה מתוח מעקה עץ מעובד להפליא. בעוד הוא לוטש עיניים, ראה ג'ון את אחיו עומד בקצה הגשר כשהוא מושיט את ידו קדימה. "אתה באמת אדם מדהים, אחי, אם בנית גשר בינינו, אחרי כל המלים הקשות שהטחתי בך". שני האחים ניצבו רגע נוסף משני צדי הגשר, ואז החלו לצעוד האחד לעבר השני, עד שנפגשו באמצע הגשר, לוחצים זה את ידו של זה, ומייד לאחר מכן, מחבקים איש את רעהו בחום רב. הם הסתובבו אל הנגר וראו אותו אוסף את כילו ומניף את הארגז אל כתפו. "רגע, עצור! הישאר מספר ימים נוספים. יש לי עוד כמה פרויקטים שתוכל לעשות עבורי", צעק לעברו ג'ון. "הייתי שמח להישאר, אדוני", השיב לו הנגר, "אבל עלי לבנות עוד המון גשרים". בפעם הבאה (סביר שהיא תהיה אפילו עוד היום), כשאתם נכנסים לוויכוח, הימנעו מיצירת אווירה של "אני צודק- אבל אתה צועק". במקום להציב חומה וגדר בין הדעה שלכם לדעה של הצד השני, חפשו דרכים לבנות גשרים. הידעת? כדי לחצות נהר, אתה לא חייב לשחות. "ביטויים בנוי גשר" יכולים להיות: · "בוא נראה כעת את הדברים מהזווית שלך/שלי" · "מה שהבנתי ממך זה ש..." · "חשוב לי להבין את נקודת המבט שלך" "לעולם אל תשרוף גשרים. עוד תתפלא להיווכח כמה פעמים במהלך חייך, יהיה עליך לחצות את אותו הנהר".

עלמה 3

New member
רולן ויערית היקרות...........|ל

שקלתי היטב היטב האם להגיב................ אך באמת כל אחץ ואחד על פי ראות עיניו...... יש מקרים ודברים שה - שתיקה יפה להם........... כמו פה. רק אני בת אדם כנה וישרה ובעלת אומץ לומר את מה שיש, וחשוב לי להביע כנות ואת דעתי. יתכן שההתבטאות שלי בפרטי פרטים העליבה או פגעה ואמיתות הדברים גרמה כאן לעלבון. לא חושבת שדברי או שאני מובילה להרס ואני עדין עומדת על כך ועל דברי. כי יש פה עוד אנשים שהביעו דעתם למה שקורה גם על דפי הפורום וגם במסרים ולי היה האומץ להביא כאן ב- שקוף. ובלי להתיפייף. ועין מצאה לנכון להגיב רק לי ועלי........ וזה מדבר בעד עצמו. בכל אופן בכוונתי להמשיך להיות פה, לשתף , להגיב , לפדבק ," בדרכי שלי " וכמובן בדרכי נעם. מכאן שיהיה לכולם יום נפלא
שבוע קסום
ובשורות טובות. עלמה 123

rolan

New member
אני רוצה שיהיה ברור ../images/Emo70.gif

דעתי אינה כשל אוהי יקירי אהובי (אתם רואים, גם כשיש אהבה, לפעמים הדיעות חלוקות...) אני לא חושבת שחד ועין מנהלים את הפורום בדרך שהייתי רוצה שיתנהל וכמו שאמר אוהי, עליהם לנהל את הצד הטכני (לפחות?!) אז גם את זה הם לא עושים - איפה הטאגליינס, הודעות חדשות לא מופיעות וכו' וכו' אני לא יודעת מה עושים חד ועין ואין לי יותר (היתה לי בעבר) ביקורת על דרך עבודתם. יותר לא מתעניינת בזה... אני חושבת עלינו - חברי הפורום - אנחנו צריכים להוביל, אנחנו צריכים לתת את הטון. לא לצפות מאף אחד שיעשה כאן משהו.... אולי ברבות הימים, יעלה ויפרח ויהיה בו מקום טוב ומתאים לכל מי שימצא כאן. עלמתי היקרה - צר לי אם הרגשת ננטשת או בודדה במערכה, אני חושבת בדיוק כמוך, אמרתי את זה במספר הזדמנויות בדרכי שלי... אני לא חושבת שיש מקום להיכנס מי אמר יותר או לא... מה שחשוב זה לשמור כאן על הגחלת למרות שלדעתנו המנהלים אינם עושים עבודתם נאמנה גם לי לא ענו על מסר אישי (רק אחד כי לא נעניתי אז לא המשכתי לשלוח) אני בניגוד לאוהי, כן חושבת שיש מקום למסרים קצרים בין חברי הפורום ובהם נשיקות וחיבוקים, הרי אנו גם מהווים קבוצת תמיכה שיוצרים קשרים שמעבר לענייני המשפחה המורכבת וככאלה נוצרים קשרים אישיים בהם משתפים בחיים באופן כללי.... חברי היקרים כבר הייתי חברה בפורום אחר כאן שחברי הפורום הגיעו למצבים שלא כדאי לתאר כאן. אני לא רוצה לראות את זה קורה אצלנו. בואו נמשיך ברוח הטובה שהיתה עד כה, נכתוב, נגיב, נספר, נשתף וגם... נחבק, ננשק, נשלח בלונים ופרחים ונוציא מההודעות שלנו את הציניות והבוטות... יש אותם מספיק בחיים!!! שלכם

*יערית

New member
עלמתינו נעביבשק../images/Emo24.gif

לא היה ולא נברא שאת הורסת את הפורום..כנות ויושר אלו מעלות שאני מעריכה ומאמצת חברים שכאלו לידי.... אך אני חשבתי אחרת ממה שאת חשבת ולכן הבעתי את דעתי מניסיון שלי ...אין שום צורך להרגיש שהפורום יבנה רק בזכות המנהלים..הם רק בזכות כל היוצרים והכותבים בפורום הזה והם נמצאים כמו כולנו באותה שורה. ועוד משהו שלמדתי על בשרי ובדרך הקשה.... יש דברים לפעמים שטוב יותר להעביר אותם במסרים ולא לעלות כאן בפורום...ואם מעלים אז בצורה נעימה ואני מתכוונת לכולם יחד!
על אפך וחמתך במס' 1,2...... את כאן! אני כאן! יונה כאן! כולנו כאן
מל'עשות.....זה התמכרות

חד ועין

חשבתי לא מעט שעות על תגובתכם. חשבתי לא מעט על תגובתי ואני מאד מקווה שתתיחסו אליה בהתאם. ראשית הציניות צועקת מכל ההודעה הפתיחה שלכם לעלמה 1,2,3, שמה את כל הודעתכם על משקל הרצון לפגוע. אתם מבקשים יחס הוגן והתכתבות במסרים אך לא מצאתם זמן לענות ולהגיב גם לפונים אליכם במסרים אישיים. חד ועין אנשים מאד רגישים בחרו להשתתף בפורום זה ונתנו את זמנם ואת נשמתם כדי לעזור בהקמתו,זה לא מקום להפוך זאת לקלף נגדם.....כשעלמה או אחרים כמותה ,דאגו למלא עמודים ולהזיז את הדפים אתם ישבתם לכם בהנאה ובשילוב ידיים,אתם לא עזרתם להרים ולהפעיל את הפורום,אנחנו מצאנו לנו דרך לרמוז לכם ובמילים פשוטות לפקוח את עיניכם,אך אתם התבצרתם ולא קיבלתם את הביקורת,להפך בחרתם להתרחק יותר...... אנשים שנותנים את הלב נפגעים יותר ,תקראו את הודעתכם הצינית שוב ,לדעתי אתם תמצאו לנכון להתנצל בפני עלמה אשר דיברה בקולינו ללא חששות ופחדים וללא התיפייפות , חלקם העדיפו לא לחשוף דעתם בפומבי. אני אישית מרגישה שתפקיד מנהלים הוא לתרום ולעזור ולהיות נוכחים ,ובודאי שלא צינים או מעליבים. שלא לדבר על דוגמה אישית,את הדברים יכולתם להגיד במסרים אישים כפי שאתם רוצים שיפנו אליכם. אגב,כשאני כתבתי על גסיסת הפורום לא עניתם והתעלמתם לחלוטין.(רק אחרי התייחסתם שוב בציניות ובבוז) לפני שאתם מתפרצים על אחרים בדקו את עצמכם. באנו לעזור אך מתברר שאתם לא מעוניינים בעזרה............. מהר מידי הפורום הפך לא נעים ומשעמם..................תעשו בדק בית ,ונשמח לקבל את התנצלותכם. ואולי לא צריך בכלל מנהלים עם אין להם משמעות בפועל,מלבד ששמם מתנוסס בחלקו העליון של הדף. תודה

ח ד

New member
עדיף שאענה לך במסר אישי

אני אגיב על ההודעה שלך במסר אישי. הרכבת שדים הזו צריכה להיפסק מתישהוא.

oehhe

New member
כן כן הפורום הוא שלנו

הפורום הוא שלנו רבותי, ולא של אף אחד אחר, כל מי שרוצה, הפורום הזה שלו. ותודה רבה מאוד לחד ועין על שלקחו על עצמם את הקמת וניהול הפורום. לפי מיטב הבנתי הוקם הפורום הזה כדי לסייע ולשמש סדנא ליעוץ והחלפת רשמים לבעלי משפחות מורכבות, וכזה הוא צריך להיות, מי שיש לו מה לתרום, יתרום, מי שיש לו מה לשאול, ישאל, ויקבל תשובה ממי שיענה. אין אנו זקוקים לגננת, ולדעתי חד ועין גם לא התכוונו להיות גננת שלנו. אין הם מומחים בתחום יותר מאיש מאיתנו. אין זו פרנסתם ואין זה עיסוקם הראשי. ההבדל היחידי בינם ובין "פשוטי העם" הוא זה שהם יכולים מבחינה טכנית גם לסלק הודעות שאינן רצויות כאן (פירסומות או פליימינג). אם אנו לא נשאל שאלות ולא נשיב תשובות לא יהיה פורום, אפילו עם חד ועין יגידו כל יום בוקר טוב וערב טוב לכל אחד אישית. אני גם חושב שפורום תמיכה הדדי שכזה, מוטב לו שלא ירבה בשירשורי צ'אט כגון: בוקר טוב, ערב טוב, והודעות ללא תוכן רבות מדי. ברגע שהודעות עם נשיקות וחיבוקים עוברות בכמותן את ההודעות הרציניות אשר לשמן הוקם הפורום, אזי יש כאן בעיה, ואפילו גיבורים ומוכשרים וחביבים כמו חד ועין יקשה עלים לתקן. ישר כוח חד ועין. oehhe

עלמה 3

New member
אוהי , בשבילך, משהו אנושי אחרי

הטכניקה............... מאד כאבה לי התגובה שלך, אבל קיימים דברים שהם מעבר לטכינקה של סילוק הודעות...... אנושי, זה להיות בן אדם ולהיות מיוחד ולהרגיש כמו כולם - כועס, עצוב, מקנא, אוהב...... לחשוב שונה ויחד עם זאת להשתלב, להביע דעתך גם במילים פשוטות, בלי לדפוק חשבון להשתטות (קצת) כשרע לבכות ללא בושה, להודות בחיסרון או חולשה. להיות אנושי זה לנסות לעזור, ולנסות להוביל את האחר לכיוון האור. זו לא חכמה או טפשות - זו מתנה משמים - להיות אדם. תודה, על ההקשבה. וגם כאן סיימתי עם הפרשה הזאת חד משמעית. עלמה 123.

oehhe

New member
רק מי שמכיר אותי יודע כמה צר לי

אם מישהו נפגע מדברי (נכון רולן?) כל שרציתי לומר היה: בואו נתנה את צרותינו ולבטינו, הן לשם כך באנו עד הלום. אנרגיות שליליות אני מציע להפנות אל: כמובן, איך לא אל האקסים שלנו. אנושי עד להחריד oehhe

rolan

New member
טרוטרו ../images/Emo124.gif

מה פה קורה פה
האיש הכי פחות מתנקל, פוגע, מעליב, על פני האדמה שאני מכירה... זה אוהי
עלמה יקירתי אני מבקשת לקחת דברים בפרופורציה לא נתבקשתי על ידי אוהי אבל אני עושה זאת כי אני מכירה אותו כל כך טוב ויודעת כמה הוא אנושי, חם, מפרגן ועוד ועוד כל כוונתו היתה לומר דעתו על הנושא בלי לפגוע באף אחד אישית
גמרנו עם זה

ע י ן

New member
הפורום שלנו.

מחמם את הלב לקרא מילים חיוביות ...כפי ששמת לב אנו מוצפים בטענות ובביקורת ...וצלילן של מילות עידוד ופירגון חסר מאוד בבית זה,לטעמי. מאוד מקווים כי דברים יושבו לפרופורציה בקרוב ...חשוב לדעתי לעסוק בנושאים מהותיים לשמו הוקם הפורום ולא בהתנגחויות אישיות ,בטענות ובציפיות.... ניסינו להימנע מעימותים ועדיין מנסים .... תודה על שבחרת לתת ביטוי לקולך ...נעים לשמוע הסבר הגיוני מאחד המשתתפים <זה נשמע פחות מצטדק...ואולי בשל כך אף יותר משכנע > תודה עין.

למעלה