הפחד המשתק

הפחד המשתק

כבר נאמר שלכולנו יכולת לראומ ולחוש דברים שנחשבים נסתרים. מה מונע את היישום? בדרך כלל יש איזשהו פחד שמשתק אותנו (ולא רק בתחום בזה) מהו הפחד המשתק הזה?

shandror

New member
../images/Emo204.gif הפחד..

הפחד המשתק אותנו זה האמונה שהמבוגרים בחיינו החדירו לנו לאט לאט , עוד מילדות, שאין "דברים נסתרים" רוחות ושדים או מפלצות.. כל מה שראינו הוא איננו , הוא פרי דמיונינו, הפחד שלהם הוחדר בנו .. פחד שאם אכן יש יצורים או ישיויות חיות וקיימות ושאין ביכולתינו לראות מסתובבות בינינו , אולי יש ביכולתן לפגוע בנו ולא נדע אפילו, הן רואות אותנו ואנו לא רואות אותן -- יש בזה משהוא מפחיד... חוסר שליטה ...חוסר ידע...

למה קרן זה מפחיד להצליח?../images/Emo9.gif

ולמה יש לפחד מזה שיבקשו את עזרתנו ? פחד מאחריות זה משהו אחר. יש הרבה תחומים בהם עלינו לקחת אחריות . מה הפחד שלך ? שבת ברכה אריאלה אור ואהבה

פחדים...

פחד מהצלחה ופחד מכישלון רבה פעמים באים יחד, פחד מאחריות בא ביחד עם פחד מזה שיבקשו מאיתנו עזרה הוא לרוב קשור לפחד מהעוצמה שלנו- ולעיתים גם מחוויות מגילגולים קודמים...

שששש...אני יודעת ../images/Emo24.gif

אבל התאוריה שלי שונה, לא פחדתי להכשל, ולא פחדתי להצליח, לכן הצלחתי לפתח שיטת ריפוי חדשה . התרגשתי כל פעם מחדש- כן. אני לא מפחדת בכלל מעוצמתי, ( כי הייתי הילרית ומתקשרת, ומטפלת גם בגלגולים קודמים) אך, גם כשעבדתי בעבר, בתעשיה לא פחדתי להצליח.... דווקא שאלתי אותך בעקבות המקצוע שלך... היכן את מרגישה את הפחד בגוף ? אגב, יש לך משפחה בשם טאוב בפ"ת ? שבוע נפלא מואר באהבה אריאלה

דווקא בשל חיות מגלגולים קודמים

דווקא בשל תחושת השליחות, דווקא בשל הידע מגילגולים קודמים והחוויה החזקה שאנשים רודפים אותך בגלל הידע... איפה בגוף? באיזור בית החזה- אבל אני עובדת ומעבדת ומקווה גם לאבד את הפחד ולגשול ממנו, פ"ת אין לנו משפחה.. אשמח לשמוע על השיטה שלך..

קרן,אז מה שאת מרגישה../images/Emo13.gif

שבגלל ידע מגלגולים קודמים הלחץ גובר אצלך ? האם מטפל הכניס אותך לשם ? האמת אני אישית לא נכנסת לטיפולים כאלו, רק לשם הסקרנות מבקשת תשובות מנשמתי על גלגולים קודמים. ודווקא הם חיזקו אותי . גם ארועים קשים הביאו אותי להבנות על החיים האלו, ובעיקר הנשמה העתיקה שלי , שבגגולים קודמים היתה מחוברת להילרים ומתקשרים, ואלות מאטלנטיס ועוד...זה מה שחיזק את יעודי בחיים האלו בתחילת דרכי לפני 10 שנים, ופרשתי מתפקידי בתעשיה אחרי 12 שנה ( תעשיה וניהול וכלכלה) את צריכה לעבוד כנראה על נשימות ולשחרר חסימות בכמה מרכזי אנרגיה בגופך . על השיטה אעביר לך קישור במסר, כדי לא לקלקל את מעלות הביואנרגיה... שבוע נפלא אריאלה

היתכן

שאמירות כמו :"לא פחדתי להכשל, ולא פחדתי להצליח, לכן הצלחתי לפתח שיטת ריפוי חדשה " מחפות על פחד מסוים ועוצרות אותך מלראות או לפעול בזויות אחרות?

ממש לא../images/Emo4.gifשבוע נפלא גם לך../images/Emo6.gif

כל שיטות הריפוי שמתקבלות בתיקשור עוברות דרכנו כאשר אנו צינור נקי לקבלן. מישהו יודע שמי שפיתח את הביואנרגיה לא פחד מכלום ? אין כזה דבר, ועובדה שהוא פיתח שיטת ריפוי מיני רבות, לא פיתחתחתי שיטה למגירה, אני משתמשת בה כבר כמעט שנתיים, והתוצאות מדברות בעד עצמן. מאיזה זוית אתה שופט ?

וזה בדיוק עונה על פתית השרשור שלך

"כבר נאמר שלכולנו יכולת לראומ ולחוש דברים שנחשבים נסתרים. מה מונע את היישום? זה הישום , מבחינתי. יום טוב אריאלה

dafdaf11

New member
פחד מלאבד שליטה בחיים שלי

לגלות כוחות שלא ידעתי שקיימים בי. לחוות מראות תחושות שלא ידעתי שקיימים בעולם הזה!! פחד שיכריחו אותי לעשות מה שאינני רוצה לעשות!!! פחד לאבד את מה שיש לי (כמו שפיות).

למעלה