הפחד הגדול של כל אדם... קרה גם לי :-\

Optimistic Girl

New member
הפחד הגדול של כל אדם... קרה גם לי :-\

תראו לעצמכם ששכחתם מפתחות של הבית, בחנות !!!

וכשנזכרתם החנות כבר נסגרה...

זה מה שקרה לי השבוע

למזלי זאת היתה חנות של

והמפתחות הוחזרו לי בשלום עפ מצוות השבת אבידה

זאת לא הפעם הראשונה שהחרידים מצילים אותי חחח

פה באמת אני אומרת, יחי הדוסים! שעושים מצוות השבת אבידה

האם קרה גם לכם שאיבדתם משהו והוא חזר אליכם?
אם כן, ספרו לנו איך זה קרה

וכן , גם פה חשיבה חיובית שלי עזרה [הדוסים היו אומרים שקדוש ברוך הוא עזר
]
ישנם אנשים שקוראים לזה היקום או כוח המשיכה,
אבל זה לא משנה איך נקרא לזה ; חשיבה חיובית עובדת

goldy

New member
גב' צדק איבדה את כל הארנק לפחות 3 פעמים

מהן לפחות פעם אחת בחו"ל.

Optimistic Girl

New member
ואיך מצאה אותו?

או שלא מצאה?
איך הסתדרה בלי ארנק?

נ.ב שאלתי על האדם עצמו...
לא על אנשים אחרים...

מה אתה איבדת מתישהו?

goldy

New member
או שבמקרה הוחזר לה חלק

או שהתחילה מחדש.

אני איבדתי את החיות שבי: כשזה מתמשך במקום אירוע פיתאומי אז מתרגלים.

goldy

New member
היא אף פעם לא טועה:

היא צודקת או שחוקי הפיזיקה צריכים שיכתוב.
היא צודקת או מה שצולם בוידאו זה אנימציה.
היא צודקת או שהיא מכניסה את עצמה ללולאה אינסופית של היסטריה (בכי וצרחות) עד שכווולם זהים לה.
היא צודקת או שהזיכרונות שלך הם כולם דימיונות מומצאים, כולל הטראומות.

goldy

New member
העיקר שהיא כבר ירדה לגהנום

שם היא עושה לשטן את המוות.

EdisonGirl

New member
קרה לי בעיקר שמצאתי דברים (והחזרתי)

רק לא מזמן מצאתי ארנק, עם כסף, תווי קנייה, כ.אשראי ועוד, והחזרתי אותו עם כל התכולה למי שהוא שייך לו.

אני זוכרת רק פעם אחת שאיבדתי משהו והוא חזר אליי. ארנק שנפל לי מהכיס בגן העצמאות אאל"ט. הוא כנראה נמצא ע"י גנב, שלקח ממנו את מה שמעניין (כרטיסי אשראי וכסף מזומן) וזרק אותו. אליי הוא הגיע בדואר ממקור אנונימי, ונראה שהוא נדרס, אבל העיקר שקיבלתי את רישיון הנהיגה שלי בחזרה...

קרה לי שאיבדתי דברים באוטובוס, אבל הם לא חזרו אליי מעולם, וגם לא טרחתי ללכת למחסן האבידות שלהם

פעם אחת שכחתי את התיק שלי באוטובוס, הגעתי לעבודה ונזכרתי, אז ישירות התקשרתי לחברה והם אמרו לי שבאמת הנהג מצא את התיק והוא יחזיר לי אותו בסיבוב הבא שלו, נתנו לי בדיוק את השעה שהוא יגיע לתחנה שחיכיתי בה, והתיק שב אליי בשלום...
זה היה יום כזה מטורף עבורי..
אבל כל הכבוד לחברת "דן" ששיתפו פעולה בצורה כ"כ אכפתית.

Purple Mushroom

New member
זה מה שקרה לי עם הנייד, באוטובוס.

וזהכרת לי כנראה שפעם, בגיל 19 או משהו כזה, איבדתי את הארנק שלי גם בים, או חלק ממנו, ומישהי טובה מצאה לי אותו, והחזירה לי אותו.
מזכיר לי שיר של נעמי שמר שמאוד אוהב.
(היה פעם על זה תחרות בבלוגיה, במאי או יוני 2007.)

raptor89

New member
קרה לי לפני חודש וחצי בערך

כששכחתי את החוגרון שלי באוטובוס.
בחוגרון הזה יש בערך כל מה שאני מחזיק עליי - כסף, חוגר, רישיון, כרטיס אשראי וכל כרטיס אחר שאני הולך איתו.
כבר התחלתי לרשום מה צריך לבטל ומה לחדש כשקיבלתי טלפון מחיילת שלישות שמשרתת במוצב ברמה"ג.
הסתבר שהיא העלתה את השם שלי לפורטל משא"ן, הוציאה את הטלפון שלי והתקשרה להגיד לי שהחוגרון אצלה.
באותו ערב כבר נסעתי להביא אותו.

אני חושב שאפילו כתבתי על זה פה מתישהו.

Purple Mushroom

New member
לא זוכר משהו כזה.

לפעמים, פעם, לפני המון שנים, איבדתי את הסלולרי שלי, וחזר אלי, מסוף קו 24, מרמת השרון.
יכול להיות שגם השנה איבדתי את הסלולרי, בפלא, בבלאגן של תיקים, שהפלא היה עוד צעיר. אבל שוב, מישהו צילצל אליו, ומצאתי אותו.
קורה להרבה.
זה מה שאני זוכר כעת.

einat162

New member
פלאפון באוטובוס

זה היה בחורף (הייתי עם כפפות) וחשבתי ששמתי אותו בכיס של המעיל (או שהחליק החוצה או שלא ממש נכנס לכיס -טעיתי עם ההרגשה עם הכפפות).
פלאפון פשוט, סמסונג תאורה כחולה- זה היה כבר בזמן שאנשים הסתובבו עם מסכים צבעוניים ולחלק היה מצלמות של 1.3 או 2 מגה פיקסל- אני גם היום לא מחזיקה טלפון יקר. אבל זה היה באסה לאבד... בסוף הנהג אוטובוס מצא את הפלאפון והחזיר לי אותו (אוטובוס ונהג קבוע) שזה היה מזל כי הוא היה על רטט ככה שאם היה נופל במקום נסתר חוץ מלעשות קצת בזזז בזזז ותאורה לא היו שומעים אותו.

lolly87

New member
איזה מזל

לי קרה שחשבתי שאיבדתי את הטלפון הסלולרי שלי ופשוט היה חור בתיק והוא נפל לבפנים, עד שגיליתי את זה התרוצצתי הרבה הלוך חזור בניסיון לראות איפה נפל לי הטלפון.
קרה לי גם פעם אחרת שנסעתי באוטובוס והטלפון היה בכיס של המכנס וירדתי מהאוטובוס ופתאום הדלת של האוטובוס נפתחה וחברה שישבתי לידה ירדה עם הטלפון שלי וחזרה לאוטובוס.
קרה לי גם שחיכיתי לאוטובוס באוניברסיטה והיינו שם כמה אנשים וקלטנו טלפון סלולרי שמישהי שכחה בתחנה אז בסופו של דבר לקחתי את הטלפון ובגלל שהיא נעלה אותו עם סיסמה לא יכלתי לצלצל לאף אחד להגיד שהטלפון אצלי, אז הבאתי אותו לחברה הסלולרית.

h a j b i

New member
סיפור טרי מעכשיו

אתמול אבדה הכלבה של ההורים שלי במהלך טיול רחוק מהבית.
לאחר מבצע חיפושים שערכנו אתמול שכלל מספר רכבים, אופניים, כלב נוסף שהכיר אותה שהיה אמור לשמש כגשש (לא באמת עובד כנראה) לא הצלחנו למצוא אותה.

היום הודיעו לנו בשירות הוטרינרי שמישהי יצרה קשר והודיעה שמצאה כלבה מתאימה לתיאור ומתאימה לאזור בו היא נעלמה. הסתבר שהיא אספה אותה אתמול ולקחה אותה לביתה במרכז ראשון (בית שבאופן מצחיק אני אישית עברתי בסמוך אליו במהלך החיפושים).

נ.ב
חשיבה חיובית זה לא מה שעזר (לא היתה לנו כזו) אלא אנשים חיוביים

קרה לי.

בעבר שכחתי את הנייד שלי במונית בחופשה באילת. לא רק שהוא חזר אליי, הוא חזר אליי בדואר רשום . הייתי פשוט מאושרת.

במקרה אחר (קרה לי המון פעמים שאיבדתי את הנייד בצעירותי
.. לפעמים זה לא חזר) איבדתי את הנייד בעיר שלי והתקשרו אליי ממנו לבית ופשוט קבעו איתי בנקודת מפגש לקבל אותו בחזרה.
יש אנשים טובים. זה פשוט תלוי על מי נופלים :)

למעלה