הפורומים במתכונת החדשה

חייםלוי

Member
מנהל
הפורומים במתכונת החדשה

כפי שאתם יודעים תפוז תעבור בקרוב למערכת חדשה. היא כבר עובדת אבל לא כברירת מחדל. במערכת החדשה אפשר לציין את הפורומים הקרובים לנושא הפורום, את הקומונות הקרובות, את הפליקס המתאים (שמתי את הפליקס שלך אפרת) וכד'. אשמח אם תתנו לינקים לפורומים, קומונות ובלוגים הקשורים לפורום. מבטיח לבדוק את כולם.

Old Cat

New member
ואז לא יכניסו לנו רוגלות ורושעות אחרות?

מצורף קובץ שהוא תמונת דיווח לרוגלות שהמערכת של תפוז מכניסה למחשבי הגולשים התמימים, בלי לשאול אותם אפילו.

חייםלוי

Member
מנהל
אני מציע שתעלה את התלונה הזאת לפורום משוב

אם אכן יש שם רוגלה הרי אנשי הצוות הטכני צריך לדעת מזה. זה ודאי לא בכוונה. בנוסף אעלה את העניין בפני הנהלת הפורומים.

Old Cat

New member
מה זה "לא בכוונה" ? בוודאי שבכוונה

הרי מדובר במהלך עיסקי של מכירת פירסום, ויצירת זרם מידע לדחיפת פירסום. מישהו צריך להסדיר ענינים של התקשרות עיסקית עם המפרסמים, ומישהו צריך להכניס פקודה מתאימה בתוכנה כדי שהרוגלה הזו תעלה בעת הכניסה לפורום.

חייםלוי

Member
מנהל
כמו שאמרתי תעלה את הבעיה לפורום משוב ואני

אעלה את הבעיה להנהלת הפורומים. עד כמה שידוע לי תפוז לא תומכים בהכנסת רוגלות למחשבי המשתמשים.

Old Cat

New member
עשית כדברך, נראה לך שיאפשרו הופעת ההודעה?

הרי ממילא הודעות למשוב לא מתפרסמות טרם צנזורה, שחלילה לא יתפרסמו דברים לא מחמיאים...........

חייםלוי

Member
מנהל
הודעות במשוב מתפרסמות בלי צנזורה.

מפעילים שם ניטור משום שיש טרולים שמציפים את הפורום בשטויות. אבל ההודעה תעלה. כמו שהבטחתי העליתי את השאלה גם בפני הנהלת הפורומים ואני מקווה שמחר יתייחסו אליה.

שירנות

New member
אמממ...

לא יודעת אם זה מה שהתכוונת אבל יש את הבלוג של המסע שלי:) יש שם תמונות וכל מני דברים שאנשים כתבו,המסלול שלנו... תראה אם זה מתאים לך:)

חייםלוי

Member
מנהל
אני יכול לבוסיף רק בלוגים, קומונות וכד'

שנמצאים בתפוז. את הבלוג שלך אוסיף לקישורי הפורום.

שירנות

New member
אה...חחחחח

אוקיי:) לא ידעתי:)

למעלה