הפורום ליהוש יקרה.. ברכותיי! קבלי ח``ח!!!
נ נשל הנחש New member 17/10/00 #2 דידי(בת) לי אף אחד לא אומר סססססססססססססססקט במאורה שלי !!!! האם ברור ??? וחוץ מזה - ד``ש לביל ולחבר`ה - עכברי בומטאון שלך...
דידי(בת) לי אף אחד לא אומר סססססססססססססססקט במאורה שלי !!!! האם ברור ??? וחוץ מזה - ד``ש לביל ולחבר`ה - עכברי בומטאון שלך...
ד דידי(בת New member 18/10/00 #3 על גחונך נשל.. ואתה אל תגיד לי מה להגיד!! ברור?? יופי... ועכשיו משסודרו העיניינים... ד``ש לשכנה...לדקלה.. ו.. שמור על נתק הא?...
על גחונך נשל.. ואתה אל תגיד לי מה להגיד!! ברור?? יופי... ועכשיו משסודרו העיניינים... ד``ש לשכנה...לדקלה.. ו.. שמור על נתק הא?...
נ נשל הנחש New member 18/10/00 #4 ד``ש מהשכנה... תיקון טעות - זו אתי השכנה (ולא כפי שנכתב...) - מבקש התנצלות בשלושה עותקים - בנוהל הרגיל - האם ברור ????? ססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס
ד``ש מהשכנה... תיקון טעות - זו אתי השכנה (ולא כפי שנכתב...) - מבקש התנצלות בשלושה עותקים - בנוהל הרגיל - האם ברור ????? ססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס
ד דידי(בת New member 22/10/00 #5 אתיייייייייייייי אתי.. קחי אותו...תעשי לו גבות או משהו... לא מבין כלום!!! אוף