הפחתה בכמות האירועים

שרוף

New member
הפחתה בכמות האירועים

על מוצב צה``ל בצפון הרצועה נספרו 562 פגיעות קליעים לאחר ירי של חמש עשרה דקות זה שיפור לעומת אתמול שבו נספרו 700 קליעים על אותו מוצב. בעקבות שיפור זה בהפחתת האלימות החליט הדרג הפוליטי (קבינט השלום) להסיר את הסגר על עזה יהודה ושומרון.

אלון גל

New member
תקווה לישראל

אתמול נספרו בבתי הכנסת בארץ 700 תפילות תהילים היה זה שיפור לעומת אתמול שבו נספרו רק 562 תפילות. בעקבות שיפור זה החליט קבינט השלום של שרון ``תהילים נגד טילים`` להכריז על עלייה המונית לקודש הקודשים בהר הבית

שרוף

New member
אכן הגיע הזמן לבער את החרפה

שהממסד הרקוב יצר.יש לעלות על הר הבית ולבער את הוואקף משם. הר הבית הוא של העם היהודי היסטורית. האסלאם נוסד 600 שנה לאחר חורבן הבית השני.ישו כשעלה להר הבית לא ראה מסגדים הוא ראה את חורבות בית המקדש. למה לוותר על מה ששיך לך? בגלל שאתה אפס המפחד להלחם על מה ששיך לך? אתה מת חי. הגוף חי אבל הנשמה מתה והיא מסריחה ורקובה. לך תדפוק שכטה ותעזוב אותנו במנוחה עם התאוריות העלובות שלך.

אלון גל

New member
שרוף אתה ערבי!

אין ספק שאתה דומה באופן מדהים לערבי מהחמאס כמוהו אתה מאמין באלוהים ובספרים ``הקדושים`` מוכן להילחם על אבנים ומאוד ייתכן שאתה דומה לו גם מבחינה פיזית אתה פחדן עלוב! הערכים שלך ושלו דומים באופן מדהים!

שרוף

New member
את השאלה הזאת תפנה לעצמך.

ולא לי. אני אלחם על הארץ הזאת עד טיפת הדם האחרונה שלי אתה בוודאי תברח מכאן.

למעלה