הפחד להישאר תקוע בחיים

הפחד להישאר תקוע בחיים

הפחד מלהישאר תקוע בחיים זהו הפחד שהכי מפחיד אותי אני חושב בימים האלו אולי אני סתם נלחץ אמר לי חבר ישן קח כל יום בסטלה ואל תחשוב על העתיד כי אולי איין עתיד אבל בכל זאת גם אני פה על זמן שאול אני מרגיש שאני לא מצליח לממש את עצמי והיעד שלי כבן אנוש בעולם הזה אני לא מבין אייך רק אני נשארתי תקוע , בכל מיני תחומים בחיים ממש מתבייש בעצמי לא חברה, לא אהבה, לא עבודה עם משכורת נורמלית, איין תמיכה קדימה בבית, אבא לא מבין כמה אני בודד ומרגיש אומלל לפעמים, וגם אני נורא פוחד מקשרים חדשים שאני נורא אפילו ארצה אותם, אז אני פוחד מהם גם אם עכשיו בלונדינית סקסית תציע לי לנסות להיות איתה אני אפחד מיזה כי אני לא יודע כניראה לנהל מערכות יחסים משהו תמיד מתקלקל לי, אני תמיד הורס נמאס לאנשים ממני מהר, כך קרה לי לא מזמן, אני מרגיש שאני לא יכול לתת עתיד טוב לאף אחת שתהיה איתי כי אני בעצמי חסר כוחות ורק הפחדים שלי יבריחו ממני כל אחד , הפחד להישאר תקוע הוא הפחד שהכי מטריד אותי בימים האלו והוא קשה מאוד המשך בקישור למטה למי שרוצה:

הפחד הוא זה שמשתק

אותך ועוד 90% מהאוכלוסיה לעשות דברים שהיו רוצים פעם שמעתי משהו ואני עדיין מנסה לממש זאת "אם אתה מפחד ממשהו - תעמוד מולו וזה יעבור" אם יש לך פחד ממקומות גבוהים תעלה למסעדה בעזריאלי קומה 49 ותביט מטה או שתעלה על רכבת הרים (נתחיל בקטנה
). העיקרון הוא לעמוד מול הפחד. אישה מקסיקנית אמרה לי שאם אתה נמצא בחדר ויש בו מלא כדים, ועל פני השטח נראה שכולם ריקים, אם לא תזיז את עצמך ותבדוק אחד אחד - לעולם לא תדע מה הפסדת. תמיד שווה לנסות, צא עם עוד בחורה, לך לעוד ראיון עבודה, שתף את הסביבה שלך במה שאתה חווה רגשית, תצא עם חברים ישנים וכך זו דרך מצויינת להכיר גם חדשים. nobody perfect גם לבלונדינית כוסית יש חרדות ופחדים.... בהצלחה...

למעלה