הפחד הכי גדול שאני לא מרגישה תנועות

ללי27

New member
הפחד הכי גדול שאני לא מרגישה תנועות

תכתבו לי איך אפשר להעיר את הקטן המלאכי בבטן איך אפשר לדעת שהכל פיקס בלי לרוץ למיון (כבר עשיתי גם את זה)

שוב, שאלת השאלות - באיזה שבוע את?

החל משבוע 27, את אמורה להיות מסוגלת להרגיש את העובר באופן סדיר ולהבחין בדפוס בתנועות שלו. זה גם השלב שבו אמורים להתחיל ב"מעקב תנועות" - את אמורה להרגיש שלוש תנועות במשך חצי שעה, שלוש פעמים ביום (מקווה שאני לא טועה, כבר די הרבה זמן עבר מאז שעשיתי את זה...). כאמור, אפשר להעיר את העובר ע"י שכיבה על צד שמאל ואכילת משהו מתוק (לפעמים גם סתם אכילה עוזרת). אם את מבחינה שקשה לך לזהות תנועות כנ"ל, ו/או אם יש לך תחושה שמשהו השתנה, אז הדבר הנבון ביותר לעשות הוא בהחלט *כן* לרוץ למיון. מוניטור וא"ס הם הדרך הטובה ביותר לוודא מה שלומו של העובר. ותבטיחי לי שלא תרגישי לא נעים מכדי לעשות את זה, בסדר? עתליה

מנסיון שוקולד עוזר

בהריוני הראשון הייתי חרדה כל הזמן לתנועות העובר המלצת הרופא וממידע שקראתי אכילת שוקולד או כל משהו מתוק ושכידב על צד שמאל מרגישים תנועות. האמתי שלא הבנתי באיזה שבוע את מנסיוני ידוע לי שבחודש תשיעי מרגישים פחות את העובר ביייי מיטל

shirly1980

New member
שלום

היי ללי. אני לא יודעת איך מעירים את המלאכי שבבטן אבל אני כ"כ מחכה לרגע שבו ארגיש אותו זז בבטן

jinjit

New member
ממה שקורה אצלי...

אני בשבוע 26+6.. מרגישה את הגברת משבוע 24.. בעקרון הזמנים הכי טובים שאני מרגישה אותה הם ממש בבוקר ובערב, כשאני מול הטלויזיה או במנוחה.. התנוחה שבה אני הכי מצליחהלהבחין בתזוזות (וסליחה על התיאור) היא אם אני יושבת על כסא ונשענת אחורה מעט (כלומר נותנת לבטן להיות מתוחה) ומפשקת את הרגליים.. לא יודעת למה אבל זה עובד.. מתוק עוזר להעיר את הגברת.. במקרה שאי לא מבחינה בתנועות למשך זמן אני לוחצת קצת על הבטן התחתונה או במקום האחרון ששם אני זוכרת שהרגשתי אותה, וקצת מפריעה לה.. זה גם מה שעשה לי צלאל בסריקה כשהוא רצה שהיא תתהפך.. הבנתי שאם נמצאים במשך היום כל הזמן בתזוזה או בפעילות אז העובר ישן רוב הזמן בגלל הטילטולים.. ועוד דבר.. שליה קדמית תחתונה חוסמת קצת את ההרגשה של התנועות.. לי יש קדמית עליונה ובחלק העליון של הבטן אני כמעט ולא מרגישה בתנועות...

בייבי לינק- מכשיר ביתי לבדיקה

ראיתי בתערוכה מכשיר ביתי חדש שיצא לבדיקה ביתית של דופק העובר, אני לא יודעת הרבה מעבר לכך עדיין, נשמע לי רעיון מעולה, תבדקי.

למעלה