הפורמט בעייתי משהו

sivan1237

New member
הפורמט בעייתי משהו../images/Emo122.gif

קשה להסתיר את זה שהמשחק נגמר כשהם מצולמים 24/7. אם ברווק המשחק נגמר כשהוא בחר בדפנה דה גרוט אחרי שבוע אבל "נפלאות העריכה" גרמו לנו לחשוב שהוא רוצה עוד בנות עד הדקה האחרונה. פה - זה קצת בעייתי, כי אנחנו קולטים את הניואנסים הקטנים..ו..זה דיי ברור שהוא בוחר בדניאל. לדעתי הם לא יחזיקו מעמד בחוץ אבל הוא יבחר בה כי חוקי המשחק מחייבים אותו לבחור במישהי ואין מישהי אחרת לבחור בה. באח הגדול אם עמיר בחר את סיון וסער את איילה אחרי חודש, להפקה אין לחץ להסתיר את זה כי הכובד הוא לא רק עליהם ויש עוד דמויות בעלילה.. ההפקה הזאת בבעיה. כי המשחק גמור, ועכשיו חודשיים הם צריכים למשוך ובכלל אין מתח. הם מתמקדים רק בסיפורי האהבה של איתן כשבעצם אין כלום, אין תחרות. הם צריכים להתפזר ולהתחיל ליצור אינטרגות עם יתר האנשים, לתת להם זמן מסך ופשוט להפוך למה שהם כ"כ פחדו ממנו..לאח הגדול..

sivan1237

New member
הפרומו של היום הולדת מעצבן אותי

מעבר לזה שהוא קוטע שיחות מעניינות כרוני. הוא לא אמיתי בשיט. שתלו שם איזה משפט מזוייף של איתן ש"יש לו רגשות לשלושתן" עלאק.. שוב..המתח המדומה הזה

easternstar

New member
אותי עצבנה ממש "המתנה" לקרן וההתעללות בדניאל

האמת שאם זה היה אמיתי זה היה יותר גרוע. הם היו מדרדרים את האנשים שם לשפל מוסרי של התעללויות ומין סדרתי. באח לא היה צריך להכריח מישהו להיות "פר הרבעה" להשכרה עם כמה מועמדות ביחד. פורמט דוחה.

JasPoint

New member
הפרומו בערוץ 24/7 מסביר הכל על ההפקה הזאת

אין שום תועלת בלשדר פרומו לתוכנית בערוץ בתשלום של הדור הבא. מי שהזמין את הערוץ במילא רואה את התוכנית. לא רק שאין בפרומו הזה תועלת הוא רק מעצבן ומתסכל את הצופים הנאמנים של התוכנית. ההפקה הזאת מזלזלת בצופים המעטים שלה. שילוב של חוסר שכל וחוסר כבוד לצופים. רק על סמך ההחלטה ההזויה הזאת אפשר להבין למה הם נכשלו בכל כך הרבה אספקטים.

מה הם חושבים לעצמם?../images/Emo70.gif../images/Emo59.gif

לא רק שזה מיותר לתקוע פרומו כל שניה לאנשים שגם ככה רואים את הערוץ 24/7, הם גם ממשיכים בפרומו על משהו שנגמר כבר! איתן וקרן יצאו כבר אתמול בערב והם ממשיכים בפרומו הזה, שהוא גם בנוסף מטעה- עלאק מתלבט בין שלוש (אורטל כבר בחוץ!) וכאילו איתן זה שצריך לבחור....נו באמת, ההפקה הזאת מזלזלת באינטליגנציה של הצופים... יבוטלו הפרומואים המיותרים במיידי

easternstar

New member
אולי תשלחו להם איזשהו מסר? יש דרך?

כשהערוץ היה בחינם לפעמים ראיתי בלילה בטלוויזיה ולא באינטרנט (יותר נוח). אני זוכר את הפרומואים המעצבנים האלה. לא די שהם מפסיקים הכל באמצע אלא הטלוויזיה מתחילה לצרוח בווליום שכל השכנים שלי יכולים להתעורר משנת הלילה. נורא! כולם מתלוננים. יש לכם דרך לידע אותם שהם מגזימים? שמעתי שיש להם טויטר עם אפשרות לבקשות או אולי דרך חברת הכבלים ויס? אולי בפורום שלהם בוואלה?

צודק!נראה לי שהדרך היחידה היא הפייס או הטויטר

כל מי שיכול שיפיץ בקשה דרך הפייסבוק או הטויטר...זה באמת בלתי נסבל כבר! באתר הראשי ב"וואלה" יש את הכתובות...

JasPoint

New member
השאלה אם אכפת להם מהצופים

אני די מפחד מהתשובה האמת...

אלונה1288

New member
ועוד יותר מזה...

יש לי תחושה שדניאל עוד הולכת לסבול... הדייט ל24 שעות הזה הוא רק סממן הלחץ הראשוני של ההפקה לנסות ולקדם בנות שהן לא דניאל כדי ליצור עניין... השלב הבא הוא הכנסת הבנות החדשות, ומי יודע איזה עוד רעיונות נרקמים שם מאחורי הקלעים... אכן הם בבעיה... ולא, איתן ודניאל לא יחזיקו מעמד בחוץ... פשוט רואים עליה.

גן עדן 11

New member
אם דניאלתעוף ויכניסו חדשות זה יהיה גדול ו...

יתחיל להיות מעניין. יושבת על הבריכה עם חצי ציצי בחוץ ושולחת מבטים מפלרטטים לכל עבר...איח---סה !!!

למעלה