הפורמלה של חנן אלרז

רחלי5810

New member
הפורמלה של חנן אלרז

האם יש מישהו שיכול לומר האם פועלת הפורמולה של חנן גיסתי חולת סרטן הקיבה ואנו חוסרי אונים היא רק בת 50. האם משהו קיבל את הפורמולה היתה נסיגה במחלה
אודה לכם מקרב לב, רחל

kmiki

New member
אני לא חושבת שתמצאי את זה פה

אני עונה לך רק כדי שלא תהיי בציפייה.
אצלנו בפורום אין אף משתתף (לפחות מהקבועים שאכן משתפים) אשר השתמש בפורמולה.
אני יודעת מקומות אחרים שיש הרבה טיעונים וטענות שהוא שרלטן וכי אין שום אמת בכל הפרסומים על אנשים שנרפאו ממנה.
אם תגלי אחרת, נשמח אם תשתפי פה.
רק שימי לב שאם מישהו אומר לך שהוא השתמש בפורמולה וזה הצליח לו, חובת ההוכחה היא עליו, מסמכים רפואיים המתעדים שמראים כי לפני הפורמולה היתה מחלה, ואחרי הפורמולה לא היתה מחלה.
יש המון מפרסמים מטעמו אונליים שנותנים תשובות לאנשים, שאינן אמיתיות, כפי הנראה, מבלי לספק שום אסמכתא רפואית.
מישהו שאכן החלים או מצבו השתפר בזכות תרופה כזו או אחרת, ירצה רק לעזור לאנשים אחרים להחלים גם הם, וירצה לקדם באמת את מי שעזר לו להשתפר, ולא יהסס לחשוף מסמכים רפואיים.

אני כן יכול להעיד מניסיון כואב שזה לא עזר

לאימי, ואחרי 20 אלף שקל שהלכו לפח,מוטב שהיינו ממשיכים במה שגרם לה כן שיפור (גם אם קליל) - כורכומון.

nvigtor

New member
כורכום מצויין וסודה לשתיה גורם לסביבה בסיסית.

עפי הד"ר אבני חלק מסוגי הסרטן לא מיתרבים בסביבה בסיסית כנסו "לאתר של ד"ר אבני " פשוט תקלידו בגוגל יש שם פרק על סודה לשתיה ופעולתה . לי אישית אין קשר ישיר לענין הסקרנות שיצר בי האתר האמור בנוגע לתחזוקה מונעת הביא אותי אליו . נ.ב למניעה אני מישתמש בשנהם פלוס אגוזי ברזיל 2 ביום ...לאבי היה פוליפ מעי שטופל בשלב טרום סרטני ואני בקבוצת סיכון.

FamilyThoughts

New member
רון נחמן שטופל ע"י ה"פורמולה מצילת החיים" מת

כמו גם ענת גוב שאף טופלה ב"תרופת הפלא" ומתה.
רחלי, לבי על גיסתך, אבל לדעתי חבל לבזבז כסף על "פורמולות מצילות חיים" של ידעוניים כמו חנן אלרז.
הנה כאן קישור לפרסום מותו של רון נחמן,
שחבל שעשה פרסומת לשיקוי העשבים הזה, שהוביל רבים ליפול בפח התרמית הזה, ואילו חנן אלרז ממשיך לעשות קופה על חשבון אנשים במצוקה.

למעלה